İlk olarak murmut tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Luis Pedro Cavanda
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Verileri Whoscored'dan buldun sanirim.İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunlar isabetli ortalar maç başına
Crosses per game = Mac basi atilan ortalar
Whoscored Glossary:
Cross - An attempted/accurate pass from a wide position to a central attacking area
Anlami "Uzaktan ortaya denenmis/tutturulmus pas" oliyor
Yorum
-
Anladim, o zaman FB, BJK ve TS beklerinde Caner haric is yokmusİlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@murmut
Yok hocam Whoscored değil, maçkolik futbolcu profilinde mevcut. Orada maç maşına isabetli orta yazıyor .
Eren Albayrak 2,4 ile en fazla isabetli ortalari atiyor.
Yorum
-
Kusura bakacak bir sey yok da ben göremedim...İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekusura bakmada
ligde basarili ortada en yüksek orani olan futbolculardan cavanda
Yorum
-
en büyük sorunumuz buİlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKusura bakacak bir sey yok da ben göremedim...
son mactan sonra özellikle okay konusunda bas gösterdi
bir oyuncu bir negativ pozisyonu oldumu bütün mac agzinla kus tutsa yaranamiyor"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Hocam ben tek maclik hicbir zaman degerlendirmem..Gokhan Caner in kafayi kaldirip yaptığı ortanin bir benzerini ben Cavanda dan hic göremedim. .Hadi beşer şaşar onu es gectim diyelim ama genel performansina bakarsakta bana hic güven vermiyor..Okay icinde aynisi gecerli..Defansif anlamda eyvallah ta burasi Kayseri degil top ayagina geldiğinde fark yaratmali..İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleen büyük sorunumuz bu
son mactan sonra özellikle okay konusunda bas gösterdi
bir oyuncu bir negativ pozisyonu oldumu bütün mac agzinla kus tutsa yaranamiyor
Yorum
-
gökhan da çok isabetli orta atmıyor, rakip sahada son hareketleri müthiş değil.bu anlamda bir tek caner üst düzey performans gösteriyor o da maşallah kilit pas atmakta çok serbest, sürekli deneyebiliyor.o özgürlük verilmiş. halbuki hiçbir maçta ikinci yarıya çıkmaması lazım.şımarıklıktan başarı da çıkıyor malesef.İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam ben tek maclik hicbir zaman degerlendirmem..Gokhan Caner in kafayi kaldirip yaptığı ortanin bir benzerini ben Cavanda dan hic göremedim. .Hadi beşer şaşar onu es gectim diyelim ama genel performansina bakarsakta bana hic güven vermiyor..Okay icinde aynisi gecerli..Defansif anlamda eyvallah ta burasi Kayseri degil top ayagina geldiğinde fark yaratmali..
Yorum
-
son 2 yilda dönem dönem güven veren bi onur birazda ekici olduİlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam ben tek maclik hicbir zaman degerlendirmem..Gokhan Caner in kafayi kaldirip yaptığı ortanin bir benzerini ben Cavanda dan hic göremedim. .Hadi beşer şaşar onu es gectim diyelim ama genel performansina bakarsakta bana hic güven vermiyor..Okay icinde aynisi gecerli..Defansif anlamda eyvallah ta burasi Kayseri degil top ayagina geldiğinde fark yaratmali..
cavanda takimin haline göre cok iyi performans veriyor
okay icinde aynisi gecerli, ozan sikecilerde okayin ceyregini oynamiyor, ikisininde ilk yili büyük takimda. ama hangisi övülüyor
cavandaya dönersek, arka sayfada bir fotosunu paylasdim, wyscout halkasinda, bizim formamizda
wyscout güncel videolu raporlar hazirliyorsa bunun arkasinda önemli kulüpler var demektir
ama biz begenmiyelim"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
bu takımda onur - cavanda - bosingwa - güray vural - marin - aykut demir - aytaç kara - okay yokuşlu ( iyi yedek ) -Muhammet beşir - Muhammet demir - cardozo ( bu sezon sonu kesin gider bence ) - salih dursun ( hırsı ve o kırmızı kartı dolayısı ile ) - mustafa yumlu (iyi bir yedek olur ) - akakpo - bu futbolcuları kenara koy gerisini gönder.Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !
Yorum
-
Aksam alıcı gözle bir daha izleyelim bakalim sonra tekrar degerlendirelim hocam..İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleson 2 yilda dönem dönem güven veren bi onur birazda ekici oldu
cavanda takimin haline göre cok iyi performans veriyor
okay icinde aynisi gecerli, ozan sikecilerde okayin ceyregini oynamiyor, ikisininde ilk yili büyük takimda. ama hangisi övülüyor
cavandaya dönersek, arka sayfada bir fotosunu paylasdim, wyscout halkasinda, bizim formamizda
wyscout güncel videolu raporlar hazirliyorsa bunun arkasinda önemli kulüpler var demektir
ama biz begenmiyelim
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum