Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Esteban Alvarado Brown

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ne olursa olsun Takimi yari yolda birakip ben küstüm diyen biri asla birdaha Trabzonspor formasini giymemeli. Hala ceza almamasi skandal adam antremanlara da cikmiyormus defolsun gitsin bu kova.
    Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• hakan bu adamdan 10 gömlek iyiydi. estebana vereceğin parayı keşke o adama verseydin

Yorum

• ne olmus o devre arasinda kimsenin haberi yok. kulüpte kimin ne yaptigida belli degil, burdan öyle gözüküyor. denetim neyi denetiyor yönetim neyi yönetiyor. baskan son haftalarda yok piyasada, dogrumudur. ne olduda sesin kesildi.
        burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak 6Şafak Aydın1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ne olmus o devre arasinda kimsenin haberi yok. kulüpte kimin ne yaptigida belli degil, burdan öyle gözüküyor. denetim neyi denetiyor yönetim neyi yönetiyor. baskan son haftalarda yok piyasada, dogrumudur. ne olduda sesin kesildi.
          ne oldugunu hoca tek tek anlatti

tabi bizim insanimiz inanmaz, illa sensasyonel olmali

adamda psikolojik sorunlar var, büyük ihtimallen kendide kendisini yetersiz buluyordur

büyük ihtimallen golden sonra yedigi tepki sonucu hiperventilasyon gecirdi, basi döndü, midesi bulandi, cenesi kitlendi vs...
          baris yurdusevenin abarttigi kadar olmasada dogru bunlar
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Esteban: Ben Trabzonsporluyum, ailem Tabzonspor'lu, Trabzon’dan vazgeçmeyeceğim.

Senin hakkını korumak,kollamak da gerçek taraftarın boynunun borcu.
            Torpillere,çarpık işlere,futbolcularla yapılan takım dizilişlerine bir yerden sonra dur diyeceğiz.

• Memento mori

Yorum

• esteban o kelimeleri gecsin takimi yari yolda birakip kacan asla Trabznspor formasini giymemeli. Devre arasi defolup gitmeli yerine ondan ve onurdan daha iyi kaleci alinmali.
              Esteban gibi kaleciler defolsun gitsin
              Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

adamda psikolojik sorunlar var, büyük ihtimallen kendide kendisini yetersiz buluyordur

büyük ihtimallen golden sonra yedigi tepki sonucu hiperventilasyon gecirdi, basi döndü, midesi bulandi, cenesi kitlendi vs...
                İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Esteban: Ben Trabzonsporluyum, ailem Tabzonspor'lu, Trabzon’dan vazgeçmeyeceğim.

Senin hakkını korumak,kollamak da gerçek taraftarın boynunun borcu.
                Torpillere,çarpık işlere,futbolcularla yapılan takım dizilişlerine bir yerden sonra dur diyeceğiz.

olabilir böyle şeyler inşallah güçlü olup , bu durumu unutturur..
                samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Selçuk, araştırıyorum bu konuyu. Bazı şeyler var. Netleştirince yazacağım.

Kulübün o günkü tavrı ise bence kriz yönetimi adına doğru.
                  Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Selçuk, araştırıyorum bu konuyu. Bazı şeyler var. Netleştirince yazacağım.

Kulübün o günkü tavrı ise bence kriz yönetimi adına doğru.
                    Bu konuyu araştıracaksan tam olarak yaza dönmen lazım. Teofilo ile birebir benzer bir hikaye var. Herkes de biliyor.

Yorum

• İlk olarak Şanlı SanMarino tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu konuyu araştıracaksan tam olarak yaza dönmen lazım. Teofilo ile birebir benzer bir hikaye var. Herkes de biliyor.
                      Yazın ne oldu? Herkes neyi biliyor? Özelden de yazabilirsin.
                      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Teklif varsa hemen satılmalı ve Harun tekin gibi lig tecrübesi olan alternatif bir kaleci alınmalı
                        Rabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...

Yorum

• Allah aşkına bir daha bu adam kaleye geçsin falan yazmayın... Ne mesleğine saygısı var, ne kendine...

Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: esteban.jpg 
Görüntülenme: 1 
Boyut: 30.8 KB 
Kimlik: 11211527
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Allah aşkına bir daha bu adam kaleye geçsin falan yazmayın... Ne mesleğine saygısı var, ne kendine...

[ATTACH]14806[/ATTACH]
                            Gömmüs dönerleri pideleri yuvarlana yuvarlana parayi götürüyor saygisiz düzenbaz.

Yorum

• Ula adın Kuymakçıya çıkacak

(UEFA)

Yorum

• Ersunun kaziklarindan biri muhtemelen o dedi sözlesme uzatin bununla diye, adamin seyinde bile degilmisiz.
                                No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim