Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ayman Abdelaziz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sıradan ve düz oyuncularımızın en iyisi.
    hayretli ve hırslı ama oyun kuramaması tekniğinin zayıf olmasından dolayı hep konuşulacaktır.

Yorum

• İlk olarak alix_1967_06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      BJK maçında da senin dediğin anlamda da yararlı oldu değil mi? Ve diğer maçlarda da.
      BJK maçıyla ilgili bir şey yazmadım; o maçta asıl yararlı olanın kim olduğunu sanırım hepimiz biliyoruz. Gelişi takip eden 4-5 maç dışında sahada varlığını gösteren tek şey pas hataları, yediği çalımlar ve yaptığı fauller.

İlk olarak alix_1967_06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ve göreceksiniz ki bu adam Yanal döneminde de ilk 11 oynamaya devam edcek çünkü 4-4 lük bir adam. Bir hatayla bukadar yerden yere vurmayın.
      Siz bir şeylerden hareketle iyi olduğunu öne sürüyorsunuz ben de bir şeylerden hareketle kötü olduğunu. İyi olmasını Trabzonspor için bütün samimiyetimle isterim. Dört dörtlük olduğunu düşünmüyorum. Ama öyle olmasını sizin kadar istemiyorsam FB'li olayım.

Bu arada yerden yere vurmak diye bir şey söz konusu olamaz. En azından benim için. İstemesem, beğenmesem, o formaya layık görmesem de Trabzonspor'un futbolcusudur. Gerekirse savunurum. Sivas maçı sonrası savundum da. Bu bir tespit ve eleştiri. Herkes aynı şeyi düşünmek zorunda değil.

İnşallah sizin dediğiniz gibi dört dörtlük olur.

Yorum

• bir futbolcunun hata yapmasi baska,kötü futbolcu olmasi baskadir.ayman dün ve önceki maclarda hatalar yapmistir ama su anki takimda daha iyisi gelene kadar banko oynamalidir.yanal zamaninda öyle olacaktir muhtemelen.
        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• beNce aYman düN macTa oKadaR ii deLLdi kim biLiR beLki adaMı ziYa gitTi die motiVasYon oLayı ama SeRKan giRdi oda iiyi deGiLdi eTkiLi oLamadı oRTada eN iYi hüseyindi hüSeyiN giBi bi oRTa saHa oYunCusu oLsa cok FarKLı oLuRdu

aYMaN giT bea abi Naşşş yaNİii aNLadın seN ...!!!
          diKkat eT isTAnbuL deiL çocuguyuM TrAbZoN'un (A) (H)

Yorum

• Ben Ersun Hoca'nın Serkan'ı orta sahada banko oynatacağını düşünüyorum. O yüzden Ayman'ın ileride şans bulması zor gibi...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• ben zaten bjk maçını örnek gösterdim senin yazıp yazmamana göre değerlendirme yapmadım.benim anlatmak istediğim bi maç hata yapio die hemen kafaya almayın adamı birazda futbolcularımızın olumlu yönlerinide görelim sırf olumsuz yönlerine göre eleştiri yapmayalım anlatmak istediğim bu.buda benim düşüncem...
              • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• ziya hoca okadar orta sahaya gereksiz transferler yaptıki hüseyin,hasan,keçeli,ceyhun varken gitti bide ayman serkan jabiyi aldı.bakalım yanal bunlardan hangisini oynatacak ben çok merak ediyorum.yada ziya hocanın yaptığı gibi 4-6-0 mı oynicak
                • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak alix_1967_06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ziya hoca okadar orta sahaya gereksiz transferler yaptıki hüseyin,hasan,keçeli,ceyhun varken gitti bide ayman serkan jabiyi aldı.bakalım yanal bunlardan hangisini oynatacak ben çok merak ediyorum.yada ziya hocanın yaptığı gibi 4-6-0 mı oynicak
                  bana kalirsa maclarin zorluk derecesine göre büyük ihtimalle aymandan vazgecmez.bazilari begenmesede ayman faydali bir futbolcu.daha iyisi gelmedikce oynamali.
                  "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• aynen katılıyorum takıma en çok fayda sağlayanlardan biri.ama mevkisinde çok adam var bakalım nolcak.

Yorum

• ya bu aymandan her zaman korkuyorum nerde ne yapacagını bılmıo her maçta bızı 10 kişi bırakacagından korkuyorum ınsallah korktugumuz bundan sonra basımıza gelmez

Yorum

• habu aymanı trabzonspora kazandıran adama ne diyim ben yolda yürürken kapkaça gelesin başka söyleyecek lafım yok

Yorum

• İlk olarak buyukkaptan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          habu aymanı trabzonspora kazandıran adama ne diyim ben yolda yürürken kapkaça gelesin başka söyleyecek lafım yok
                          buda ilginç bi yaklaşım

Yorum

• senı eger trabzon amator kumede oyantırsam serefsızım trabzonspor oldu yol gecen hanı ya

Yorum

• ayman aile kasabı....:d

Yorum

• ayman sana suç bulmuyorum kardeş senin gibi mahalle topçusunu trabzonspor formasını giydirenlere benim lafım

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim