Acilen postalanmalı..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Esteban Alvarado Brown
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
sezon başı esteban gönderilip sözleşmesi sona eren karcemarskas alınmalı diye bas bas bağırmıştıık ama malesef olmadı. Ben estebana değil kaleyi bozuk para bile emanet etmem. Takıma ihanet ettiğini düşünüyorum hemen gönderilmeli.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
Yavuz yer miydi o golü? O çocuğun günahı ne?Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
esas sikintimiz zaten bu....ve ewet yerdi....bu sonucu degistirmeyecek nedenler degismediginden....oyuncuya hatasiyla gunahiyla deger wermeliyiz ki abfulkadir muhammet ekici rahat oynasin....İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYavuz yer miydi o golü? O çocuğun günahı ne?ıslak imza....
Yorum
-
Anlaşılmamış. Yahu bundan kötüsü olur mu diyorum? Olmuyorsa neden adı Esteban olan biri oynuyor. Yavuz oynasın, öyle kaybedelim... En azından genç çocuk falan deriz.İlk olarak pazarkapılı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleesas sikintimiz zaten bu....ve ewet yerdi....bu sonucu degistirmeyecek nedenler degismediginden....oyuncuya hatasiyla gunahiyla deger wermeliyiz ki abfulkadir muhammet ekici rahat oynasin....Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
Yorum
-
bu dusunce anlasilabilir uygulanabilirde, yalniz bu dusuncenin uygulanabilirligi ile bizim senelerdir suregelen sikintimiz burada celisiyor....mesela biz estebani tek bir macla yargiliyoruz mesela biz baris memisi tek macla yildiz yapiyoruz bunun asilip asilmamasi yavuz un yiyip yemeyecegi sonucunu doguruyor....kaleci degisimi degil....İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnlaşılmamış. Yahu bundan kötüsü olur mu diyorum? Olmuyorsa neden adı Esteban olan biri oynuyor. Yavuz oynasın, öyle kaybedelim... En azından genç çocuk falan deriz.
Bende istiyorum genc oyuncular oynasin ama bu yaslilarin cikip genclerin oynama meselesinden cok farkli ve derin bir mesele....ıslak imza....
Yorum
-
Esteban ile ilgili fikirlerim günlük ya da skor bağlantılı değil. Genel olarak kötü kaleci olduğunu ve bu seviyeyi hak etmediğini düşünüyorum.İlk olarak pazarkapılı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu dusunce anlasilabilir uygulanabilirde, yalniz bu dusuncenin uygulanabilirligi ile bizim senelerdir suregelen sikintimiz burada celisiyor....mesela biz estebani tek bir macla yargiliyoruz mesela biz baris memisi tek macla yildiz yapiyoruz bunun asilip asilmamasi yavuz un yiyip yemeyecegi sonucunu doguruyor....kaleci degisimi degil....
Bende istiyorum genc oyuncular oynasin ama bu yaslilarin cikip genclerin oynama meselesinden cok farkli ve derin bir mesele....Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum