Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fredrik Risp

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

gereksız onca adama ınat ugruna kredıverılıp şans veriliyoki ,nicelerine yazık oluyo.

Yorum

İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      mesele sadece selim degil selim ve benzerleri rispi alana kadar bunyendeki oyunculari neden yetistiremiyosun neden sans tanimiyosun onlara busene zaten gecmis bitmis ve biz hala aymanlardan risplerden medet umuyoruz 20 yildir umdugumuz gibi

ya kardes kusura bakma ama senin bircok yazini gördüm ve milletin moralini bozmaktan baska yaptigin bisey yok...sadece olumsuz yorumlar yaziyorsun. elestirmedigin futbolcu kalmadi.
      "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ya kardes kusura bakma ama senin bircok yazini gördüm ve milletin moralini bozmaktan baska yaptigin bisey yok...sadece olumsuz yorumlar yaziyorsun. elestirmedigin futbolcu kalmadi.
        olsun bu herifleri takima dolduranlar 7 haftada bir puan alanlar moralinizi bozmasin ben moralinizi bozim sizde haklisiniz aslinda elimizde bi moralimiz kaldi zaten oyuzden ayni sekilde devam edelim her gelene hep destek tam destek belki sezon sonu sampiyon oluruz

Yorum

İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          olsun bu herifleri takima dolduranlar 7 haftada bir puan alanlar moralinizi bozmasin ben moralinizi bozim sizde haklisiniz aslinda elimizde bi moralimiz kaldi zaten oyuzden ayni sekilde devam edelim her gelene hep destek tam destek belki sezon sonu sampiyon oluruz
          vallah ne diyim usta sende haklisin yüzümüzü bi güldüremediler ama benim hala umudum var
          "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            vallah ne diyim usta sende haklisin yüzümüzü bi güldüremediler ama benim hala umudum var
            hocam bizi bu hale sokanlar utansin bu adamlardan medet umar hale getirenler utansin

Yorum

risp hakkında şu an için ne desek boş

ilk maç gözlemim sadece
              buz gibi bir adam bekliyordum ama heyecanlı gördüm.
              çok sırıtmadı ama açıkçası. bunda ortasahanın iyi oyununu da gözardı etmemek lazım..

ama gençlere ilk geldiği dönemden beri tarzını sevdiğim bir oyuncu. faydalı olacaktır diye düşünüyorum

Yorum

ben risp'i bizde bir dönem oynamış sevdiğim futbolculardan hans sommers'e benzettim tabiki uzun vadede başarılı olacaktır ...
                7

Yorum

soğukkanlı bir oyuncu stepanovla iyi bir ikili oluşturacaklar...kalırlarsa..

Yorum

Risp'in italya kariyeri var bir sezon chiveo da oynamış belki tutmamış olabilir ama takdir edersinizki italya takımları defans kurgularına çok önem verir
                    benim fikrime gelince takıma büyük katkı yapacağına inanıyorum
                    Bordomavi.net

Yorum

İlk olarak griffin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Risp'in italya kariyeri var bir sezon chiveo da oynamış belki tutmamış olabilir ama takdir edersinizki italya takımları defans kurgularına çok önem verir
                      benim fikrime gelince takıma büyük katkı yapacağına inanıyorum
                      italya kariyerinden haberim yoktu çok sevindim bu habere inşallah dediğin gibi takıma katkı yapacaktır

Yorum

ii birine benziyo her ne kadar ilk maçta biraz heyecanlı olsada

Yorum

çok ii futbolcu çok ... göreceksiniz stephanovdan faydalı olacak

Yorum

takıma faydalı olacağa benziyor.en azından stephanovun yanında takım içinde oynacak tartışmasız en iyi futbolcu
                            "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

genel olarak fena değildi, adama yapışıyor bırakmıyor ancak bir pozisyonda kırmızı görebilirdi. penaltıda hatası yoktu, çünkü penaltı değildi..
                              BORDO MAVİ

Yorum

takım adına riskli bi oyun tarzı var ama bi o kadarda güven veriyor bugünkü maçta iyiydi bana göre gökhanı kestiği pozisyonda daha dikkatli olabilirdi sadece

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim