Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fredrik Risp

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

takımın en iyisiyddi risp bravo bunu beklemdiodum ama çok iidin tebrikler zaterno pozisyon penaltı değildi helal olsun RİSP
    "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

risp helal boyle devam et

Yorum

Bugün pek bir baltasallarvari gördüm kendisini. Gencler'de böyle degildi. Sanirim bizim "defans anlayisimiza" alismasi zaman alacak.
        Çok yaşa Trabzonspor

Yorum

ben açıkcası bugun beğendim rispi milanla çok ıyı bı ıkılı oluşturacaklar bence hava toplarındakı hakımıyeti iyi bundan sonrakı haftalar çok daha iyi olacağı kanısındayım
          sorma neden...
          hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

Sert girişleri var fakat uyum sağlayacağını sanıyorum... Gençlerde de oynadığında beğeniyordum..Sanırım defansımız için güzel günler yakındır.. Forvet içinde öyle olsa....
            AH PARA İÇİN FATİHİ SATANLAR UTANIYORSUNUZDUR!!!!!
            Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"

Yorum

ilk maç sonrası beğenmiştim ama u maçta çok kötüydü.maşallah gelen geçti giden geçti
              HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

Daha ister 2-3 maç oynaması lazım.

Yorum

sadece bir iki kez kademe hatası yaptı çağdaşlada steplede iyi ikili olur faydalı transfer zaten defans ile ilgili hiç bir sıkıntım yok ocakı sola çek ufuğu sağa montele artık...risp iyi topçu
                  UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

bir tane top kaçırmadı,ben çok beğendim.
                    "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• penaltıyı yaptırışı çok acemiceydi gereksiz düşüncesizce bir müdahaleydi

Yorum

• İlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        penaltıyı yaptırışı çok acemiceydi gereksiz düşüncesizce bir müdahaleydi
                        o rispin acemiliği değildi,fair-play ödülü almış özgürcanın ödüllere layık müthiş oyunculuğu idi, bu hareketi ile de oscar ödülü alır herhalde.
                        "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• bence kalitesi tartışılmz fakat birbirde çok faul yapıyo gökhan ünala yaptığı hareket kesinlikle kırmızı karttı penaltıda çok sert bi teması yoktu
                          Bordomavi.net

Yorum

• step le oynadığı zaman çok daha fazla güven verecek orası kesin...defans kale gibi ama gol atamıyoruz gol...
                            "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• Sadece Kayseri maçıyla ele almak olmaz bu adamı solda Murat/Mustafa sağda Musa yanında Çağdaş ile verdiği bu kadar olabilir.Bence birebirde sert olması da iyidir en azından rakibi çekingen bir futbola iter.Milanla anlaşırsa çok iyi bir ikili yakalamış oluruz.

Ayrıca kalite tartışması yanlış bence herşey uyumda biter.Emrah-Tolga-Erdinç-Cellalettin defansı oynadığımız sezon Avrupanın en az gol yiyen takımlarındandık.Ama bir Tolganın ayrılması 4'nü de bitirdi.
                              TS ÜYE NO:16680

Yorum

• Risp iyidi. Fazla is düsmedi hele ikinci yari. Benim düsüncem.
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim