ne olursa olsun Takimi yari yolda birakip ben küstüm diyen biri asla birdaha Trabzonspor formasini giymemeli. Hala ceza almamasi skandal adam antremanlara da cikmiyormus defolsun gitsin bu kova.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Esteban Alvarado Brown
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
ne oldugunu hoca tek tek anlattiİlk olarak 6Şafak Aydın1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene olmus o devre arasinda kimsenin haberi yok. kulüpte kimin ne yaptigida belli degil, burdan öyle gözüküyor. denetim neyi denetiyor yönetim neyi yönetiyor. baskan son haftalarda yok piyasada, dogrumudur. ne olduda sesin kesildi.
tabi bizim insanimiz inanmaz, illa sensasyonel olmali
adamda psikolojik sorunlar var, büyük ihtimallen kendide kendisini yetersiz buluyordur
büyük ihtimallen golden sonra yedigi tepki sonucu hiperventilasyon gecirdi, basi döndü, midesi bulandi, cenesi kitlendi vs...
baris yurdusevenin abarttigi kadar olmasada dogru bunlar"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Esteban: Ben Trabzonsporluyum, ailem Tabzonspor'lu, Trabzon’dan vazgeçmeyeceğim.
Senin hakkını korumak,kollamak da gerçek taraftarın boynunun borcu.
Torpillere,çarpık işlere,futbolcularla yapılan takım dizilişlerine bir yerden sonra dur diyeceğiz.
- Memento mori
Yorum
-
esteban o kelimeleri gecsin takimi yari yolda birakip kacan asla Trabznspor formasini giymemeli. Devre arasi defolup gitmeli yerine ondan ve onurdan daha iyi kaleci alinmali.
Esteban gibi kaleciler defolsun gitsinYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene oldugunu hoca tek tek anlatti
adamda psikolojik sorunlar var, büyük ihtimallen kendide kendisini yetersiz buluyordur
büyük ihtimallen golden sonra yedigi tepki sonucu hiperventilasyon gecirdi, basi döndü, midesi bulandi, cenesi kitlendi vs...
baris yurdusevenin abarttigi kadar olmasada dogru bunlarolabilir böyle şeyler inşallah güçlü olup , bu durumu unutturur..İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEsteban: Ben Trabzonsporluyum, ailem Tabzonspor'lu, Trabzon’dan vazgeçmeyeceğim.
Senin hakkını korumak,kollamak da gerçek taraftarın boynunun borcu.
Torpillere,çarpık işlere,futbolcularla yapılan takım dizilişlerine bir yerden sonra dur diyeceğiz.
samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants
Yorum
-
Selçuk, araştırıyorum bu konuyu. Bazı şeyler var. Netleştirince yazacağım.İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene oldugunu hoca tek tek anlatti
baris yurdusevenin abarttigi kadar olmasada dogru bunlar
Kulübün o günkü tavrı ise bence kriz yönetimi adına doğru.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Bu konuyu araştıracaksan tam olarak yaza dönmen lazım. Teofilo ile birebir benzer bir hikaye var. Herkes de biliyor.İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelçuk, araştırıyorum bu konuyu. Bazı şeyler var. Netleştirince yazacağım.
Kulübün o günkü tavrı ise bence kriz yönetimi adına doğru.
Yorum
-
Yazın ne oldu? Herkes neyi biliyor? Özelden de yazabilirsin.İlk olarak Şanlı SanMarino tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu konuyu araştıracaksan tam olarak yaza dönmen lazım. Teofilo ile birebir benzer bir hikaye var. Herkes de biliyor.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Gömmüs dönerleri pideleri yuvarlana yuvarlana parayi götürüyor saygisiz düzenbaz.İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah aşkına bir daha bu adam kaleye geçsin falan yazmayın... Ne mesleğine saygısı var, ne kendine...
[ATTACH]14806[/ATTACH]
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum