En iyi transferimiz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Luis Pedro Cavanda
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Tamam canım. Haklısın. Çok müthiş anlıyorsun. Harikasın. Devam et. Oooo inanamıyorum. Bu nasıl yorum böyle. Bravo. Müthiş.İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu adama kötü diyorsan kusura bakmada bir daha futbol yorumlama.
Sezon başında dedim Beck > Cavanda
Çünkü biri istikrarlı, öteki bir maç iyi öteki maç berbat. Beşiktaş lider Trabzon ilk 10'da değil.
Eğer ki gözünle izliyorsan bu maçta iyi yaptığı tek bir şeyi söyleyebilir misin?
Yorum
-
Bu takımın hocası değişmiş, takımda ilk 11 oynayan 3-4 adamın parasını alamadığı için ayrılmış , başkanı değişmiş bir takımla istikrarlı bir takımda oynayan 2 adamı karşılaştırmak ne kadar adil ?İlk olarak Şanlı SanMarino tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam canım. Haklısın. Çok müthiş anlıyorsun. Harikasın. Devam et. Oooo inanamıyorum. Bu nasıl yorum böyle. Bravo. Müthiş.
Çünkü biri istikrarlı, öteki bir maç iyi öteki maç berbat. Beşiktaş lider Trabzon ilk 10'da değil.
Eğer ki gözünle izliyorsan bu maçta iyi yaptığı tek bir şeyi söyleyebilir misin?Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
Esteban'a düztaban diyen senmi soruyorsun bu lafı.İlk olarak Şanlı SanMarino tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam canım. Haklısın. Çok müthiş anlıyorsun. Harikasın. Devam et. Oooo inanamıyorum. Bu nasıl yorum böyle. Bravo. Müthiş.
Eğer ki gözünle izliyorsan bu maçta iyi yaptığı tek bir şeyi söyleyebilir misin?
Bugün Esteban'ı nerenle izledin onu bunu bırak buna cevap ver.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
BJK'de Beck'i beğenen adam çok nadirken Beck Cavanda'dan çok daha iyi demek biraz zorlama gibi. Cavanda şampiyonluğa oynayacak bir takımın sağbeki olur mu diyebilirsiniz ama şu kötü takımda arada sırada büyük hatalar yapsada etkili işler yapıyor. Bu arada milli takıma seçilememesi kötü oldu. Euro 2016'daki 23 kişiye giremeyecek gibi duruyor...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Beck mi iyi oyuncu ? BJK takımında en beğenilmeyen oyuncuyu bu kadar nasıl beğendiniz anlamadım.İlk olarak Şanlı SanMarino tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam canım. Haklısın. Çok müthiş anlıyorsun. Harikasın. Devam et. Oooo inanamıyorum. Bu nasıl yorum böyle. Bravo. Müthiş.
Eğer ki gözünle izliyorsan bu maçta iyi yaptığı tek bir şeyi söyleyebilir misin?Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeck mi iyi oyuncu ? BJK takımında en beğenilmeyen oyuncuyu bu kadar nasıl beğendiniz anlamadım.İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEsteban'a düztaban diyen senmi soruyorsun bu lafı.
Bugün Esteban'ı nerenle izledin onu bunu bırak buna cevap ver.İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu takımın hocası değişmiş, takımda ilk 11 oynayan 3-4 adamın parasını alamadığı için ayrılmış , başkanı değişmiş bir takımla istikrarlı bir takımda oynayan 2 adamı karşılaştırmak ne kadar adil ?[MENTION=27282]Mert'[/MENTION]İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBJK'de Beck'i beğenen adam çok nadirken Beck Cavanda'dan çok daha iyi demek biraz zorlama gibi. Cavanda şampiyonluğa oynayacak bir takımın sağbeki olur mu diyebilirsiniz ama şu kötü takımda arada sırada büyük hatalar yapsada etkili işler yapıyor. Bu arada milli takıma seçilememesi kötü oldu. Euro 2016'daki 23 kişiye giremeyecek gibi duruyor...
Beck iyi ve istikrarlı bir oyuncu. Üst seviye olmasa da istikrarı herşeyin önünde. Mesela Konyadaki Ömer Ali Beck'ten çok daha fazlasına sahip olduğu halde devamlılığı yok. Tıpkı bunun gibi. Arkadaşlar tek kriterimiz hız veya yetenek değil. Futbol öyle bir oyun da değil. Kadroya bakın bu kadro Konya'dan kötü mü? Değil. Ama Konya'dan istikrarsız ve Konya 3. Başakşehir 4.
Fatih, Düztaban için kızgınlığım alınış şeklinedir. O süreci çok iyi bilen biri olarak hala daha karşıyım. Ancak oyunu ile utandırdığını ve gocunmadığımı kendi başlığında yazdım. Kusursuz oynadı. Ve 3 puanı kendisi aldı.
Tekrar ediyorum. Eğer ki bütün kriterleri yanyana koyarsanız Beck Cavanda'dan çok daha iyi bir oyuncu. Siz futbolu ne için izliyorsunuz? Yok Euro 2016 vs. geçin. Başkanın birebir ağzından aktarıyorum. "Cavanda zeka yaşı 0-6 arası. Ne yaparsak yapalım etkilemiyor!"
Uğur, son söylediğinde çok haklısın. Zira istikrarsız olan biziz. Zaten biz istikrarlı olabilsek bunlardan da bahsetmeyeceğiz.
Yorum
-
Şanlı SanMarino arkadaş Beck hiç bir anlamda Cavanda'dan daha iyi değil.Bjk'nin sistemi oturmuş sen yada ben oynayayım emin ol sırıtmaz ama gel görki 3 ayda bir hoca değişirse Cavanda değil Messi,Ronaldo,İbrahimoviç bile burada erir gider.Cavanda için o lafı başkanın kullanacağına ihtimal vermiyorum.Kullandıysa şayet ayıp etmiştir.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
begensemde, yetenekli bulsamda sampiyonluga oynayacak bir takimin beki olacak psikolojik degerlere sahip degil bence
bu noktada sagna veya adebayor gibi oyuncularlan kiyaslayabiliriz
malesef bu noktada gelisim cok yavas ilerlediginden yetenegi iyi para yaptigi sürece satilmali diye düsünüyorumEn son selcuk tarafından düzenlendi; 21.03.2016, 10:15."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
sağ kanatta devam etmeliTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum