Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ayman Abdelaziz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dün inanilmaz oynadigi attigi gol zaten bu haftanin golu, ama attigi golden haric sol kanattan yaptigi bindirmelerlen eppeyi etkili oldu gözlerime inanamiyordum yani. Insallah her zaman bölye oynarsin Ayman. Bu performans artisin kime bagli bilmiyorum. Bi misirli oyuncu daha geldi diyeyse hemen bi dahaki tranfer sezonu 1-2 tane daha aliriz. Artik her mac kaleciyi zimbalarsin

Yorum

• Ayman sen sol ayağın ve haftanın golüne imza atman beni şaşırttı doğrusu İnşallah devamıda gelir..Bu arada Moowad'ın gelmesi bize Ayman'ı kazandırdı o da ayrı bir istatistik..
      ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• aymanın şutları nı takip ediyorum her maç 2-3 tane şut çekiyor .2 senede sadece 3 şutu kaleyi buldu.Bunların ilki geçen sene Konya ya attı.Kaleci çıkarmıştı.bu sene rize ve bu maç bu senede 2 de 2 gidior ayrıca son dakikalarda sağ köşeye çok güzel bi plase yaptı ama üstten auta çıktı

Yorum

• İlk olarak GaMZe61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ayman beni şaşırtıyorsun. Devam et.

( Bu cümleleri kuran tek kişi olmadığıma kalıbımı basarım. )

misal ben.
          • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• hayatım boyunca gıttıgım ılk mactayani ankara deplasmanı gercekten eglemcelı ve bır okadarda zevklı gecti birlikte gittigimiz arkadaslar zaaten bılıyor ama bılmeyenler ıcın tekrar edıyorum yaaa gercekten o goplu aymanmı attı ;???
            Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• ayman gol molde atmasa ki normalde böyle bi görevi yok,her hafta yaptığı mücadeleden ötürü kendisini beğeniyorum ben şahsen.

Yorum

• gerçekten muhteşem bir gol attı....özellikle sol kanttan bindirmeleri de çok iyiydi...tebrikler ayman..

Yorum

• Ayman'da büyük bir değişim var.Gol atmaya başladı.Çalım atmaya başladı.Asist de yapmıştı 2 hafta önce.Helal olsun.Hiç sevmezdim Ayman'ı ama şimdi kafasına vurup "Aferin len" diyesim geliyor.Thierry Henry-Pires tipi bir şut çekti o da gol olsaydı Trabzon'a gider elinden öperdim.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Aymana Neler olmuş ula Dünya yıldızı mübarek Vallahi sevdim ben bu oyuncuyu yürü Ayman kim tutar seni !!
                    Kazimişi gzas vorert

Yorum

• nazar değecek walla

Yorum

• Ayman daha iyisini bekliyoruz hadi koçum

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Ben hadi Ayman senden gol bekliyorum dedim 2 saniye sonra gol oldu.Bide Ayman'ı forvete koysak umuttan daha fazla gol atıp gol krlaı olur
                          Més Que Un Club

Yorum

• arkadaşlar ben maçı tvden izleyen birisi olarak özellikle aymanı takip ettim bu maçta ve yemin ediyorum aldığı topların istisnasız ve abartısız %90'ını Ankaragücüne verdi ve hatta özellikle bir pozisyon vardı 3 TS li arasından geçirip topu gene A.gücülü oyunculara verdi ama bakıyorum ki sallama bir gol attı diye herkes aymancı kesilmiş

mademki ölesiniz o zaman bir sonraki maçta bu adamı izliyelim gene bakalım kaç top kapıyor kaç topu bizimkilere kaç topu rakibe veriyor golü gören herkes sallama konuşuyor malesef ülkemizde skorbord yorumcuları TV lerde olduğu kadar forumlarda da bol miktarda mevcut
                            Umut Bulut

Yorum

• kardeş ayman değil bütün takım aldığı topları ankaragücüne verdi dikkatini çektiyse. birdahaki maçta özellikle aymanı değil özellikle takımı izle bence... ki gol attıktan sonrada takımın en iyisiydi... yattarayıda ozellikle izleseydin keşke...
                              Önce TRABZONSPOR

Yorum

• bence maçın adamı ayman dı.sahanın heryerinde koşuyordu maaşallah.bu havada yürümek cesaraet ister onlar daha fazlasını yaptı hepsini tebrik ediyorum..
                                Uçan Trabzonlu...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim