Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ayman Abdelaziz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak alix_1967_06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ayman daha napsın...
    Haklısın. Gökhan Ünal'a % 1 milyonluk bir gol pası verdi. Daha ne yapsın.
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• ya arkadaşlar özellikli bi oyuncu degil ama yinde cogu futbolcularımızdan iyi koşuyo mücadele ediyo fauul yapıyo bence ersun hocada oynatacak bu yıl seneye oynayamaz ama ben cok hırslı buluyorum bugun süper bi asist yaptı ama futbol bu kendi kalenede gol atıyosun

Yorum

• ayman ancak ziyanın takımında forma giyebilir

Yorum

• Bu akşam da Gükhan'a müthiş bir gollük ara pası attı ama Jefferson'u hesaba katmamıştı galiba.
          "Advance my rose!"
          En son poetricus tarafından düzenlendi; 27.10.2007, 01:03.

Yorum

• ayman biraz sabret ara transfere az kaldi ziya hangi takimdaysa seni oraya alir hic merak yapma
            ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Begendim dünkü oyununu ama bazen konsantrasyon hatalari yapiyor ve On Libero olmasina ragmen fazla ofansa cikiyor. Bakalim baban sordugunda ne hesap vereceksin.
              Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
              Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Akşam yedek kulübesinde ki bakışları bana ruh hastası olan birisini hatırlattı. Hani şu hep bahanesi olan birisini. Geçmiş olsun. Umarım tez zamanda sağlığına kavuşursun.

Yorum

• her oyuncu böle hata yapabilir ve siz böyle her hatasında yerden yere vurcaksanız bu iş omaz yok şu böyle şöyle yaptı futbol bu olacak bunlar.takımdaki herkes o adam gibi hırslı oynasa mücadeleci oynasa bu takım böle sürünmez.
                  • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• yaptıgı hatalar vardı bazen hırsına yenık dusebılıyor.ama yınede dun ıyıydı hırslı ve mucadelecı futbolunu begendım..
                    ''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''

Yorum

• kim ne derse desin ayman iyi futbolcu...
                      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• aynen öyle en azından ts ye yararlı olabilecek bi oyuncu.
                        • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak alix_1967_06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Aynen öyle en azından TS'a yararlı olabilecek bir oyuncu.
                          Dün Kayseri'ye çok daha "yararlı" oluyordu az kalsın.
                          Tıpkı Inter Toto maçında Otelul'a "yararlı" olduğu gibi.

Yorum

• bjk maçındada senin dediğin anlamdada yararlı oldu dimi ve diğer maçlardada.ve göreceksiniz ki bu adam yanal dönemindede ilk 11 oynamaya devam etcek çünkü 4 4 lük bi adam.bi hatayla bukadar yerden yere vurmayın.

Yorum

• aymanın yaptıgı işi herkez yapar. bütün futbolcular yapar..
                              Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• bjk maçındada senin dediğin anlamdada yararlı oldu dimi ve diğer maçlardada.ve göreceksiniz ki bu adam yanal dönemindede ilk 11 oynamaya devam etcek çünkü 4 4 lük bi adam.bi hatayla bukadar yerden yere vurmayın.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim