Ya anlamadım gitti neden bu kadar seviniyorsunuz bu adamın gittiğine sahada canla basla mücadele ediyordu ve iyi asistleride vardı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ayman Abdelaziz
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
De biz futbol seyretmek istiyoruz.Güreş, boks, Aikido, karete gibi uzakdoğu sporları değilİlk olarak UnlesheaD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa anlamadım gitti neden bu kadar seviniyorsunuz bu adamın gittiğine sahada canla basla mücadele ediyordu ve iyi asistleride vardı.
:mad:
Yorum
-
güle güle ayman...
Yorum
-
Orta alana yapılan Transferlerden sonra mevcut ön liberolardan birinin gideceği zaten kesindi.Yolu açık olsun yaptığı katkılar için teşekkürler.Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
Yolun acik olsun...
Hersey icin tesekkürler...
soguk bir kis gününde, Ankaragücü'ne attigin o füze hep aklimizda kalacak
Güle Güle Ayman.......
.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
Katılıyorum o golünü hiç unutmayacağız.İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYolun acik olsun...
Hersey icin tesekkürler...
soguk bir kis gününde, Ankaragücü'ne attigin o füze hep aklimizda kalacak
Güle Güle Ayman.......
.
-1461 TRABZON-
Yorum
-
İlk olarak maxell tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegitti ise güle güle. darısı umut bulut'un ve hsan üçüncünün başına
Hasani anladikda Umutun gitmesini niye istiyorsun??
onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!
Yorum
-
Her maçta elinden gelenin en iyisini yapmış mış
Yerinin doldurulmasına kuşkuyla bakanlar var
Benim gibi bir çok arkadaşımı futboldan soğutan bu şahıstan kurtulduğum için ne kadar dua etsem azdır heralde
Ziya Doğan denen adamın Trabzonspor'a attığı en büyük kazıklardan bir tanesiydi.
İnşallah Türkiye'den herhangi bir takım bu futbol fukarası adamı kadrosuna katma gafletinde bulunmaz.
Yorum
-
İlk olarak TS-Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHasani anladikda Umutun gitmesini niye istiyorsun??
Bence o arkadaş ergin'le umut'u karıştırmış
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum