Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ayman Abdelaziz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kadromuzdaki bir çok topçudan daha kötü değil. Ama artık Hasan_hüseyin-Ferhat-Ayman dörtlüsünü seyretme ihtimalimiz sinir bozucu işte. Hayırlısı...
    böyle bi ihtimal yok uçururlar adamı hüseyin ayman gerisi yalan...bu ikiside bize yeter ya neyse...
    En son champions tarafından düzenlendi; 05.01.2007, 11:28.

Yorum

vatana millete hayırlı olsun

Yorum

Hoş geldin Ayman .Bu kadar ısrar edilerek alındığına göre umarım fırtınalar estirirsin .
        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

Bizim kadroda ortasahanın ortasına yani forvet arkasında oynayacak olan adamın yerine bakıyorum da bomboş orası...Arkadaşlar Ayman transferiyle birlikte Musampa - Yattara - Marcelinho - Gökdeniz - Ersen - Umut altılısından 3 üne kesin kulübe yolu göründü...Yattara 15 dakikalık yıldız olmaya devam edecek gibi görünüyor...Beni Ayman transferi konusunda dü
          şündüren tek nokta bu...

Ufukhan .................Step............Çağdaş..............Murat

.....................Hüseyin.............Ayman ..........................

Yeni transfer olmazsa şu diziliş her maç garanti...

Yattara.........................Marcelinho......................Gökdeniz

desek (ki en hücumcu kadro bu olabilir Ziyanın kurabileceği) , Musampa ve Ersen Umut ikilisinden biri kesin yedek kalacak...Zaten Marcelinho yu solda oynatmaya devam edeceğini söyledi...Ben umutsuzum bu takımdan...Ya Marce forvet arkası oynar ya da bu takıma bir beyin lazım...(Türk bilşe olabilir...Yusuf ya da Ceyhun bile...Denize düşen yılana sarılır...)
          "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

hakkımızda hayırlısı olsun ama yabancı hakkı bu şekilde kullanılmamalıydı yönetim bi de musayı satarsa fena olmaz

Yorum

İlk olarak OKTAY YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Çok gererği vardı ya, biz elimizdeki ön libero adındaki kasaplardan kurtulmaya çalışırken bir kasap daha aldık,
              orta sahaya bakın
              Ferhat-Hasan-Hüseyin-Ayman
              Chelsea de yok böyle bir mükemmel orta saha, helal be ziya doğan, Lig TV de röportajını izledim ve 3 kelimesinden 2 tanesi mudafaa ve mantalite,
              Ooooooyyyyyyyy Trabzonum Oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
              aynen katılıyom kardes sana oyyyyyyyyyyyyyyyyyyy trabzonum oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Yorum

İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bizim kadroda ortasahanın ortasına yani forvet arkasında oynayacak olan adamın yerine bakıyorum da bomboş orası...Arkadaşlar Ayman transferiyle birlikte Musampa - Yattara - Marcelinho - Gökdeniz - Ersen - Umut altılısından 3 üne kesin kulübe yolu göründü...Yattara 15 dakikalık yıldız olmaya devam edecek gibi görünüyor...Beni Ayman transferi konusunda dü
                şündüren tek nokta bu...

Ufukhan .................Step............Çağdaş..............Murat

.....................Hüseyin.............Ayman ..........................

Yeni transfer olmazsa şu diziliş her maç garanti...

Yattara.........................Marcelinho......................Gökdeniz

desek (ki en hücumcu kadro bu olabilir Ziyanın kurabileceği) , Musampa ve Ersen Umut ikilisinden biri kesin yedek kalacak...Zaten Marcelinho yu solda oynatmaya devam edeceğini söyledi...Ben umutsuzum bu takımdan...Ya Marce forvet arkası oynar ya da bu takıma bir beyin lazım...(Türk bilşe olabilir...Yusuf ya da Ceyhun bile...Denize düşen yılana sarılır...)
                Gökdeniz solda oynamak istemez. Solda oynamak istemeyen Gökdeniz'i solda oynatmaya kel Ziya'nın gözü yemez. O yüzden mantalite ayağına Marce'yi solda izlemeye devam ederiz. Ufukhan, Çağdaş ve Murat Trabzonspor'da ilk 11 oynayacak adamlar değil. Kalemiz de boş zaten. Asıl oralara takviye lazımken Ayman'ı aldık. Bizden hiçbirşey olmaz.

Yorum

hayırlı olsun inşallah faydalı olur
                  -1461 TRABZON-

Yorum

inşallah beni en çok sevindiren ya hasanın yada ferhatın önü kesilmesi oldu biri mutlaka oynamıycak

Yorum

insallah hayırlısı olur
                      ayman trabzonsporumuza faydalı olur.
                      kral tekke

Yorum

hasan ücüncüye rakip geldi muhaha

Yorum

İlk olarak Analyzer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Gökdeniz solda oynamak istemez. Solda oynamak istemeyen Gökdeniz'i solda oynatmaya kel Ziya'nın gözü yemez. O yüzden mantalite ayağına Marce'yi solda izlemeye devam ederiz. Ufukhan, Çağdaş ve Murat Trabzonspor'da ilk 11 oynayacak adamlar değil. Kalemiz de boş zaten. Asıl oralara takviye lazımken Ayman'ı aldık. Bizden hiçbirşey olmaz.

cagsas kalsinda digerlerini cöpe at
                          Sampiyonluk Önemli Degil
                          Senin Bu Adaletsiz Arenada
                          Vermis Oldugun Asil Ve Onurlu Mücadelen Yeter!

Yorum

---------------------tolga------------------------
                            ufufhan stepanov cagdas M.Ocak

Ayman Hüseyin

Yattara Marcelinho Gökdeniz
                            | | |
                            | Umut Bulut |

Bu takımdan cacık olmaz...elimizdeki en iyi kadro bu..

Yorum

ufufhan--------- stepanov------- cagdas------ M.Ocak
                              -----------Ayman---------Hüseyin-----------------
                              Yattar-----------Marcelinho--------------Gökdeniz
                              -----------------Umut Bulut----------------------

Yorum

İlk olarak murathanerol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ufufhan--------- stepanov------- cagdas------ M.Ocak
                                -----------Ayman---------Hüseyin-----------------
                                Yattar-----------Marcelinho--------------Gökdeniz
                                -----------------Umut Bulut----------------------

hayata böyle oynatmaz ziya böyle ancak söyle oynatir:

---------------Jefferson----------------------

Musa(Ali Günes, gelirse)---Stepananov---Cagdas---Murat

----------------Hüseyin----------

Yattara----Gökdeniz----Marcelinho----Musampa

---------------Ersen-------Umut
                                Sampiyonluk Önemli Degil
                                Senin Bu Adaletsiz Arenada
                                Vermis Oldugun Asil Ve Onurlu Mücadelen Yeter!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim