Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ayman Abdelaziz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ögrtmn Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Aymanı Eleştirenler Günümüz Futbolunun Ön Libero Kavramına Bir Türlü Isınamamış, Halı Sahada Sadece Gol Atanı Alkışlayan İnsanlar... 4-4lük Ön Liberolar Üst Düzey Takımdalar Zaten... Ayman Hırsı ve Futboluyla Takım İçin Önemli Oyunculardan Hücuma Katkısıda Diğer Ön Liberolara Göre -TR'de- Güzel... Takımda Olması Gereken Önemli İsimlerden...
    Ayman ve Önlibero...
    Önliberodan kastınız nedir pek çözemedim...Yada sizce önl,beronun gereklilikleri sadece top kesmek midir..Bana Aymanın bir tane kazandığı topu dikine oynadığını ,oynadığı zaman kaptırmadığını,oyunu açtığını,yanında ki adama normal bir şiddette pas verdiğini gösterebilirmisin..Dün bir orta yapıyor akıllara zarar bir vuruş ,yanında ki yattaraya pas atıyor sanarsınız kaleye şut çekiyor..Futbolumuzun ve Trabzonsporumuzun böyle futbol fukarası ve çirkef oyunculardan kurtulması en büyük temennimiz..
    Buarada önlibero pozisyonunda oynayan bir oyuncunun nasıl oynaması gerektiğini izlemek isterseniz Selçuk İnan'ı yada Aurelioyu izlemenizi tavsiye ederim..
    En son Erdem Keser tarafından düzenlendi; 16.12.2007, 12:52.

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Buarada önlibero pozisyonunda oynayan bir oyuncunun nasıl oynaması gerektiğini izlemek isterseniz Selçuk İnan'ı yada Aurelioyu izlemenizi tavsiye ederim..

Ne Aurelio nede Selçuk İnan.

Galatasaray'da ki Linderoth. Bir önliberoda olması gerekenden fazla şey var o adamda.

Ayman için söylenecek hiç bir şey yok maçla ilgili.

Ama ilk golün asistini o yaptı
      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak Ögrtmn Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kim kendini aştı bu takımda sormasını ayıptır gökdeniz dışında...

Dogru söze hacet yok,baba hele sükür su forumda Trabzonspor lu
        futbolculari objektif degerlendiren birisi cikti.yau gökdeniz den harici ancak bizim stadyumda köfte ekmek satar.
        Ne varsa Ay´da var Yildiz´da var Türke yanlız yine Türk´ten fayda var

Yorum

• Mesleki yaşamlarını muhtemelen köfte ekmek satarak kazandıkları için olsa gerek futbolcularımızın geneli hakkında devamlı bu hakareti kullanan bazı arkadaşların yorumları kendilerini bağlar tabii ki

Bu arada Ayman' dan bile daha ağır olan Linderoth' un tek olumlu farkı Ayman' a göre daha yakışıklı olmasıdır sanırım

Bize Aurelio, Selçuk İnan ya da M. Topal tipinde tempolu bir önlibero lazım bana göre..
          "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ama ilk golün asistini o yaptı

Gökdeniz orada iki kişiyi ekarte edip 25 metreden jeneriklik gol attı yahu..

Böyle asist mi olur

GW

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Gökdeniz orada iki kişiyi ekarte edip 25 metreden jeneriklik gol attı yahu..

Böyle asist mi olur
              Top Gökdeniz'e gelmeden önce Ayman'ın kafasına çarpıyor Ya da Ayman indiriyor ne bileyim

Linderoth hakkındaki söylediklerine katılmıyorum. Başka takımın futbolcusunu aynı takımı tuttuğum birisiyle tartışmayacağım ama

Ayman , devre arasında gönderilirse makbule geçer diye düşünüyorum.
              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Top Gökdeniz'e gelmeden önce Ayman'ın kafasına çarpıyor Ya da Ayman indiriyor ne bileyim
                Hatırladığım kadarıyla Ayman uzunca ve çapraz bir top gönderiyor Gökdeniz' in bulunduğu yere doğru..

Ama "Al da at" diye değil, "Yap işte birşeyler" diye

GW

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hatırladığım kadarıyla Ayman uzunca ve çapraz bir top gönderiyor Gökdeniz' in bulunduğu yere doğru..

Ama "Al da at" diye değil, "Yap işte birşeyler" diye
                  Onu da yapsaydı zaten R.Madritde olurdu

Şaka bir yana hep beraber Aurelio ve Selçuk'u bir kez izlemeli ve önlibero pozisyonunda yani oyunun en kilit bölgesinde oynayan bir oyuncunun nasıl oynaması gerektiği yönünde feyzler almalıyız..
                  En son Erdem Keser tarafından düzenlendi; 16.12.2007, 22:34.

Yorum

• sen de bu takımda futbolcusun ya ne diyim

Yorum

• ziya doğan denen hanzo yüzünden bonservisine 1 milyon euro verilip alındığın güne lanet olsun. seni her gördüğümde ziya doğanın kulaklarını çınlatıyorum..
                      taraf

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ayman ve Önlibero...
                        Önliberodan kastınız nedir pek çözemedim...Yada sizce önl,beronun gereklilikleri sadece top kesmek midir..Bana Aymanın bir tane kazandığı topu dikine oynadığını ,oynadığı zaman kaptırmadığını,oyunu açtığını,yanında ki adama normal bir şiddette pas verdiğini gösterebilirmisin..Dün bir orta yapıyor akıllara zarar bir vuruş ,yanında ki yattaraya pas atıyor sanarsınız kaleye şut çekiyor..Futbolumuzun ve Trabzonsporumuzun böyle futbol fukarası ve çirkef oyunculardan kurtulması en büyük temennimiz..
                        İBB macında 1-0 dan sonra adnan oyuna girdi ya o aralar güzel bir kac pas geldi 1-1 2-1 ken skor spiker ayman dedi alla alla adam karıstırı her halde dedim ama oymuş gerçekten....
                        volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• [quote=Great White;1051231]Mesleki yaşamlarını muhtemelen köfte ekmek satarak kazandıkları için olsa gerek futbolcularımızın geneli hakkında devamlı bu hakareti kullanan bazı arkadaşların yorumları kendilerini bağlar tabii ki

Arkadasim su yazdiklarina göre köfte ekmek satan insanlari kücümsüyor onlarin yapmis olduklari bu meslegi baska insana hakaret etme unsuru olarak görüyorsun.bense bunun aksine kadromuzdaki cogu futbolcunun trabzonspor segircisine ancak köfte ekmek satarak hizmet verebilecigini anlatmaya calisiyorum.ben bu düsüncemin dünde arkasindaydim yarinda bu kadro sampiyon olursa gene arkasinda olurum.trabzonspor un kadro yapisi basit isteksiz beceriksiz diyorsak bu trabzonspor oldugu icin böyle diyoruz.ben sampiyonluk ve sampiyonlar ligi istiyorsam nasil bu kadroya inanirim.
                          Ne varsa Ay´da var Yildiz´da var Türke yanlız yine Türk´ten fayda var

Yorum

• İlk olarak AYDIN KANTEKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yau gökdeniz den harici ancak bizim stadyumda köfte ekmek satar.
                            Demek ki senin mantığına göre bir tek Gökdeniz, bu köfte ekmek hizmetinden taraftarı mağdur edermiş

Arkadaş; yazdıkların yukarıda duruyor..

Fazla uzatmaya gerek yok..

Köfteci olmak tabii ki ayıp değil ama kadrodaki futbolcuların tamamını kötülemek adına "Köfteci" damgasını yapıştırmak hem konumuzla alakası olmayan köftecilere, hem de takımımızdaki futbolcuların tamamına bir nevi hakaret etmek anlamına gelir..

Lütfen futbolcularımızın tamamı ile ilgili daha sportif ve mantıklı yorumlar yapmaya çalışalım..

Yapamıyorsak bile hiç değilse biraz daha insaflı olalım

GW

Yorum

• Kendisinin Trabzonspor'a layık bir futbolcu olduğuna, futbol stilinin bizim istediğimiz oyun şablonuna uygun olduğuna inanmıyorum.. Ve kesinlikle de değil... Bu devre arası yollanacağını sanmıyorum alternatif olarak 2. yarı değerlendirilecektir.. Sezon sonu takasta kullanılmalı..
                              Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kendisinin Trabzonspor'a layık bir futbolcu olduğuna, futbol stilinin bizim istediğimiz oyun şablonuna uygun olduğuna inanmıyorum.. Ve kesinlikle de değil... Bu devre arası yollanacağını sanmıyorum alternatif olarak 2. yarı değerlendirilecektir.. Sezon sonu takasta kullanılmalı..
                                Sayın hocam Tarihte bir prensip vardır. Olaylar oldukları zamana göre yorumlanırlar. Buradan Yola çıkacak olursak Trabzonsporda formasının hakkını veren görevini layıkıyla yapan 3-4 oyuncudan biridir. Trabzonspor ve Türkiye şartlarında mevkisinde çok iyi bir oyuncudur kendisi.

Zira Ersun hocanın kontra atağa çıkan rakibi anında indirme planınada uygun bir isimdir.
                                Önce TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim