Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Esteban Alvarado Brown

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak omondoles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Her topu saçma sapan yumrukluyor ama kısa düşüyor veya tehlikeli bölgeye düşüyor. Golde böyle geldi.
    Golde hiç hatası yok bence. Ayrıca, Onur gibi kalede çakılı kalacağına her topu çıkarması daha iyi.
    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Golde hiç hatası yok bence. Ayrıca, Onur gibi kalede çakılı kalacağına her topu çıkarması daha iyi.
      onur zaten cakili kaldigindan ligde en az yan toptan gol yiyen kaleci

özellikle gs macinda aldigi alti ortayi esteban gibi sektirseydi görürdük kargasayi

niyemi gs, cünkü gs in attigi en cok gol alcak ortalardan seken 2. toplar i alarak atiyor

onur mac boyunca 1 tane bile sektirmediginde 80. dakikada kalemize ilk sutu attilar

sizin kaleciliktende futboldanda anladiginiz bu kadar
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        onur zaten cakili kaldigindan ligde en az yan toptan gol yiyen kaleci

özellikle gs macinda aldigi alti ortayi esteban gibi sektirseydi görürdük kargasayi

niyemi gs, cünkü gs in attigi en cok gol alcak ortalardan seken 2. toplar i alarak atiyor

onur mac boyunca 1 tane bile sektirmediginde 80. dakikada kalemize ilk sutu attilar

sizin kaleciliktende futboldanda anladiginiz bu kadar
        Tamam, sadece sen biliyorsun
        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tamam, sadece sen biliyorsun
          sadece ben bilmedigim ortada

yusuf erdogana sorabilirsin

Ünal Karaman

Yorum

• İşin garip tarafı Onurun avukatları Onuru sayfasında savundukları yetmiyormuş gibi gelip birde Estebanın sayfasında Onuru savunuyorlar resmen komedi.Esteban oynamadığı maçlarda bile soyunma odasını karıştırıyor diye iftiraya uğramış bir oyuncumuz bu arada.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İşin garip tarafı Onurun avukatları Onuru sayfasında savundukları yetmiyormuş gibi gelip birde Estebanın sayfasında Onuru savunuyorlar resmen komedi.Esteban oynamadığı maçlarda bile soyunma odasını karıştırıyor diye iftiraya uğramış bir oyuncumuz bu arada.
              Esteban Onur kadar yarısı kadar olsa bir şey demicem adam kaleci degil. Anadolu takımlarından birine kalesi ne koy o takım küme düşer. Esteban kovup yerine Onuru yedek bırakabilecek biri lazım
              Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Elimizde böyle bir kaleci var,korkmadan her zaman forma verebileceğin kalite ve tecrübede,neden hak ettiği formayı alamıyor bir türlü anlamıyorum.
                • Memento mori

Yorum

• Noel baba.
                  "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Kupa canavarı reyiz arada kaynadı gitti, herkes Uğur'a yüklendi ama Uğur kadar golde kalecimizin de payı büyük. Sen ne diye açılıyorsun oraya, üçgen tuşu basılı mı kaldı ? Bu ani çıkışları bizi günün birinde yakacaktı, bugün yaktı işte.

Adam resmen kupa canavarı, şaka maka üst üste 2 sene kupadan eletti. Sezon sonu maaşına zam yapıp 3 yıllık yeni sözleşme imzalatılmalı.
                    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Senin sözleşmen neden uzatıldı bilmiyorum??

Yorum

• kalede yoktu bugün

Ünal Karaman

Yorum

• şuna bile kaleci diyen zihniyet var. Esteban derhal kovulmali kaleci alinacaksa Göztepenin kalecisi gibi olacak. Onur dan Iyi bir olmali ondan daha beteri degil
                          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Bu devre arası satılmali.
                            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Bugün niye bu adamı tercih etti hoca anlamak güç.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• İki stoperin rakibin yarım yamalak forvetinden top sektirirse her kaleci o golü yer.
                                Performansına gelince 10 maçta bir kaleye koyarsan mükemmel performans bekleme hakkına sahip değilsin.
                                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim