takımın en iyisiyddi risp bravo bunu beklemdiodum ama çok iidin tebrikler zaterno pozisyon penaltı değildi helal olsun RİSP
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fredrik Risp
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Sert girişleri var fakat uyum sağlayacağını sanıyorum... Gençlerde de oynadığında beğeniyordum..Sanırım defansımız için güzel günler yakındır.. Forvet içinde öyle olsa....
AH PARA İÇİN FATİHİ SATANLAR UTANIYORSUNUZDUR!!!!!Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"
Yorum
-
ilk maç sonrası beğenmiştim ama u maçta çok kötüydü.maşallah gelen geçti giden geçtiHADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
Yorum
-
sadece bir iki kez kademe hatası yaptı çağdaşlada steplede iyi ikili olur faydalı transfer zaten defans ile ilgili hiç bir sıkıntım yok ocakı sola çek ufuğu sağa montele artık...risp iyi topçuUEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
o rispin acemiliği değildi,fair-play ödülü almış özgürcanın ödüllere layık müthiş oyunculuğu idi, bu hareketi ile de oscar ödülü alır herhalde.İlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepenaltıyı yaptırışı çok acemiceydi gereksiz düşüncesizce bir müdahaleydi"Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
Sadece Kayseri maçıyla ele almak olmaz bu adamı solda Murat/Mustafa sağda Musa yanında Çağdaş ile verdiği bu kadar olabilir.Bence birebirde sert olması da iyidir en azından rakibi çekingen bir futbola iter.Milanla anlaşırsa çok iyi bir ikili yakalamış oluruz.
Ayrıca kalite tartışması yanlış bence herşey uyumda biter.Emrah-Tolga-Erdinç-Cellalettin defansı oynadığımız sezon Avrupanın en az gol yiyen takımlarındandık.Ama bir Tolganın ayrılması 4'nü de bitirdi.TS ÜYE NO:16680
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum