Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Luis Pedro Cavanda

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Saha disini haledin Cavanda olsun Mbia olsun daima iyi olurlar dedim...

ama anlatamadik.

Mükemmel görmek icinde Takimin hedefe gidebilecek seviyede olmali.
    ...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İstikrarsız, 2 haftadır iyi daha sonra 5 hafta bozuk olacak. Asla güvenip yola çıkmam.

Yorum

• Adamim bence istikrarli bir Oyuncu . Sezonun iyilerinden . Kesinlikle ama kesinlikle Takimda kalmali .

Yorum

• bir pozisyonda olcay rüzgarından devrildi. çok acayip bir hız var.şu adamı mutlu edelim kalsın klüpte.daha iyisini aramaya mecalimiz yok.

Yorum

• Hocanın taktiği ve söyledikleri önemli. Adama sen geride dur top çıkar derseler stoper gibi top dağıtır rakip bekler. Atağa destek ver derseler destek olur. Geldiğinde atak olarak iyi savunmada kötü diyorduk. Yanal tarzı beklerin gidip geldiği hocalarla Türkiye'de çok iş yapar bence. Kanat adamı gibi.. Adam eksiltebiliyor içeri girebiliyor ama biz geride bekletiyoruz.
            ( ゚д゚)

Yorum

• Daha önce de yazdım gelecek sezon Cavanda ilk 11'e yazacağım banko adamların başındadır .
              .

Yorum

• En iyi transferimiz. Örnek alınıp seneye bu tarz transfer yapılmalı.
                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Konsantrasyon problemi vardı ama belirli bir hedef doğrultusunda motive olduğunda hiç hata yapmıyor.

Yorum

• Harikaydı harika.Maçın yıldızı olmak için Esteban ile yarıştı.
                    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Başta yerine alışmaya çalıştı ama ikinci yarı iyice açıldı. Sağ açıkta ne yaptığı belli olmayan Sefa oynayacağına Cavanda oynasın. Hiç değilse ileride top kaptırdı mı arkasında Bosingwa var. Tabii Cavanda'nın bek oynamasının müthiş bir avantajı var o da rakipten metrelerce geride olsa bile koşup kademeye girip yetişebiliyor. Bosingwa'nın böyle bir şansı yok...
                      En son DeAgLeMaNyAq tarafından düzenlendi; 19.03.2016, 18:17.
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Bek olarak daha etkili.
                        Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• ben begenmedim

hatta yusufun orda el bombasi gibi yaptiklarini gördükce cavandanin acikta oynamasi bir daha anlamsiz geldi bana
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• cavanda hızlı ama reaksiyonları ağır, rahat bir oyuncu. önde oynamaması lazım.pres falan da yapmıyor.alan da açamaz o pozisyonu oynamayı bilmediği için. şampiyonluk kadrosunda olabilecek oyuncuların başlarında geliyor, bunu bozmaya gerek yok.mümkün olduğunca geliştirmeli kendini.özellikle atağa katılma konusunda gelişme göstermesi lazım.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Harikaydı harika.Maçın yıldızı olmak için Esteban ile yarıştı.
                              Hacı sen niye maçları rüyanda izliyorsun? Yayıncı kuruluştan takip et

Şaka bir yana ciddi manada kötü bir oyuncu. İki sağ bek olmasına rağmen kangalspor epeyce geldi oradan.

İstikrarsız oyuncular ile yola çıkılmaz. Çok basit bir kural.

Yorum

• İlk olarak Şanlı SanMarino tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hacı sen niye maçları rüyanda izliyorsun? Yayıncı kuruluştan takip et

Şaka bir yana ciddi manada kötü bir oyuncu. İki sağ bek olmasına rağmen kangalspor epeyce geldi oradan.

İstikrarsız oyuncular ile yola çıkılmaz. Çok basit bir kural.
                                Bu adama kötü diyorsan kusura bakmada bir daha futbol yorumlama.
                                Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim