laubaliliği kesti bir anda, çok ilginç. en ufak gereksiz işe girmedi son maçlarda.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Luis Pedro Cavanda
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Şu adam şu yetenekle alman altyapısında yetişseydi Avrupanın en iyi beklerinden biri olabilirdi. Hız var, top tutma var, top sürme var. Pozisyon bilgisi fena değil. En büyük eksiği maç disiplini. Savruk ve disiplinsiz oynuyor. Biraz orta yapmayı öğrenmesi gerek.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
Tam tersiİlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞampiyonluğa oynayacaksak kesinlikle kalmalı takımda. Çok iyi oyuncu.
Şampiyonluğa oynayan takımda bu kadar istikrarsız, güvenilmez oyuncu olmaz.
Olursa zaten şampiyonluğa oynamaz.
Yorum
-
İstikrarsızmı?İlk olarak Şanlı SanMarino tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTam tersi
Şampiyonluğa oynayan takımda bu kadar istikrarsız, güvenilmez oyuncu olmaz.
Olursa zaten şampiyonluğa oynamaz.
Adam nerdeyse tüm maçlarda oynadı kötü oynadığı maç sayısı üçü geçmez,Bu kadar savruk oyun anlayışıyla bu kadar oynadığı bile kâfi.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
kusura bakmadaİlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir tarafta adamın kafasına orta yapan fenerin bekleri diğer tarafta daha kafasını kaldırıp 1 tane isabetli orta yaptığını görmediğimiz Cavanda...
Çıkması gereken noktalarda çıkmıyor enteresan bir rahatlık var..Takım yenilenirken gidenler arasındaki yerini almalı..
ligde basarili ortada en yüksek orani olan futbolculardan cavanda"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Aynen öyle, veriler ile kanıtlayacak olursak maç başına orta;İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekusura bakmada
ligde basarili ortada en yüksek orani olan futbolculardan cavanda
Cavanda: 0,8
Gökhan Gönül: 0,8
Caner : 2,2
Beck: 0,2
İsmail Köybaşı: 0,6
Orta ile oynuyor .En son Tayfun tarafından düzenlendi; 14.03.2016, 13:12..
Yorum
-
Dün bende ayni istatistigi palyasacaktim, ama bu veriler isabetli ortalari göstermiyorİlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen öyle, veriler ile kanıtlayacak olursak maç başına orta;
Cavanda: 0,8
Gökhan Gönül: 0,8
Caner : 2,2
Beck: 0,2
İsmail Köybaşı: 0,6
Orta ile oynuyor .
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum