Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Esteban Alvarado Brown

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Acilen postalanmalı..

Yorum

• sezon başı esteban gönderilip sözleşmesi sona eren karcemarskas alınmalı diye bas bas bağırmıştıık ama malesef olmadı. Ben estebana değil kaleyi bozuk para bile emanet etmem. Takıma ihanet ettiğini düşünüyorum hemen gönderilmeli.
      İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
      Karl Marx
      анархія-мама

Yorum

• Kova.
        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• hakan arıkan takımda tutulmalıydı nasıl gitti o adam
          ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Maçı satsa ! ilk golü ancak yerdi.

İlk fırsatta gönderilmeli
            Devlerin mezarı, Avni Aker Stadı

Yorum

• Yavuz yer miydi o golü? O çocuğun günahı ne?
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yavuz yer miydi o golü? O çocuğun günahı ne?
                esas sikintimiz zaten bu....ve ewet yerdi....bu sonucu degistirmeyecek nedenler degismediginden....oyuncuya hatasiyla gunahiyla deger wermeliyiz ki abfulkadir muhammet ekici rahat oynasin....
                ıslak imza....

Yorum

• İlk olarak pazarkapılı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  esas sikintimiz zaten bu....ve ewet yerdi....bu sonucu degistirmeyecek nedenler degismediginden....oyuncuya hatasiyla gunahiyla deger wermeliyiz ki abfulkadir muhammet ekici rahat oynasin....
                  Anlaşılmamış. Yahu bundan kötüsü olur mu diyorum? Olmuyorsa neden adı Esteban olan biri oynuyor. Yavuz oynasın, öyle kaybedelim... En azından genç çocuk falan deriz.
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Anlaşılmamış. Yahu bundan kötüsü olur mu diyorum? Olmuyorsa neden adı Esteban olan biri oynuyor. Yavuz oynasın, öyle kaybedelim... En azından genç çocuk falan deriz.
                    bu dusunce anlasilabilir uygulanabilirde, yalniz bu dusuncenin uygulanabilirligi ile bizim senelerdir suregelen sikintimiz burada celisiyor....mesela biz estebani tek bir macla yargiliyoruz mesela biz baris memisi tek macla yildiz yapiyoruz bunun asilip asilmamasi yavuz un yiyip yemeyecegi sonucunu doguruyor....kaleci degisimi degil....
                    Bende istiyorum genc oyuncular oynasin ama bu yaslilarin cikip genclerin oynama meselesinden cok farkli ve derin bir mesele....
                    ıslak imza....

Yorum

• İlk olarak pazarkapılı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bu dusunce anlasilabilir uygulanabilirde, yalniz bu dusuncenin uygulanabilirligi ile bizim senelerdir suregelen sikintimiz burada celisiyor....mesela biz estebani tek bir macla yargiliyoruz mesela biz baris memisi tek macla yildiz yapiyoruz bunun asilip asilmamasi yavuz un yiyip yemeyecegi sonucunu doguruyor....kaleci degisimi degil....
                      Bende istiyorum genc oyuncular oynasin ama bu yaslilarin cikip genclerin oynama meselesinden cok farkli ve derin bir mesele....
                      Esteban ile ilgili fikirlerim günlük ya da skor bağlantılı değil. Genel olarak kötü kaleci olduğunu ve bu seviyeyi hak etmediğini düşünüyorum.
                      Ayağa KALK!

Yorum

• Kötü kaleci, maçı sayesinde kaybettik.

Yorum

• o değil de ne yapıp edip alper boğuşlu hocayı geri getirmek lazım onur dahil formsuz kopuk kopuk oynuyor yedekler desen Allah esirgesin hiç güven vermiyor
                          ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Güldürdün ulan! O golü yedin ya güldürdün beni!
                            Alt üst ettiniz ulan psikolojimi!
                            Hamiş

Yorum

• yenmeyecek goller yedi
                              TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Bu adamın gözü uzağı görmüyor sanırım. Orta sahadan vursalar gene yer.
                                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim