İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ayman Abdelaziz
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bizim kadroda ortasahanın ortasına yani forvet arkasında oynayacak olan adamın yerine bakıyorum da bomboş orası...Arkadaşlar Ayman transferiyle birlikte Musampa - Yattara - Marcelinho - Gökdeniz - Ersen - Umut altılısından 3 üne kesin kulübe yolu göründü...Yattara 15 dakikalık yıldız olmaya devam edecek gibi görünüyor...Beni Ayman transferi konusunda dü
şündüren tek nokta bu...
Ufukhan .................Step............Çağdaş..............Murat
.....................Hüseyin.............Ayman ..........................
Yeni transfer olmazsa şu diziliş her maç garanti...
Yattara.........................Marcelinho......................Gökdeniz
desek (ki en hücumcu kadro bu olabilir Ziyanın kurabileceği) , Musampa ve Ersen Umut ikilisinden biri kesin yedek kalacak...Zaten Marcelinho yu solda oynatmaya devam edeceğini söyledi...Ben umutsuzum bu takımdan...Ya Marce forvet arkası oynar ya da bu takıma bir beyin lazım...(Türk bilşe olabilir...Yusuf ya da Ceyhun bile...Denize düşen yılana sarılır...)"Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
Yorum
-
aynen katılıyom kardes sana oyyyyyyyyyyyyyyyyyyy trabzonum oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyİlk olarak OKTAY YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok gererği vardı ya, biz elimizdeki ön libero adındaki kasaplardan kurtulmaya çalışırken bir kasap daha aldık,
orta sahaya bakın
Ferhat-Hasan-Hüseyin-Ayman
Chelsea de yok böyle bir mükemmel orta saha, helal be ziya doğan, Lig TV de röportajını izledim ve 3 kelimesinden 2 tanesi mudafaa ve mantalite,
Ooooooyyyyyyyy Trabzonum Oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Yorum
-
Analyzer
Gökdeniz solda oynamak istemez. Solda oynamak istemeyen Gökdeniz'i solda oynatmaya kel Ziya'nın gözü yemez. O yüzden mantalite ayağına Marce'yi solda izlemeye devam ederiz. Ufukhan, Çağdaş ve Murat Trabzonspor'da ilk 11 oynayacak adamlar değil. Kalemiz de boş zaten. Asıl oralara takviye lazımken Ayman'ı aldık. Bizden hiçbirşey olmaz.İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim kadroda ortasahanın ortasına yani forvet arkasında oynayacak olan adamın yerine bakıyorum da bomboş orası...Arkadaşlar Ayman transferiyle birlikte Musampa - Yattara - Marcelinho - Gökdeniz - Ersen - Umut altılısından 3 üne kesin kulübe yolu göründü...Yattara 15 dakikalık yıldız olmaya devam edecek gibi görünüyor...Beni Ayman transferi konusunda dü
şündüren tek nokta bu...
Ufukhan .................Step............Çağdaş..............Murat
.....................Hüseyin.............Ayman ..........................
Yeni transfer olmazsa şu diziliş her maç garanti...
Yattara.........................Marcelinho......................Gökdeniz
desek (ki en hücumcu kadro bu olabilir Ziyanın kurabileceği) , Musampa ve Ersen Umut ikilisinden biri kesin yedek kalacak...Zaten Marcelinho yu solda oynatmaya devam edeceğini söyledi...Ben umutsuzum bu takımdan...Ya Marce forvet arkası oynar ya da bu takıma bir beyin lazım...(Türk bilşe olabilir...Yusuf ya da Ceyhun bile...Denize düşen yılana sarılır...)
Yorum
-
İlk olarak Analyzer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGökdeniz solda oynamak istemez. Solda oynamak istemeyen Gökdeniz'i solda oynatmaya kel Ziya'nın gözü yemez. O yüzden mantalite ayağına Marce'yi solda izlemeye devam ederiz. Ufukhan, Çağdaş ve Murat Trabzonspor'da ilk 11 oynayacak adamlar değil. Kalemiz de boş zaten. Asıl oralara takviye lazımken Ayman'ı aldık. Bizden hiçbirşey olmaz.
cagsas kalsinda digerlerini cöpe atSampiyonluk Önemli Degil
Senin Bu Adaletsiz Arenada
Vermis Oldugun Asil Ve Onurlu Mücadelen Yeter!
Yorum
-
İlk olarak murathanerol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle---------------------tolga------------------------
ufufhan--------- stepanov------- cagdas------ M.Ocak
-----------Ayman---------Hüseyin-----------------
Yattar-----------Marcelinho--------------Gökdeniz
-----------------Umut Bulut----------------------
hayata böyle oynatmaz ziya böyle ancak söyle oynatir:
---------------Jefferson----------------------
Musa(Ali Günes, gelirse)---Stepananov---Cagdas---Murat
----------------Hüseyin----------
Yattara----Gökdeniz----Marcelinho----Musampa
---------------Ersen-------UmutSampiyonluk Önemli Degil
Senin Bu Adaletsiz Arenada
Vermis Oldugun Asil Ve Onurlu Mücadelen Yeter!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum