Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ayman Abdelaziz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ayman bana göre devre arasında yaptığımız en iyi transferdi. Başlangıçta öyle düşünmüyordum ama bu hırsı isteği ve çalışkanlığı onu tebrik etmemizi gösteriyor. Teşekkürler Ayman , kalıcı olman dileğiyle..
    Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• Dün akşam özetlemek gerekirese her yerdeydi. Sağa koştu, sola koştu, geriden top çıkardı ve asist yaptı. Hüseyin'le de çok iyi anlaşıyorlar Hüseyin yoksa Ayman, Ayman yoksa Hüseyin giriyor kademeye. Bravo Ayman hep böyle kalman dileğiyle.
      Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• takımın dinamosu
        7
        Cngz_61

Yorum

• Daha önce Ayman'ı eleştirmiştim...
          Dün maçın adamıydı.

Yorum

• Helal olsun sana emerson aymanım benim ...
            yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...

Yorum

• ayman yaa umarım daha iyi olacak ilerleyen zamanlarda huseyının yukunu hafıflettı kendısıde iyi ama daha iyi olacagına emınım
              "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

• Hani hüseyini rahatlattı deniyor ya yok kesinlikle yalan.Bu adam takımı rahatlatıyor.Yapmadık şeyi kalmadı.Pres yapmak her tarafa koşmak hatta ve hatta takımı ateşleyen o tekmelerin olduğu olayda başrolde oynamak.Kısıtlı tekniğine rağmen oynadığı takım için herşeyini veren her takıma lazım tam bir hamal.

Yorum

• son 2 haftadır kötü olan ayman bjk maçının en iyilerindendi asist bile yaptı yahuah şu önyargılar

Yorum

• sahada basmadık yer bırakmadı gerek hırsıyla gerekse attığı paslarla maçın en iyilerinden biriydi
                    Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Bulldozer ayman gene iş başındaydı. helal sana Ayman. Bide asist eklersen yeteneklerine kral topçu olursun. Biraz rakibine çaktırmadan dal. yoksa kartlar peşpeşe gelebilir.
                      Yeni başkan yeni hayaller!!!

Yorum

• Ayman beni morattı.Gelmesini hiç istemiyordum.Ama öyle oynuyor ki şimdi gitmesini hiç istemiyorum.Asisti de çok güzeldi

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Adamda ne ciğer var kardeşim 90' hiç durmuyo.
                          Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR

Yorum

• İşin güzel tarafı asla pes etmiyor maç kaç kaç olursa olsun koşuyor,pres koyuyor top kapıyor.Ortasahan dirençli olursa rakip takımın iki yolu var ya uzun toplarla defansın arksına adam kaçırmak ki bunu Trabzonspor'a yapan olmadı henüz.
                            Ya da duran toplar.
                            Eğer bizim kalemizde kendi hatalarını azaltan,normal bir kaleci performansı sergileyen bir kaleceimiz olsaydı en az 10 gol daha az yerdik.
                            Amatör ruh,profosyonel düşünce
                            İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• boyle bi oyuncu oldugunu hiç bilmiyodum çok şaşırttı beni.hemen takıma adepte oldu artık takımın vazgeçilemezlerinden

Yorum

• ayman çok iyiydi.onun gelmesiyle hüseyin de iyi oynamaya başladı.
                                ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                                Kazım Koyuncu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim