Ayman bana göre devre arasında yaptığımız en iyi transferdi. Başlangıçta öyle düşünmüyordum ama bu hırsı isteği ve çalışkanlığı onu tebrik etmemizi gösteriyor. Teşekkürler Ayman , kalıcı olman dileğiyle..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ayman Abdelaziz
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Dün akşam özetlemek gerekirese her yerdeydi. Sağa koştu, sola koştu, geriden top çıkardı ve asist yaptı. Hüseyin'le de çok iyi anlaşıyorlar Hüseyin yoksa Ayman, Ayman yoksa Hüseyin giriyor kademeye. Bravo Ayman hep böyle kalman dileğiyle.Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
Kapılıkaya
Hani hüseyini rahatlattı deniyor ya yok kesinlikle yalan.Bu adam takımı rahatlatıyor.Yapmadık şeyi kalmadı.Pres yapmak her tarafa koşmak hatta ve hatta takımı ateşleyen o tekmelerin olduğu olayda başrolde oynamak.Kısıtlı tekniğine rağmen oynadığı takım için herşeyini veren her takıma lazım tam bir hamal.
Yorum
-
Ayman beni morattı.Gelmesini hiç istemiyordum.Ama öyle oynuyor ki şimdi gitmesini hiç istemiyorum.Asisti de çok güzeldi
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İşin güzel tarafı asla pes etmiyor maç kaç kaç olursa olsun koşuyor,pres koyuyor top kapıyor.Ortasahan dirençli olursa rakip takımın iki yolu var ya uzun toplarla defansın arksına adam kaçırmak ki bunu Trabzonspor'a yapan olmadı henüz.
Ya da duran toplar.
Eğer bizim kalemizde kendi hatalarını azaltan,normal bir kaleci performansı sergileyen bir kaleceimiz olsaydı en az 10 gol daha az yerdik.Amatör ruh,profosyonel düşünce
İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ
Yorum
-
ayman çok iyiydi.onun gelmesiyle hüseyin de iyi oynamaya başladı.''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum