Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Esteban Alvarado Brown

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu adam kova kova.

Zamanında Fatih Öztürk'ü bile can siperane savunanlar vardı.

Tamam bizim topçumuzdur savunanları da anlayabiliyorum ancak körü körüne savunmak olmaz. İşte o zaman iş futbol bilgisine filan giriyor, e kimse de futbol bilmediğini kabul etmiyor. İşler karışıyor iyice.

Bu adam kötü bir kaleci arkadaşlar yapmayın etmeyin. İlla da Onur meselesini açmayın burada. Öyle de bir mecburiyet hisseden tuhaf tipler de var. Yok neymiş çeyrek finalde oynamış 29 maçta 26 gol yemiş, Hollanda Ligi gibi bir ligde maç başına 2 golden fazla yemesini normal karşılayacakmışız.

Şöyle bir bakalım;

AZ Toplam: 189 maç/ 258 gol
    AZ Avrupa Ligi: 29 maç/31 gol(aaaa 26 gol yememiş, birileri palavra atmış)
    AZ Lig: 134 maç/195 gol
    AZ Kupa:19 maç/24 gol
    AZ J.Cruyyf:1 maç/3 gol
    AZ EL Playoffs:4 maç/4 gol
    TS Lig:3 maç/5 gol
    Kostarika:11 maç/16 gol
    Deportivo Saprissa:4 maç/5 gol

Adam hayata 2 gol yiyerek başlamış hala savunuluyor.

Palavra mı ?
    2011/12 ve 2013/14 sezonunda UEFA kupasında 29 maça çıkmış ve kalesinde 26 gol görmüş.
    Benim kaynağım maçkolik.
    Şimdi de transfermarket.com'a baktım orda da söz konusu 29 maçta 26 gol yemiş.

Sizin kaynak nedir ?
    En son Emrah KabuL tarafından düzenlendi; 26.10.2015, 16:27.

Yorum

• Şaka gibi ya adam bize diyor körü körüne savunmayın diye

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Palavracı mı ?
        2011/12 ve 2013/14 sezonunda UEFA kupasında 29 maça çıkmış ve kalesinde 26 gol görmüş.
        Benim kaynağım maçkolik.
        Şimdi de transfermarket.com'a baktım orda da söz konusu 29 maçta 26 gol yemiş.

Sizin kaynak nedir ?
        Das sind die Leistungsdaten von Esteban Alvarado vom Verein Karriereende. Diese Seite enthält die Leistungsdaten des Spielers, geordnet nach den Vereinen.
        10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• 2012/13 sezonunda da play off maçlarında Anzhi'den 2 maçta 6 gol görmüş kalesinde.

Yani toplamda 31 maç/32 gol gibi bir istatistik var.
          Benim bahsettiğim sezonlar ise UEFA'da çeyrek final oynadıkları 2011/12 ve 2013/14 sezonlarıydı.
          Gerçi AZ Alkmaar formasıyla çıktığı tüm Avrupa maçlarında bile sizin verdiğiniz istatistik tutmuyor.

İstatistikleri nereden alıyorsunuz bilmiyorum ama 32 yaşında ki bir adamın daha sakin olması lazım.. palavra falan yakışmıyor size..!

Yorum

Şaka gibi ya adam bize diyor körü körüne savunmayın diye
            Das sind die Leistungsdaten von Esteban Alvarado vom Verein Karriereende. Diese Seite enthält die Leistungsdaten des Spielers, geordnet nach den Vereinen.

Ama öncelikle istatistiklerin senin için önemi var mı yok mu karar vermen lazım.
            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• E tamam işte orda da 31 maçta 32 gol yediği görülüyor.
              Sizin 29 maç 31 gol olayı nedir anlayamadım.

Ve ben üstüne basa basa 2011/12 ve 2013/14 sezonlarında ki çeyrek final oynadıkları sezonlardan bahsettim.
              Palavra mıymış peki ? Bir daha göz atın.

Yorum

• Tedirgin,kendine güvensiz,dağınık ve beceriksiz.Vasat bir kaleci.Rahat gol yer,Allah korusun gününde olursa fark yedireceği maçlar olabilir.Yabancı hayranı olmama rağmen hiç güvenemedim

İstatistikler falan umrumda değil üç maçtır izliyoruz
                En son Hakan tarafından düzenlendi; 26.10.2015, 16:42.

Yorum

E tamam işte orda da 31 maçta 32 gol yediği görülüyor.
                  Sizin 29 maç 31 gol olayı nedir anlayamadım.

Ve ben üstüne basa basa 2011/12 ve 2013/14 sezonlarında ki çeyrek final oynadıkları sezonlardan bahsettim.
                  Palavra mıymış peki ? Bir daha göz atın.
                  E evet biraz öyle ama palavra tabirim hoş olmamış özür dilerim. Biraz tarzım öyle.

Avrupa ligi maçlarını ayırmamız mı gerekiyor? Yani bu kalecinin verilerini ele alırken takımının çeyrek final oynadığı avrupa maçlarını ele almalıyız, diğer avrupa maçlarını ele almamalıyız diyorsun doğru mu?

Mesela ligde de clean sheet yaptığı maçları ele alırsak muhteşem bir kaleci ortaya çıkıyor. Öyle mi yapalım? Nasıl yapalım?
                  10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Sizle bir kaç hafta önce de bu konu hakkında yazışmıştık.
                    Bu adama kova muamelesi yapıyorsunuz.
                    Ben de diyorum ki AZ Alkmaar ile UEFA'da 2 kez çeyrek final görmüş bir kaleciden bahsediyoruz.Söz konusu 29 maçta kalesinde 26 gol görmüş ve tüm maçlarda 90 dakika sahada kalmış.
                    Siz de bunun üstüne ligde yediği golleri falan da yazmıştınız.

Hollanda liginin nasıl bir lig olduğunu futbolu biraz olsun takip edenler bilir.
                    Bu ligde savunma anlayışı yoktur,maçlar bol gollü geçer.
                    35 yaşında ki Kuyt'un 10 maçta 10 gol attığı bir ligdir bu.
                    Afonso Alves,Luuk De Jong,Finnbogason,Pelle gibi forvetlerin (aklıma gelen şu an bunlar) 20-30 gol attığı bir ligdir Hollanda ligi.. bu adamlar Hollanda dışına çıktıklarında ise nedense aynı performansı gösteremez.

Neyse.Esteban'ı kimse Onur'a tercih etmiyor.Şahsen ben etmem yani.
                    Uzun bir süre sakatlık nedeniyle oynamamış ve doğal olarak formsuz olan bir kaleci yerine 2.kalecimizin forma şansı bulmasını istemek gayet normal.
                    En son Emrah KabuL tarafından düzenlendi; 26.10.2015, 16:58.

Yorum

• Ben bu adamın kova olduğunu düşünüyorum çünkü.

Gerçekten öyle düşünüyorum yani.

Benim anlamlandıramadığım şey; Onur gibi Avrupa çapında bir kaleciye yapılan muamele. Adam yönetim tarafından ne hale getirildi. Yıllardır muhteşem maçlar ve istatistikler çıkaran bir kalecinin ve takım kaptanının hata yapmasını bekleyenler var. Ve bunun da temelinde yönetime ve siyasi görüşlerine duyulan yakınlığın olması yatıyor.

Bunu yapmayanları tenzih ediyorum, sizinle de bu temelde tartışmıyoruz zaten.

Bana göre Onur kesilecek bir kaleci değil, daha öncesinde de psikolojik olarak tüketilip kesilecek hale getirilecek de bir futbolcu değil.
                      10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Ama bir gerçek var şu an KAPTAN sakat ve iyileşme döneminde . "O dönünceye kadar" Esteban bizim kalecimiz. Umarım başarılı olur . Olmak zorunda da
                        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Güven vermiyor.

Yorum

• Son 3 maci izleyemedim. Son ozette bir suru top cikardi. Son macta yine begenilmemesinin sebebi nedir?

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Son 3 maci izleyemedim. Son ozette bir suru top cikardi. Son macta yine begenilmemesinin sebebi nedir?
                              Son maç kötü değildi aslında ama rahat tutabilecek topları sürekli yumruklaması veya tokatlanması sıkıntı. Bide güven vermiyor konusunda bende hak veriyorum üstteki arkadaşa
                              Geldik, Gidiyoruz...

Yorum

• Cüssesinin adamı değil bi kere. Yan toplara neredeyse hiç çıkmıyor,hemen her topu sektiriyor. En önemli yanlışı üzerine gelen topa dahi yatmaya çalışması.

Onurdan bir iyi yanı var, geri paslarda topu uzaklaştırabilmesi. Onura geri pas verildiğinde 8 yaşındaki titrek çocuklar gibi davranıyor. Bunca zamandır bunu düzeltememesi çok ilginç.
                                Oscar CARDOZO

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim