sağlamcı..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fredrik Risp
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Yorum
-
Risp güzel başladı böylede gider gibime geliyor.sorunsuz işinin bilincinde aldığı paranın hakkını vermeye çalışan klas bi adam.en iyi en faydalı transferimiz bence.ilerde dahada iyi olacak kanımca.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Fredrik RİSP
G.Birliği'nden transferimiz Risp'i tanıyalım.

G.Birliği'ne Göteborg'dan gelen Risp,Göteborg'un takım kaptanlığını yapıyormuş ve ülkemize transferi gündemdeyken Milan takımı da kendisini transfer etmek istiyormuş.Ziya Hoca'nın istediği futbolcular arasında olan Risp, 26 yaşında.Futbolu Göteborg'da bırakmayı istiyormuş.
İsveç'in Lysekils ve İtalya'nın Chievo takımlarında forma giydikten sonra 1998 yılında Göteborg'a gelen Risp,takımının 164 resmi maçında yer almış. Bu karşılaşmalarda toplam 5 gol atan İsveçli oyuncu, 1.86 metre boyunda ve 81 kilo. (A) Milli formayı 1 kez giyen Risp, ayrıca 21 yaş altı milli takımda da 15 kez yer almış.

Bence Stepanov ile birlikte yıllar sonra göbekte istediğimiz bir ikili olacaklar.Ancak ikisini de Avrupa'dan çok iyi takımlar ister diye düşünüyorum.ÜNYE TRABZONSPORLULAR DERNEGI-2003
Yorum
-
Risp
Risp'i, son maçlarında yaptığı hareketlerden dolayı yargılamamak lazım. Geçen yarıda 17 maçın 17sinde 90 dakika oynamış bir oyuncudan bahsediyoruz. İzlediğim bütün maçlarda benim gördüğüm Risp, yaptığı müdahalelerle Gençlerbirliğini yarı sonunda 5. sıraya taşıyan kilit isim olmuştur. Şu anda da bu etkiyi Gençlerbirliği'nin yapamadığı savunmayla görebiliriz.
Risp gün geçtikçe daha iyi olacak. Yeri gelince takımı kurtaracak. Ancak Risp'in geçen yarıda yaptığı bir röportajda Türkiye'de kalmaktan memnun musunuz sorusuna hayır, kesinlikle Türkiye dışına transferimi istiyorum cevabını vermesi; Szymek vakasına yol açan bir teknik kadronun ve yönetimin hala varlığı nedeniyle Trabzonspor'un Risp'in pozitif etkisini uzun dönem yaşayabileceğini sanmıyorum.Gençlerbirlikli doğulmaz; Gençlerbirlikli olunur.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum