Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fredrik Risp

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sağlamcı..
    BORDO MAVİ

Yorum

• Risp'e fazla top gelmedi ama onun dışında iyiydi
      -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        sağlamcı..

bencEdE....

(UEFA)

Yorum

• Risp güzel başladı böylede gider gibime geliyor.sorunsuz işinin bilincinde aldığı paranın hakkını vermeye çalışan klas bi adam.en iyi en faydalı transferimiz bence.ilerde dahada iyi olacak kanımca.
          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Fredrik RİSP

G.Birliği'nden transferimiz Risp'i tanıyalım.

G.Birliği'ne Göteborg'dan gelen Risp,Göteborg'un takım kaptanlığını yapıyormuş ve ülkemize transferi gündemdeyken Milan takımı da kendisini transfer etmek istiyormuş.Ziya Hoca'nın istediği futbolcular arasında olan Risp, 26 yaşında.Futbolu Göteborg'da bırakmayı istiyormuş.

İsveç'in Lysekils ve İtalya'nın Chievo takımlarında forma giydikten sonra 1998 yılında Göteborg'a gelen Risp,takımının 164 resmi maçında yer almış. Bu karşılaşmalarda toplam 5 gol atan İsveçli oyuncu, 1.86 metre boyunda ve 81 kilo. (A) Milli formayı 1 kez giyen Risp, ayrıca 21 yaş altı milli takımda da 15 kez yer almış.

Bence Stepanov ile birlikte yıllar sonra göbekte istediğimiz bir ikili olacaklar.Ancak ikisini de Avrupa'dan çok iyi takımlar ister diye düşünüyorum.
            ÜNYE TRABZONSPORLULAR DERNEGI-2003

Yorum

• performansını çok merak ediorum bi türlü izleme şansım olmadı izleyip notunu verecem bugün

Yorum

• her geçen gün daha iyi oynuyor bence
                -1461 TRABZON-

Yorum

• son dakikada büyük bir hata yaptı, rakibe o kafa topunu vurdurmaması gerekiyordu,az kalsın yiyorduk golü...

Yorum

• arkadaşlar umarım risp'in kendise ait olan siteii biliosunuzdr bnde skype ta can sıkıntısından bişeler ararken buldm=)=)skype adresini we hotmail adresinide biliorum yani:P:P

buda sitenn adresi sewdim ya bu adamı:=)=))=)
                    En son ggiizzeemm tarafından düzenlendi; 05.02.2007, 13:35. Sebep: adresii wermei unutmuşmmm:):)
                    “Cumhuriyeti korumak ve kollamak...”

Yorum

• cok cok saglam ve kaliteli bir isim insallah uzun yllar faydali olur

Yorum

• stepanovla iyi bir ikili olacağını düşünüyorum. bu defans zor gol yer artık...

Yorum

• bence son yıllarda aldığımız en iyi bir kaç futbolcudan.

Yorum

• kalıtelı bı defans oyuncusu gıbı ama zaman gostercek mudahele lerı bıraz tehlıkelı ama yerınde davranıo bırazdaha hızlı olsa ii olur
                            BaKma ÖyLe Sessiz Durduğuma Yüreğimde Fırtınalar Kopuyor Sebebi ne senin varlığın ne de Yokluğun sebebi benim sana duyduğum....BÜYÜK TRABZONSPOR AŞKI

Yorum

• Risp

Risp'i, son maçlarında yaptığı hareketlerden dolayı yargılamamak lazım. Geçen yarıda 17 maçın 17sinde 90 dakika oynamış bir oyuncudan bahsediyoruz. İzlediğim bütün maçlarda benim gördüğüm Risp, yaptığı müdahalelerle Gençlerbirliğini yarı sonunda 5. sıraya taşıyan kilit isim olmuştur. Şu anda da bu etkiyi Gençlerbirliği'nin yapamadığı savunmayla görebiliriz.

Risp gün geçtikçe daha iyi olacak. Yeri gelince takımı kurtaracak. Ancak Risp'in geçen yarıda yaptığı bir röportajda Türkiye'de kalmaktan memnun musunuz sorusuna hayır, kesinlikle Türkiye dışına transferimi istiyorum cevabını vermesi; Szymek vakasına yol açan bir teknik kadronun ve yönetimin hala varlığı nedeniyle Trabzonspor'un Risp'in pozitif etkisini uzun dönem yaşayabileceğini sanmıyorum.
                              Gençlerbirlikli doğulmaz; Gençlerbirlikli olunur.

Yorum

• risp ve ayman sadece küçük takımların büyük oyuncusu olabilir
                                Trabzon'un Ayvalık ilçesinden :D

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim