gereksız onca adama ınat ugruna kredıverılıp şans veriliyoki ,nicelerine yazık oluyo.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fredrik Risp
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemesele sadece selim degil selim ve benzerleri rispi alana kadar bunyendeki oyunculari neden yetistiremiyosun neden sans tanimiyosun onlara busene zaten gecmis bitmis ve biz hala aymanlardan risplerden medet umuyoruz 20 yildir umdugumuz gibi
ya kardes kusura bakma ama senin bircok yazini gördüm ve milletin moralini bozmaktan baska yaptigin bisey yok...sadece olumsuz yorumlar yaziyorsun. elestirmedigin futbolcu kalmadi."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
olsun bu herifleri takima dolduranlar 7 haftada bir puan alanlar moralinizi bozmasin ben moralinizi bozim sizde haklisiniz aslinda elimizde bi moralimiz kaldi zaten oyuzden ayni sekilde devam edelim her gelene hep destek tam destek belki sezon sonu sampiyon oluruzİlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya kardes kusura bakma ama senin bircok yazini gördüm ve milletin moralini bozmaktan baska yaptigin bisey yok...sadece olumsuz yorumlar yaziyorsun. elestirmedigin futbolcu kalmadi.
Yorum
-
vallah ne diyim usta sende haklisin yüzümüzü bi güldüremediler ama benim hala umudum varİlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleolsun bu herifleri takima dolduranlar 7 haftada bir puan alanlar moralinizi bozmasin ben moralinizi bozim sizde haklisiniz aslinda elimizde bi moralimiz kaldi zaten oyuzden ayni sekilde devam edelim her gelene hep destek tam destek belki sezon sonu sampiyon oluruz"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
hocam bizi bu hale sokanlar utansin bu adamlardan medet umar hale getirenler utansinİlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevallah ne diyim usta sende haklisin yüzümüzü bi güldüremediler ama benim hala umudum var
Yorum
-
KUTADGU
risp hakkında şu an için ne desek boş
ilk maç gözlemim sadece
buz gibi bir adam bekliyordum ama heyecanlı gördüm.
çok sırıtmadı ama açıkçası. bunda ortasahanın iyi oyununu da gözardı etmemek lazım..
ama gençlere ilk geldiği dönemden beri tarzını sevdiğim bir oyuncu. faydalı olacaktır diye düşünüyorum
Yorum
-
Risp'in italya kariyeri var bir sezon chiveo da oynamış belki tutmamış olabilir ama takdir edersinizki italya takımları defans kurgularına çok önem verir
benim fikrime gelince takıma büyük katkı yapacağına inanıyorumBordomavi.net
Yorum
-
italya kariyerinden haberim yoktu çok sevindim bu habere inşallah dediğin gibi takıma katkı yapacaktırİlk olarak griffin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRisp'in italya kariyeri var bir sezon chiveo da oynamış belki tutmamış olabilir ama takdir edersinizki italya takımları defans kurgularına çok önem verir
benim fikrime gelince takıma büyük katkı yapacağına inanıyorum
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum