Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ayman Abdelaziz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

sen ztn atlamasan şaşardım...sağol iyi yaaa

Yorum

İlk olarak Parolinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      şaşardım...
      Trabzonsporuma yeni gelmiş, tek maç bile oynamamış, tek suçu Trabzonsporun transfer teklifini kabul etmek olan bir İNSANA bi hoş geldini çok görüp, hakaret eden birinin, beni anlamaması ve böyle bi cevap vermesi ne yalan söyleyim benide hiç şaşırtmadı...
      yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...

Yorum

Hayırlı olur inşallah.. Herşeyede mualefet olmayın yaw.. belki başarılı olucak adam
        T R A B Z O N S P O R

Yorum

İlk olarak jakobieen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Trabzonsporuma yeni gelmiş, tek maç bile oynamamış, tek suçu Trabzonsporun transfer teklifini kabul etmek olan bir İNSANA bi hoş geldini çok görüp, hakaret eden birinin, beni anlamaması ve böyle bi cevap vermesi ne yalan söyleyim benide hiç şaşırtmadı...
          ya sanane...

Yorum

Ziya hocanın ayman ısrarı gayet açıktır. bir insan hayatı boyunca Şahin veya Doğana binerse avrupa arabanın konforunu bilemez. zanneder ki dünyanın en iyi arabası Şahin veya doğandır. Ziya hocada aynen böyle. hayatı boyunca hep ikinci sınıf futbolcularla çalışmış. zannediyor ki onlar büyük futbolcu. Celaleddin nerede? Bu zamana kadar Trabzonspora ne kattı? yalnış hatırlamıyorsam Malatyada beraber oldukları için onu bu takıma getiren yine ziya hoca. bize büyük düşünen bir teknik direktör lazım. yerli teknik direktörlerin başarısız olmasının en büyük nedeni işte bu.
            TRABZONSPOR, YÜZÖLÇÜMÜ KÜÇÜK BIR SEHRIN, ISTANBULA VURDUGU BÜYÜK BIR TOKATTIR.

Yorum

arkadaslar bu adam türk statüsündemi oynuyo nedir bugune kadar ne iş yapmıştır milli takımda kac kez oynamıştır kac golu vardır bu tip bilgileri olan biri varsa bizimle paylaşabilirmi en cok merak ettigim konu bunlar. yoksa acık konusmak gerekirse turkiye liginde izledigim kadarıyla futbolunu begenmiyorum. ama insallah basarılı olur ..
              Uğruna ölmekse eğer seni yaşatmak,bin defa ölürüm de adına leke sürdürmem.
              Gururdur, namustur BAYRAK ve SANCAK, Aksa da kanım korkma; haini güldürmem!

Yorum

Trabzonsporumuza insallah faydasi olur, hayirlisi olsun.
                Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

İlk olarak Jetaime tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  arkadaslar bu adam türk statüsündemi oynuyo nedir bugune kadar ne iş yapmıştır milli takımda kac kez oynamıştır kac golu vardır bu tip bilgileri olan biri varsa bizimle paylaşabilirmi en cok merak ettigim konu bunlar. yoksa acık konusmak gerekirse turkiye liginde izledigim kadarıyla futbolunu begenmiyorum. ama insallah basarılı olur ..
                  Mısır da askerliğini yapmadığı için uzun süre Mısır a gitmemiş,yakalansa askere alacaklar.Bundan dolayı Mısır Mili Takımına da alınmamış.Bu sorunu çözmek için Türk vatandaşlığına başvurmuş.(Türk vatandaşı olma sebebi Mısır da askere gitmemek)Kabul edilmiş ve sonra Mısır Milli Takımına çağrılmış nasıl olmuşsa.Sonra kadro geniş diye Mısır Milli Takımından çıkarılmış ve Türkiye'ye dönmeden enselemişler zat-ı muhteremi (Ne adam aldık ama).

Yorum

http://www.youtube.com/watch?v=z_UPDiqfpIs

Yorum

toplam 134 maçta 126 maç oynamış adam tam bir istikrar abidesi oynadığı takımlardan sadece gençler takımı kalbur üstü bir takım ama bakkal hoca doğan hocadan iyi olduğuna göre ve gençler iyi müdafaa yaptığına göre kesilecek bir futbolcu değil Trabzon da yapabilir mi zaman gösterecek camiamıza hayırlı olsun yerli statüsünde oynaması avantaj ziya doğanın hüseyin in yanında bankolarından birisi olacağı kesin bu iki kesinin yanına ferhat ve hasan ikilisinden birisini monte ederse kesilecek futbolcuları düşünemiyorum bile kiki nin hiç şansı yok zaten yattaranın şansı kiki den daha fazla marse bir ihtimal gördüğü kartlar istatistiği çok da abartılacak bir durum değil orta sahaya faydası olabilir ama benim beğenmediğim tipte bir oyuncu (benim oyun stilim hücum) ziya hoca ile mantalitemiz uymuyor zaten...
                      UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

Baştan karartma,hiç yanıltmadılar...

Aynen devam..!

İnadına ziya,inadına destek.!

o yılki gibi.!

ek;
                        kötü futbolcu yoktur,uyumsuz futbolcu vardır.
                        çünkü bir futbolcunun profesyonelliğe geçişi okadar kolay bir süreç değildir..

yoksa herkes futbolcu olurdu.
                        En son OLCAY ÇAKIR tarafından düzenlendi; 05.01.2007, 10:53.

Yorum

İnşallah hayırlı olur diyeceğim de hiç zannetmiyorum.Ziya hoca sanki 2 puanlı sistemde kalmış gibi beraberliklerde işimize yara düşüncesinde hala ki defansı düşünen mantaliteyle devam ediyor.
                          Bu adam belki de Trabzonsporu çalıştırdığını unutuyor.Transfer etmek istediklerine bakıldığında ya Trabzonsporda sorun sadece defans kurgusunda ki bunları istiyor yada orta sıraları hedefleyen bir takımda olması gereken bir takımın orta sahası gibi bir takım kurmaya çalışıyor.
                          Ayman şayet hüso ile yanyana düşünülüyorsa vay halimize ki bu takımda hep mi atak kesecek adamlar olacak kim oyun kuracak acaba.Symek te yok kim organize edecek bu orta sahayı.
                          Yoksa ZD bütün maçlarda kontra atak mı oynamayı düşünüyor.
                          Bana kalırsa bu durumda Aymanın alınması pek doğru değildi.Yerine daha hücuma yönelik bir orta saha alınabilirdi.ayman alınmışsa bu takımda ya Hüso oynamamalı veya Ayman ama bizim ziya her ikisinide oynatır da bu takımdan Yattara yı bile defans yapmıyor diye yedek bırakır.
                          İnşallah hayırlı olur.

Yorum

Ayman bizde sarı kart görmeye devam etmez inşallah.Lig-kupa bakmamış her maç sarı kart görmüş.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

geldiğinde bu kadar eleştirilen ve istenmeyen başka bi topçu ben hatırlamıyorum.ama ben bu kadarda eleştirilmesine ve istenmemesine karşıyım.çoğu arkadaşımızda sırf eleştiri olsun diye eleştiriyo.
                              sorma neden...
                              hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

Kadromuzdaki bir çok topçudan daha kötü değil. Ama artık Hasan_hüseyin-Ferhat-Ayman dörtlüsünü seyretme ihtimalimiz sinir bozucu işte. Hayırlısı...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim