İlk olarak alix_1967_06 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ayman Abdelaziz
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Haklısın. Gökhan Ünal'a % 1 milyonluk bir gol pası verdi. Daha ne yapsın.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
-
ya arkadaşlar özellikli bi oyuncu degil ama yinde cogu futbolcularımızdan iyi koşuyo mücadele ediyo fauul yapıyo bence ersun hocada oynatacak bu yıl seneye oynayamaz ama ben cok hırslı buluyorum bugun süper bi asist yaptı ama futbol bu kendi kalenede gol atıyosun
Yorum
-
her oyuncu böle hata yapabilir ve siz böyle her hatasında yerden yere vurcaksanız bu iş omaz yok şu böyle şöyle yaptı futbol bu olacak bunlar.takımdaki herkes o adam gibi hırslı oynasa mücadeleci oynasa bu takım böle sürünmez.
Yorum
-
aynen öyle en azından ts ye yararlı olabilecek bi oyuncu.
Yorum
-
Dün Kayseri'ye çok daha "yararlı" oluyordu az kalsın.İlk olarak alix_1967_06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen öyle en azından TS'a yararlı olabilecek bir oyuncu.
Tıpkı Inter Toto maçında Otelul'a "yararlı" olduğu gibi.
Yorum
-
bjk maçındada senin dediğin anlamdada yararlı oldu dimi ve diğer maçlardada.ve göreceksiniz ki bu adam yanal dönemindede ilk 11 oynamaya devam etcek çünkü 4 4 lük bi adam.bi hatayla bukadar yerden yere vurmayın.
Yorum
-
bjk maçındada senin dediğin anlamdada yararlı oldu dimi ve diğer maçlardada.ve göreceksiniz ki bu adam yanal dönemindede ilk 11 oynamaya devam etcek çünkü 4 4 lük bi adam.bi hatayla bukadar yerden yere vurmayın.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum