Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Luis Pedro Cavanda

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bugün iyiydin de topun sana gelmesine 1 metre kala şok olmuş gibi yön değiştirip koşmaya çalışıyorsun bence senin gözler uzağı görmüyor hacı veya lensleri unutmuşsun. Maçta özellikle dikkat ettim kesin gözlerde problem var Allah şifa versin kardeş
    Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Çılgın 😃
      1,814 likes, 141 comments - blackaviar39 on April 10, 2016: "Dj Esteban 😂".

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

• seneye kalmalı...

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          seneye kalmalı...
          zeki yavru başlığı değil abi burası
          Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
          Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
          Nazım Hikmet

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bugün iyiydin de topun sana gelmesine 1 metre kala şok olmuş gibi yön değiştirip koşmaya çalışıyorsun bence senin gözler uzağı görmüyor hacı veya lensleri unutmuşsun. Maçta özellikle dikkat ettim kesin gözlerde problem var Allah şifa versin kardeş
            edgar davids modeli mi yapsak cavanda'ya nostalji sevenler iyi para verir ama ben ne olursa olsun satılmasına karşıyım yaşı daha 24 ve Trabzonspor'a gelmiş en iyi sağbeklerden bir tanesi . bu adamı göndermek hata olur. sonra zeki yavru gelir ağlarız buralarda demedi demeyin.
            Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

• İlk olarak Emre İskender tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              zeki yavru başlığı değil abi burası
              Seneye ben ondan çok umitliyim..zeki yavru konusuna girmeyelim

Yorum

• Sorumsuz ve lakayt futbolcu ile işimiz olmasın

Yorum

• Müthis bir oyuncu..

2-3 pas hatasi yapti ama cok net olan su ki iyi oynamaya devam ediyor uzun zamandir..
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Takımda kalmasını tartışacak kadar büyüdüysek helal olsun bize

Yorum

• Bu adami hala göndermek isteyenler var. Dogru, bize cok daha iyileri gelir. Buldukta bulaniyoruz. Pas hatasi elbet olacak. Biz Barcelona degiliz, unutmayin., Cavanda kesinlikle takimda kalmasi lazim
                      Trabzonspor 1967

Yorum

• Andreas Beck'in bile kral ilan edildiği bir lig için gayet yeterli. Takım bir noktaya çıktıktan sonra daha disiplinli bir oyuncu alınmasından yanayım. Adamın tarzı bu belki ama angarya oynuyormuş gibi hareketleri beni geriyor.
                        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Sürekli "-muş" gibi oynayacaksa defolup gidebilir.

Yorum

• Açıkçası geri 4 lünün stoper ve libero sorununu halledemezsek bu adamda onlarla beraber küfür yemeye devam eder,kalitesi ortada ondan iyi birisinide alamayacağımız ortada takımda kalmalı kalacaktır zaten.
                            DOZER CEMİL

Yorum

• Futbolunu psikolojik olarak oynadığını düşünüyorum artık. Kafasına eserse. Ne yapmak isterse.
                              Neden hep biz anlamıyorum.

Yorum

• Lazio'nun neden ucuza bıraktığı ortada.. Adam çok iyi bir profesyonel değil.. Bu yüzden bu haldeki takımda cayır cayır oynamaması normal.. Hedefi olan takımda daha derli toplu olacağını düşünüyorum..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim