Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ayman Abdelaziz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• viera gibi oynuyo şerefsizim.
    Özkan SÜMER

Yorum

• Bomba gibi oynuyo şerefsizim.

Yorum

• çok koşuo hırsıyla takımı ayağa kaldırıo
        "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• yüzümü kara çıkartmadı. saldır koçum
          Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Kazanma Hırsı büyüleyici..
            Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
            **Latocan**

Yorum

• kiritanin hakkindan ya ayman gelirdi yada hasan, ayagina saglik ayman

Yorum

• bu çocuk beni yanılttı. Bu kadar iyi performans göstereceğini beklemiyordum. Ziyaya teşekkür etmekten başka yapacak bişey yok bu konuda, hakkaten iyi adammış bu Ayman...
                OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• bugün ilk yarı sahada yoktu ama ikinci yarı iyi mücadele etti
                  Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                  Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• adam resmen puyol gibi oynuyor azmi çok iyi

Yorum

• Ne söyleyeyim çoğu insan gibi beni de çok şaşırttı
                      Helal olsun,böyle devam etmesini diliyorum

"Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Tesekürler ayman! Gösterdigin mücadeleyi gördükce gözlerim gülüyor

Insallah hep böyle oynarsin ve daha da gelistirirsin kendini

Yorum

• aymana teşekkürler hüseyin onun sayesinde kendini buldu

Yorum

• Birader hüseyin hala aynı hüseyin ya ne alaka hüseyin onun sayesinde kendini buldu. Şimdi hüseyin başka takıma gitse aymansız oynayamaz mı. görecez ilerki haftalarda. hüseyin tel tel dökülcek gene. Ama ayman kuvvetli ve topa yatkın biri. o kalır, hüseyin gider.
                            Yeni başkan yeni hayaller!!!

Yorum

• İlk olarak tsmusampa61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Birader hüseyin hala aynı hüseyin ya ne alaka hüseyin onun sayesinde kendini buldu. Şimdi hüseyin başka takıma gitse aymansız oynayamaz mı. görecez ilerki haftalarda. hüseyin tel tel dökülcek gene. Ama ayman kuvvetli ve topa yatkın biri. o kalır, hüseyin gider.
                              ne alakası var huseyin orda tek kalıyodu orası dolunca huseyin kendini gostermeye başladı tamam ayman iyi ama çalım yiyince adamın peşini bırakıyo
                              ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• bu adam ıcın zıyanın torpillisi diyodum...ama sahadaki mücadelesi beni utandırdı...hüseyinle çok iyi ikili oldular...
                                .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim