Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ayman Abdelaziz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ayman bu takımda her zaman oynayacak bir futbolcu. Geldikten sonra Hüseyin'inde yükü azaldı
    ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
    "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• bravo ayman..ceyhun gibi musampa gibi step gibi sen de çok isabetli bi isimsin.
      sevinelim diye sevmedik!!forza bordo mavi!!

Yorum

• vallah çok yararlı bir transfer oldu hep böyle devam et ayman

Yorum

• bu adamın kaç ciğeri var çözemedim, helal olsun gerçekten, aldığı paranın karşılığını veriyor. asisti de çok güzeldi...

Yorum

• ayman ın alınması gündemdeyken herkes bu mu bizi kurtaracak diyordu.şimdi ise herkesin övgüsünü alıyor
            Runjeeee Runjeee Runjeeeeeeeee

Yorum

• bugün asistinide yaptı mükemmel de oynadı ortasahayı yumuşak bejeke defansına dar etti iyki almışız yüreği ciğeri yle mükemmel sin ayman

Yorum

• Resmen dinamo gibi oynuyor. Tolunay'dan sonra bu mevkide bu kadar başarılı biri gelmemişti...
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• huseyınle beraber iyi bır ıkılı olusturdu hep bole devam et
                  umutlarım ve ben vazgeçilmez intahar eylemlerinde....

Yorum

• adam çıldırmış gibi valla heryere saldırıyor tüm posizyonlara gövdesini basıyor her takıma bu tip özverili mücadeleci ve istekli topçular lazım,biz bu konuda çok şanslıyız diyebilirim.Ayman dünde çok iyi oynadı tebrik ediyorum teşekkürler Ayman hep böyle devam et.dün gol pasınıda verdin el altından o başka bi güzel oldu ekstradan çıktı yani.hadi hayırlısı.
                    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• ya ölümüne dalıo öle bir hırs varki alana kadar adamları yıldırana kadar mücadele dikkat edin serdar kurtuluş budanduktan sonra aymana bir daha yaklaşmadı
                      "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• evet ben de dahil olmak üzere % 90'ımız bu adamın ne işi var trabzonda dedik...demek ki bu işi bilmiyoruz....Ayman allah nazardan saklasın mükemmel ötesi oynuyor ve sayesinde hüseyin de düzeldi..

Yorum

• aymanın inanılmaz bir hırsı var...helal sana ayman dün süperdin

Yorum

• Arkadaslar su an bu takimda en iyi oynuyan ayman ne derseniz deyin
                            BU MEMLEKETİN EKMEGİNİ YİYİPDE İHANET EDEN, BİRGÜN MUTLAKA EKMEGİNİ YEDİGİ YERDEN KURSUNU YER !

Yorum

• ziya hocayı kutluyorum.ayman mükemmel oynuyor.tabiri caizse ölümüne oynuyor.orta sahada dinamo gibi.nerde marcelinho nerde ayman işte gerçek yıldız.ışığı sönmüş yıldızlardan değil.ayman ceyhun yattara gökdeniz umut.daha başka söze gerek var mı

Yorum

• ayman güzel oynuyo allah bozmasın..
                                Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim