Sen.. yok ya ... i ih..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Esteban Alvarado Brown
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Önündeki no 22 ile oynamak zor iş Allah kolaylık versin.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
Savunmak için söylemiyorum ama o penaltıyı çoğu kaleci tutamaz. Adam çok kötü penaltı kullandı ve kalecinin ayağının dibine gitti. Oradan topu çıkarmak çok güç. Belki ikinci pozisyonda vücudunu açabilirdi. Ama istekli buldum, ayakları da fena değil gibi.
Bir maçtan yargılamak yanlış. İlk defa takımla maç oynamış, görev verilirse diğer maçlarda da görmek lazımBen Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
(Dozer) Cemil UstaTrabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..
Yorum
-
Sorun sende yada Onurda değil 1dk bile oynamadan seni ortaya atanlarda ama anlayamayanlar var hala bir daha ki maçta da Uğurcan i deneyecegiz, bakalım ne olacak ...
KANOĞLU
Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...
Nietzsche
Yorum
-
O maddeyi kaldırdılar katkı payını da düşürdüler...İlk olarak mustafakaraca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu adam yüzünden federasyons ekstra 500 bin TL para verdikTrabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum