Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ceyhun Eriş

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İşte Ziya DOĞAN'ın muhtemel kadrosu. Burdan değiştirse oynasa bir Musa'yla birde Çağdaş'la oynar. Musampa'nın üzerine soğuk bir bardak su içelim. Bu adam bu kadroya Musampa'yı hayatta sokmaz. Mentalitesi, zihniyeti, saçları, kilosu, anlayışı her birşeyi eksik çünkü. Musampa'nın ruhuna El Fatiha...

Ajax'ın alt yapısında Freud okuyan adamı gelip ZD'a emanet edip sonra anlamasını bekle...
    --
    Ceyhun için "sıradan" diyenlere şaşıyorum. O da, Yusuf da kalbur üstü futbolcular. Zamanında akıllı olmadıkları için bugün olduğu konumdalar. Hala akıllanmadıysa da en fazla yollarsın gider. Ancak benim meselam meşhuuuur "mentalite". Ceyhun iyi, ama Marcelinho, Musampa ve Szymek'ten iyi değil. Szymek'in gidişinden ZD'nın "kadro dışı bırakarak", "katı disiplin uygulayarak" kazanma mentalitesini sorumlu tutsam da, haydi o kafayı sıyırdı gitti diyelim... Marce ve Musampa'dan ne istedin be adam! Gece yatınca insanın aklına hiç mi "ulan şu adam gerçek yerinde nasıl oynardı acaba" diye bir şey gelmez? Futbol anlayışından belli ki dünyada neler oluyor haberin yok. Hiç mi youtube'a "Kiki Musampa" yazmak gelmez aklına?
    youtube mu ne?

Boşver hocam...!

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      eğer bir adam; doğruları söylüyor, yanlış yapıyorsa: ikaz et..
      eğer bir adam; yanlışları söylüyor, doğru yapıyorsa: dikkat et..
      eğer bir adam; doğruları söylüyor, doğru yapıyorsa: ihya et..
      eğer bir adam: yanlışları söylüyor ve yanlış yapıyorsa: imha et...

şimdi arkadaşlar ziya doğan hangi kategoriye giriyor
      Ve cevap veriyorum: Eğer bu adam Ziya Doğan'sa ve sen de tutkulu bir trabzonspor taraftarıysan ya onu imha et ya da intihar et.

Yorum

• Yattara yedek,Musampa yedek,Ceyhun geldi bir forvet mutlaka yedek.Bu sonuçta Ceyhun'dan beklenti nedir?Kime gol attıracak? kimle paslaşacak? kimle gol arayacak? Ziya Doğan bu oyuncuyu nasıl kullanacak?Marce gibi sol kanatta oynatmayı düşünüyorsa vay halimize! Şayet forvet arkası oynatacak ise neden Marce'yi bir türlü o bölgede oynatmadı ?Bu soruları cevaplayacak bir Ziya Doğan göremiyorum malesef.
        Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• Bir arkadaş yazmış kendi takımında yer bulamayan oyuncuları alıyoruz diye!Ceyhun gittiği her takımda yer bulmuş bir isimdir.Ceyhunun futbolculuğu gerçekten çok iyi,eleştirenler yanılacak ama Ziya onu stoper oynatmazsa!!!Eleştirilecekse Murat Ocakın verilmesi.Murata kadar enaz 4 kişinin ismi sayılabilirdi takas için.

Yorum

• Hayırlı olsun.
            İnşallah takıma olumlu katkı yapar..
            Derin Trabzonspor
            HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

• benim merak ettiğim konu bakalım ceyhunu nerde oynatacak!..
              hüseyinin yanına montesi kuvvetle ihtimal...ileriye gitme yok ha diye uyarısı ise şu sıralar yapılıyodur...
              herkesin aklına geri dörtlünün önünde gökdenizle oynar solda kiki sağda yattar ile tek forvet oynar geçiyodur ama bence kesinkez musampa formayı unutsun, yattarada son 10-15 dakka belki...
              hoca mentalitesi bunu gerektirir...
              baksana son röpörtajında ne diyor: ben m.keçelinin ileri çıkıp gol aramasını söyledim, kimse bana defansif oynuyor diyemez diyor...
              valla kabus gibi bi adama emanetiz, Allah herkesin aklına mukayet olsun...bakıcaz bu akşamki maça...kikinin hemen yanında yattarayı göreceksiniz emin olun...ama yedek kulübesinde!!!
              kahrettin bizi ziya!
              .... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!

Yorum

• ceyhun bize lazımdı diyenler şahsi oynayıp her topu ezdiğinde anlayacaklar bize kimin lazım oldugunu.ceyhun oyun düşüncesi olarak bize fayda sağlamayacak. eğer Ankara - Trabzon uçağında düşünüp taşınıp değişime uğramadı ise.

ziya hoca muhtemelen

Jeff(Tolga)
                musa step risp celo
                ferhat hüseyin ayman hasan(mustafa)
                ceyhun gökdeniz

bence;
                jeff
                step risp cagdas
                ayman
                yattara gökdeniz musampa
                ceyhun
                umut ersen

Yorum

• Murat Ocak 1,5 yıllık kiralık + 500 bin Euro = Ceyhun Eriş
                  Ceyhun'u bir Trabzon maçında seyretmiştim. Adam tek başına bir takım gibi oynuyordu. Ama Trabzon a gelen her ne hikmetse basireti bağlanıyor. Bunu Wolsburg'a giden Marcelinho dan anlayabiliriz.Marcelinho Wolsburg'da döktürüyor. Bu durumdan benim çıkardığım sonuç Ziya Doğan'ın bu takımın başında fazla kaldığı. Ben bu takımı yönetsem Kayseri maçında daha iyi bir top oynardık.
                  Kalın sağlıcakla
                  Hepimiz Trabzonluyuz.
                  ...

Yorum

• Görünen o ki Musampa da giderse sayın Ziya Doğan'ın "mantalitesi"ne mahkum kalacağız. Öyle ya; Marcelinho gitti Simek gitti, Musampa da giderse bu sefer diyecek ki "Yahu ben de istiyorum hücum oynamak ama hani? Kim hücum yapacak?" Böylece sonunda biz de hak vereceğiz aslında hoca haklı galiba diye
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bizi biz yapan değerler denildi mi artık masal gibi geliyor herkese. Hatta bir çoğumuz gülmeye bile başlıyordur 'hade len' diye. Yerlilerin en kralını biz çıkarırıdık zamanında şansımız yabancıdan yana tutmazdı. Şimdi ise önümüze gelene saldırmaya başladık can havliyle. Ne yerlisi kaldı ne yabancısı. Bu zihniyetle nereye kadar gideceğiz bakalım. Herneyse...

Umut

Gökdeniz Ceyhun Yattara

Ayman Hüseyin

Çağdaş Risp Milan Musa

Jefferson

İşte Ziya DOĞAN'ın muhtemel kadrosu. Burdan değiştirse oynasa bir Musa'yla birde Çağdaş'la oynar. Musampa'nın üzerine soğuk bir bardak su içelim. Bu adam bu kadroya Musampa'yı hayatta sokmaz. Mentalitesi, zihniyeti, saçları, kilosu, anlayışı her birşeyi eksik çünkü. Musampa'nın ruhuna El Fatiha...

Murat kardeşim, biz o değerleri Gökdeniz olayında zaten yerle bir ettik.Kulüp değerlerinden dem vurmanın alemi yok,çünkü bu değerleri takan yöneticiler orada değil zaten.

Sen Ziya hocanın muhtemel kadrosunu yazarken bayağı iyimsersin.Bence bu kadroda Yattara'yı ve 2 maç sonrada Ceyhunu yedek oynatır.Yerine Ferhat ya da Hasan iyileşirse onu oynatır.

Bu takımda ne yaparsa yapsın ama Musampa ve Yattara'yı aynı anda oynatsın,ben başka bir şey istemiyorum.O zaman ona hoca derim.Yoksa milleti kandırmanın alemi yok!...Szymek gibi bir adamı kaçıran, Marcelinho gibi bir adamı kaçıran beceripte şu takımda oynatamayan Ziya Doğandır.Bu adamların nasıl bir adam olduğunu hepimiz biliyorduk.Özellikle Musampa'yı şimdiye kadar oynatamayan bir hoca'ya ne denir?Ziya Doğan'ın en büyük şansı nedir biliyormusunuz arkadaşlar?Başkanın ve bir çok yöneticinin futboldan anlamadıklarını biliyor olmasıdır.Başkan futboldan anlamadığı için Ziya da istediği gibi takımla oynuyor.Olanda gene bize oluyor,kahr oluyoruz.Szymek gibi bir adama doyamadan adam çekti gitti.

Şuraya bakın Allah aşkına...Szymek,Marcelinho resmen hoca yüzünden kaçtı.Sırada Musampa ve diğerleri var.Jefferson'da, Tolga penaltı kurtardığı için bu takıma biraz zor girer.Eeeee! o zaman bu takıma yabancı futbolcu almanın,paraları boş yere harcamanın alemi ne?Ziya hoca bu takıma bir an evvel çeki düzen ver ya da sen kendine çeki düzen ver.Bir Konya maçı sonrası istifa ederken Ziya Doğan ne güzel demişti ''Artık bu takıma verecek bir şeyim yok!'' Yahu bunu bilen yöneticilerimiz bu hocayı başımıza nasıl musallat ettiler?Şimdi ne değişti?ya da bu takıma ne vereceğin geldi de bizi şampiyon yapmaya geldin?

Sen şampiyon olamazsın Ziya hoca!Ahanda buraya yazıyorum.100 tane şampiyonluk için final maçı yapsak; sende bu korkaklık olduğu sürece,sende bu takıntılar olduğu sürece,sende bu inat olduğu sürece şampiyon olamayız.
                      TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ajax'ın alt yapısında Freud okuyan adamı gelip ZD'a emanet edip sonra anlamasını bekle...

Ya son zamanlarda hangi konuda son yazan Emrah Yalçınalp görsem o konuya girip bakıyorum işi biraz daha ilerletip son mesajlarını aratmaya başlayacağım yakında
                        Çok iyiydi tbr Ziya foruma yeni bir iflah olmaz muhalif kazandırdı en büyük katkısı da bu oldu benim için
                        #7 King of Kings

Yorum

• Ceyhun the "siradan"

İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ceyhun için "sıradan" diyenlere şaşıyorum.

Ceyhun kesinlikle "siradan" bir futbolcudur. Tamam belki yetenekleri itibariyle ust duzey futbolcular sinifina katilabilir ama futbol zekasi ve futbol mantalitesiyle kesinlikle siradan bir futbolcudur. Nerde durmasi gerektigini, nereye kosmasi gerektigini, nereye pas atmasi gerektigini bilmeyen bir futbolcudur. Yani futbolu zekasiyla oynamayan arkadaslariyla hali sahada oynar gibi oynayan bir futbolcudur ve bu yuzden siradandir.. Bunlarin ustune birde bulundugu ortamda problem cikartan ya da en azindan huzuru kaciran bir futbolcudur. Yetenekleri ust duzeydir, ust duzey yetenekleriyle de siradan takimlarda basarili gozukmektedir. Olay bundan ibaret.. Eger Trabzonspor'da da basarili olursa demek bizde artik siradan bir takim olmusuz demektir..
                          İnadına Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Görünen o ki Musampa da giderse sayın Ziya Doğan'ın "mantalitesi"ne mahkum kalacağız. Öyle ya; Marcelinho gitti Simek gitti, Musampa da giderse bu sefer diyecek ki "Yahu ben de istiyorum hücum oynamak ama hani? Kim hücum yapacak?" Böylece sonunda biz de hak vereceğiz aslında hoca haklı galiba diye
                            değişik anltımları olan ama özündew aynı şeyi anlatan bir hikaye vardır.

*SARI ÖKÜZ*

Eski zamanların birinde bir öküz sürüsü yaşarmış. Yaşarmış yaşamasına, ama
                            civardaki aslanlar bir türlü rahat bırakmazmış onları. Hemen her gün
                            saldırırlarmış sürüye. Öküz dediğin öyle yabana atılır bir hayvan değil ki,
                            bir araya toplandılar mı kolayca defetmesini bilirlermiş o koca aslanları.
                            Gerçi bir iki sıyrık alırlarmış, ama yine de boyun eğmezlermiş aslanların
                            zorbalığına.

Gün geçtikce aslanları almış bir kaygı. Tavşan, fare gibi küçük
                            hayvancıklarla beslenir olmuşlar. Git gide güçten düşmüşler. Eee aslan bu,
                            hiç fareyle doyar mı? "Her halde bize bu otlağı terk etmek düşüyor" demiş
                            aslanlardan birisi. "Evet" diye tasdik etmiş diğerleri. Nereye gideriz diye
                            düşünürlerken "Bir dakika !!" diye bir ses duymuşlar gerilerden. Herkes
                            donup bakmış sesin geldiği tarafa. Sürünün en çelimsiz, ama kurnaz mı kurnaz
                            bir ferdi olan Topal Aslan'mış söze atılan. "Hayır" demiş, "Hiç bir yere
                            gitmiyoruz. Siz bana bırakın, ben hallederim bu işi."

İnanmamış kimse ona, ama haydi bir şans verelim ne çıkar diye düşünmüşler. O
                            da almış yanına bir iki aslan ve gitmiş öküzlerin yanına. Beyaz bayrak
                            çekmeyi de unutmamış. Öküzlerin lideri olan Boz Öküz başta olmak üzere beş
                            irikıyım öküz yaklaşmış onlara. Sormuşlar ne istediklerini. Topal aslan
                            başlamış konuşmaya. Bir yandan da Boz Öküz'ün sivri ve kocaman boynuzlarına
                            bakıp ürperiyormuş.

"Saygıdeğer öküz efendiler" diye başlamış lafa. "Bugün buraya sizden özür
                            dilemek için geldik. Biliyorum, sizleri çok defa incittik, kim bilir
                            kaçınızda su pençemin izi vardır. Ama inanınız bunların hiç birini isteyerek
                            yapmadık. Biliniz ki biz aslanlar, barışçı bir milletiz. Hele öküzlerle hiç
                            bir alıp vermediğimiz olamaz. Evet, size defaatla saldırdık, ama niye
                            biliyor musunuz? Hep o sizin aranızdaki Sarı Öküz yüzünden. Onun rengi öyle
                            sizinkiler gibi değil ki. Gözümüzü kamaştırıyor, aklımızı başımızdan alıyor.
                            Onu gördük mü ne kadar barışsever olduğumuzu unutup size saldırıyoruz ve
                            sürünüze zarar veriyoruz. Yoksa bizim sizinle hiçbir alıp veremediğimiz yok.
                            Onun yüzünden hepiniz zarar görüyorsunuz. Bir türlü rahat rahat
                            otlayamıyorsunuz, belki geceleri bile kükrememiz uykunuzu kaçırıyor.
                            Bunların hepsi Sarı Öküz'ün suçu. Verin onu bize, siz kurtulun, biz de barış
                            içinde yaşayalım" demiş.

Boz Öküz, diğer önde gelenlerle görüşmek üzere geri çekilmiş. Hepsi de sıcak
                            bakmışlar bu teklife. Bir tek yaşlı Benekli Öküz olmaz demiş, ama kimseye
                            dinletememiş sesini. Zavallı Sarı Öküz, kurban edilmiş aslanlara.

Hepsi birden saldırmışlar zavallı öküzün üzerine. Bir ikisini fırlatmış
                            üstünden, ama bitkin düşmüş az sonra. Çırpınmış, haykırmış, yardım istemiş,
                            yalvarmış, ama yokmuş onu işiten. Diğerleri üzülmüşler
                            üzülmesine, ama elden ne gelir ki. Bütün sürünün selameti için gerekliymiş
                            bu.

Gerçekten de günlerce sürüye hiçbir saldıran olmamış. Huzur içinde geçer
                            olmuş günleri. Ama aslan milleti bu, ne kadar sabreder ki. Hele öküz etinin
                            tadını aldıktan sonra. Acıktık demişler Topal Aslan'a, daha bir kaç hafta
                            bile geçmemişken. O da yine almış yanına bir kaçını, bir defa daha gitmiş
                            Boz Öküz'ün yanına.

"Selam" diye girmiş söze. "Gördünüz ya, biz aslanlar ne denli uysal
                            milletiz. Doğru kararınız için sizi bir daha kutlamak isterim. Siz de huzur
                            içindesiniz, biz de. Ne mutlu. Yalnız buraya bunları söylemek için
                            gelmedim. Büyük bir problemimiz var." .. "Nedir?" demiş Boz Okuz merakla ..
                            "Su sizin Uzun Kuyruk" demiş Topal Aslan, "Öyle uzun bir kuyruğu var ki,
                            nereden baksak görünüyor. O kuyruğunu salladıkça bizim de aklımız başımızda
                            gidiyor. Gözümüz dönüyor, sürüye saldırmamak için kendimizi zor tutuyoruz.
                            Hâlbuki siz öyle mi ya, hepiniz normal kuyruklusunuz. Bir onun sucu
                            yüzünden, korkarım hepiniz zarar göreceksiniz. Gelin verin onu bize, bu
                            mevzuyu burada kapatalım. Eskisi gibi barış ve sevgi içinde iki taraf da
                            hayatini sürdürsün."

Boz Öküz, yine istişare yapmış sürünün ulularıyla. Yine sadece Benekli Öküz
                            olmuş karşı çıkan. Hepsi de verelim gitsin demişler. İstişare daha da kısa
                            sürmüş bu defa. Dışlamışlar Uzun Kuyruk'u sürüden. Saatler sürmüş zavallının
                            çırpınışları ama sonunda o da yenik düşmüş aslanlara.

Tekrar tekrar yinelenmiş bu olanlar. Her gecen gün daha da semirmiş
                            aslanlar. Alabildiğince güçlenmişler. Öküzlerse her geçen gün daha da
                            zayıflamışlar, seyreldikçe seyrelmişler. Aslanlar, küstahlaştıkça
                            küstahlaşıyorlarmış. Artık bir sebep bile söyleme gereği duymuyorlarmış.
                            "Verin bize su öküzü, yoksa karışmayız" demeye başlamışlar. Zavallı
                            öküzlerin hayır diyebilecek güçleri kalmamış. Hepsi birer birer can
                            veriyormuş, aslanların pençesinde. Boz Öküz de aralarında olmak üzere bir
                            kaçı kalmış en sona.

"Ne oldu bize, ne zaman kaybettik bu harbi aslanlara karşı, oysa ne kadar da
                            güçlüydük?" diye sormuş biri Boz Öküz'e.

"*Biz*" demiş Boz Öküz, gözleri nemli ve sesi pişmanlıkla titreyerek, "Sarı
                            Öküz'ü verdiğimiz gün kaybettik bu harbi."

Not:kimseye öküz demek istemedim.hikaye böyl.e

Yorum

• Gecen hafta Ankaragucu-Bursa macında, Ankaragucunun golunde arapasını kim nasıl atmıs bir bakın arkadaslar.

Yorum

• Üst düzey yetenekleriyle ve eksik futbol mentalitesiyle Trabzonspor'da başarılı olursa Trabzonspor sıradan bir takımdır diyemeyiz.. daha önce bu tip oyuncularımız olmuştu ve ayrıca ülkemizdeki yıldızların bir çoğu bu bahsettiğin kategoriye girer..Sergen gibi.. halen de yokmu takımımızda bu bahsettiğin tip adamlar? bir adam ömrü hayatında serbest vuruştan tek gol atmamış fakat buna rağmen ısrarla her kazanılan frikiğin başına geçiyorsa bu bir mental eksiklik değil midir? Yani çok uzağa gitmeye gerek yok üst düzey yetenekleriyle ve sıradan futbol mentalitesiyle takımımız içinde başarılı gözüken oyuncular var.. o halde teorinize göre sıradanız..
                                #7 King of Kings

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim