Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ayman Abdelaziz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

hadi hayırlısı bakalım...inşallah faydalı olur

Yorum

İlk olarak +TS1967+ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      hayata böyle oynatmaz ziya böyle ancak söyle oynatir:

---------------Jefferson----------------------

Musa(Ali Günes, gelirse)---Stepananov---Cagdas---Murat

----------------Hüseyin----------

Yattara----Gökdeniz----Marcelinho----Musampa

---------------Ersen-------Umut
      sen ziyayı hiç tanıyamamışın kardeşim...

ziya hiçbir maça 12 kişi çıkmadı bugüne kadar...
      En son Ali Özcan tarafından düzenlendi; 05.01.2007, 22:01.
      "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        sen ziyayı hiç tanıyamamışın kardeşim...

bakalim benim aslinda hic umudum yok böyle oynatilcagindan ama ........neyse
        Sampiyonluk Önemli Degil
        Senin Bu Adaletsiz Arenada
        Vermis Oldugun Asil Ve Onurlu Mücadelen Yeter!

Yorum

İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Risp olmadan olmazzzzzzz...Bu Hacıosmanoğlu neden Risp le ilgilenmiyormuş ya deli mi ne...Ayman hayırlı uğurlu olsun...Ziya takımda kaldığına göre yaptığı transferlere de satgı duymak gerekiyor...en azından yabancı değil...bu da güzelll...
          ya risp kim ya trabzonsporu risp ve ayman mı sampiyon yapcak risp ağır ve çok geç kademelere giren bir oyuncu erkan ii tecrübeli gecen sezon cincon da ilgileniodu
          hadi ayman da türkmüş neyse ama ya 3.5 yıl ne bu adam 29 yaşında at 2.5 senelik imza gitsin yönetim yok trabzonda her zaman söylüyom
          risp ayman erkan trabzona çok mu süper katkı sağlıcak rispe hiiç güvenmiyorum
          ayrıca bu işin için de bir iş var neden eller vestepanov varken risp alınıo 3 yabancı defansa harcanıo buna da akıl ermio
          büyük ihtimalle stepanov veya eller gidio yoksa gene 7 yabancı olcak ayrıca bjk ile kleberson takası gündemdeydi bi ara szymek + 1 milyon euro ya klebersonu alıoduk musampa mı yolcu bu ne biçim yöneticilik
          "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

keşke böyle oynatsa
            "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

en ufak bir umidim bile yok yazik trabzonumun paralarina takimimiz copluge donuyor ama kimsenin elinden bisey gelmiyor bilincsizce yapilan transferlere bir yenisini daha ekledik ama hala akillanmiyoruzz tek kelimeyle halimiz icler acisi

Yorum

İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                en ufak bir umidim bile yok yazik trabzonumun paralarina takimimiz copluge donuyor ama kimsenin elinden bisey gelmiyor bilincsizce yapilan transferlere bir yenisini daha ekledik ama hala akillanmiyoruzz tek kelimeyle halimiz icler acisi

o kadar kara kara düsünme beee
                Sampiyonluk Önemli Degil

Yorum

o kadar kara kara düsünme beee
                  oyle deme kardesim eger bugune kadar yasadiklarimizdan ders cikarsaydik sence buzamanda boyle mantiksiz isler yapmis olurmuyduk bu sene ayman takima ne kazandiracak sadece gunu kurtarma dina yapilmis bir transferdir zaten trabzon 10 senedir gunu kurtarmak icin bu hallere dusmusturr yasadiklarmizdan ders cikaramamisizdir benim tepkim aymana degil hala degistirmedigimiz zihniyetimize bu sene zaten gecmis sen cikarsan paf takimdan 3 4 tane adam yavas yavas takima adapte edip monte etsen kotumu olurdu.. neden bizden bir arda emre cikmiyor neden altyapimiza gereken destegi vermiyoruz neden ellerinden tutmuyoruzz nerde alisenlerimiz nerde emre aygunlerimiz nerde selimlerimiz sizce biz onlara gereken destegi verdik mi ellerinden yeterince tutuk mu eger gerekli alakayi gosterseydik bizden ardalar emre ler cikmazmiydi elin feneri bile son uc senede altyapisindan 4 tane futbolcuya kadrosunda yer veriyorsave altyapiyla ovunenn trabzonun kadrosunda altyapidan cikan 2 den fazla topcu yoksa sen daha cok aymanlara musamp[alara kalirsin onlardan medet umarsin

halimiz her gecen gun kotuye gidiyo ve bizim elimizden bir sey gelmiyo kabul edemiyoruz ama efsane gozumuzun onunde yok oluyo

Yorum

İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    oyle deme kardesim eger bugune kadar yasadiklarimizdan ders cikarsaydik sence buzamanda boyle mantiksiz isler yapmis olurmuyduk bu sene ayman takima ne kazandiracak sadece gunu kurtarma dina yapilmis bir transferdir zaten trabzon 10 senedir gunu kurtarmak icin bu hallere dusmusturr yasadiklarmizdan ders cikaramamisizdir benim tepkim aymana degil hala degistirmedigimiz zihniyetimize bu sene zaten gecmis sen cikarsan paf takimdan 3 4 tane adam yavas yavas takima adapte edip monte etsen kotumu olurdu.. neden bizden bir arda emre cikmiyor neden altyapimiza gereken destegi vermiyoruz neden ellerinden tutmuyoruzz nerde alisenlerimiz nerde emre aygunlerimiz nerde selimlerimiz sizce biz onlara gereken destegi verdik mi ellerinden yeterince tutuk mu eger gerekli alakayi gosterseydik bizden ardalar emre ler cikmazmiydi elin feneri bile son uc senede altyapisindan 4 tane futbolcuya kadrosunda yer veriyorsave altyapiyla ovunenn trabzonun kadrosunda altyapidan cikan 2 den fazla topcu yoksa sen daha cok aymanlara musamp[alara kalirsin onlardan medet umarsin

halimiz her gecen gun kotuye gidiyo ve bizim elimizden bir sey gelmiyo kabul edemiyoruz ama efsane gozumuzun onunde yok oluyo
                    ben yinede o kadar negativ düsüncelim degilim. elbette eski zamanlardaki gibi gencler önem vermiyoruz ama bunlar zamanla olacak seyler benim icin.
                    necmi perekli menejerimiz bu islerlen ilgilenir
                    Sampiyonluk Önemli Degil

Yorum

çoğu arkadaşın düşündüğü kadar olumsuz düşünmüyorum daha doğrusu düşünmek istemiyorum
                      ziya hocanın çift ön liberoya dönüp hüseyin ve aymanı yanyana oynatacağını düşünüyorum ki bu ıkılıninde ilk yarıdakı performanstan daha ıyı bı performans göstereceğini düşünüyorum
                      sorma neden...
                      hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

Bu kadro çok iyi ama sence 12 kişi oynamamıza federasyon bir şey demez mi?..
                        Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

İlk olarak frango tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          geldiğinde bu kadar eleştirilen ve istenmeyen başka bi topçu ben hatırlamıyorum.ama ben bu kadarda eleştirilmesine ve istenmemesine karşıyım.çoğu arkadaşımızda sırf eleştiri olsun diye eleştiriyo.
                          ben hatırlıyorum hemde tam gecen yıl yine bu zamanlar Fatih Akyel hatta bundan fazla tepki vardi ona . ve sonuc ortada.
                          Uğruna ölmekse eğer seni yaşatmak,bin defa ölürüm de adına leke sürdürmem.
                          Gururdur, namustur BAYRAK ve SANCAK, Aksa da kanım korkma; haini güldürmem!

Yorum

neticede, türk statüsünde oynayacak bunuda göz önünde bulunduralım.. topla oyunu yönlendirmede hüseyinden iyi olabilir, ama defansif ve kesicilik anlamında hüseyinden iyi olamaz, hava toplarınıda buna katabiliriz.
                            Girls from your city

Yorum

İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu kadro çok iyi ama sence 12 kişi oynamamıza federasyon bir şey demez mi?..
                              Kadro kuranların yarısı 12 kişi kuruyo zati kadroyu Bu arada imza süper olmuş Kaan

Yorum

Ayman 25 yaşındayken ilgilenmeye başladık.. Kısmet bu seneyeymiş
                                Türkiyeye ilk geldiğinde uzaktan golleri vardı hatırlıyorum..Çok kötü bi oyuncu değildi.. Ama bu son iki sezondur düşüşteydi takip ettiğim kadarı ile..
                                Valla adamın golü yok son 2 sezondur.. İşallah hayırlı olur ama,29 yaşında bir futbolcu için fazla para verilip alındı....
                                O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim