risp ii oyuncu sanırım da kimse den şöle bi bilgi alamadık şu özelii iidir şöledir böledir die heralde kimse takip etmemiş bu adamı yokmu bize bilgi verebilecek bi renkdaş
Ankara'nin yildizi Genclerbirligi'nin maclarini elimden geldigince stadyumda izlemeye calisirim. Risp'i cok begeniyorum. Sogukkanli ve gorev odakli bir adam. Taraftarin da cok sevdigi bir oyuncuydu. Bizde de basarili olacagina inaniyorum.
Ancak korktugum sey yine Trabzon mevzusu. Risp evli ve cocuklu. Esi Trabzon'da yasamaya ilk basta sicak bakmamis sanirim. Yeni bir Szymek meselesi yasamayiz umarim.
Kalitesini daha ilk maçta takım arkadaşlarıyla uyumuyla gösterdi...Biraz heyecanlı gibiydi ama hatasız oynayarak gözümüze girmeyi başardı...O artık formasını bırakmaz gibi...
Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
çeyrek final ilk maçında stepanovun yoklugunda kendisine çok iş düşecek.
stepanovla ingilizce anlaşıyorlar. fakat diğer oyuncularla iletişimi nasıl bunu ilerki maçlarda hep birlikte göreceğiz
ilk maçta sırıtmadıysa olumluya yakın izlenimler olduysa ilerde çok daha başarılı olacaktır.3 gün önce geldiği takımda ancak bu kadar olur ilerde çok daha iyi futbol bekliyoruz kendisinden ben umutluyum.
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
en önemli özelliği ve benimde istediğim marke ettiği adamın ensesine yapışması ve onu rahat döndürmeyip oyun kurmasını engellemesi evet bu maçta pek göze çarpmadı Ayman kadar-kaldı ki Ayman ın bulunduğu yer itibariyle top en çok o bölgede oynandı o yüzden Ayman daha oyunda gözüktü-ama ilerisi için gerçekten güven verdi, başarılar Risp..!
ilk macinda uc kere topa degmesi disinda topa mudahalesini goremedim
ya arkadasım bır kere olumlu yorumunu gormedık ya gercekten bı ızleyelım adamı daha bırıncı macı yanı lutfen bıras daha guvenelım takımımıza ben umutluyum ıkıncı yarından zaten umut olmassa hıcbırseyın anlamı yokkı yanı bence ıyı oyuncu kım ne derse desın
çok yetenekli,ahım şahım bulunmaz br adam değil ama sanırım görevini yapan her zaman belli bir seviyenin üstünde oynayan bir adam.bence savunmayı toparlar
mesele sadece selim degil selim ve benzerleri rispi alana kadar bunyendeki oyunculari neden yetistiremiyosun neden sans tanimiyosun onlara busene zaten gecmis bitmis ve biz hala aymanlardan risplerden medet umuyoruz 20 yildir umdugumuz gibi
Yorum