Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Luis Pedro Cavanda

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• laubaliliği kesti bir anda, çok ilginç. en ufak gereksiz işe girmedi son maçlarda.

Yorum

• Arada bir bi kıpırdanma bi ivmelenme yakalıyor ama ben yemiyorum son maçlarda doğru üstündeki laubaliliği tamamen atar üst Düzey oynamaya başlar sene sonu da gider
      ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Şu adam şu yetenekle alman altyapısında yetişseydi Avrupanın en iyi beklerinden biri olabilirdi. Hız var, top tutma var, top sürme var. Pozisyon bilgisi fena değil. En büyük eksiği maç disiplini. Savruk ve disiplinsiz oynuyor. Biraz orta yapmayı öğrenmesi gerek.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Gelecek sezon iyi bir kadro içerisinde Cavanda'yı banko ilk 11'e yazarım.

İyi takımda daha da iyi performans gösterecek .
          .

Yorum

• Bosingwa'dan orta kesme dersi almalı.
            Onur Recep Kıvrak

Yorum

• gereksiz, risksiz, laubaliligi birakmis bir cavandayi izlemek (!)
              demek isteyince oluyormus
              Forvete: Tencere Hill
              Sidober: Bud Spencer

Yorum

• Şampiyonluğa oynayacaksak kesinlikle kalmalı takımda. Çok iyi oyuncu.
                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şampiyonluğa oynayacaksak kesinlikle kalmalı takımda. Çok iyi oyuncu.
                  Tam tersi

Şampiyonluğa oynayan takımda bu kadar istikrarsız, güvenilmez oyuncu olmaz.

Olursa zaten şampiyonluğa oynamaz.

Yorum

• İlk olarak Şanlı SanMarino tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tam tersi

Şampiyonluğa oynayan takımda bu kadar istikrarsız, güvenilmez oyuncu olmaz.

Olursa zaten şampiyonluğa oynamaz.
                    İstikrarsızmı?
                    Adam nerdeyse tüm maçlarda oynadı kötü oynadığı maç sayısı üçü geçmez,Bu kadar savruk oyun anlayışıyla bu kadar oynadığı bile kâfi.
                    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Bilmiyorum ben mi abartıyorum ama dünyanın en iyi sağ beklerinden birisi olma potansiyeli var ama bir türlü istikrar yakalayamıyor ve denge sorunu var.

Yorum

• Sampiyonluk yolunda Cavanda cok faydasi olacaktir. Mühim olan Sistem olmasi o olursa hedefe giden Takimda Cavanda daima iyi isler yapar ama mühim olan Ligden kopmamak cünkü Motivasyon vb gibi sorunlar ortaya cikiyor eger erken koparsak...
                        ...TRABZONSPOR...
                        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Bir tarafta adamın kafasına orta yapan fenerin bekleri diğer tarafta daha kafasını kaldırıp 1 tane isabetli orta yaptığını görmediğimiz Cavanda...

Çıkması gereken noktalarda çıkmıyor enteresan bir rahatlık var..Takım yenilenirken gidenler arasındaki yerini almalı..

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bir tarafta adamın kafasına orta yapan fenerin bekleri diğer tarafta daha kafasını kaldırıp 1 tane isabetli orta yaptığını görmediğimiz Cavanda...

Çıkması gereken noktalarda çıkmıyor enteresan bir rahatlık var..Takım yenilenirken gidenler arasındaki yerini almalı..
                            kusura bakmada
                            ligde basarili ortada en yüksek orani olan futbolculardan cavanda
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              kusura bakmada
                              ligde basarili ortada en yüksek orani olan futbolculardan cavanda
                              Aynen öyle, veriler ile kanıtlayacak olursak maç başına orta;

Cavanda: 0,8
                              Gökhan Gönül: 0,8
                              Caner : 2,2
                              Beck: 0,2
                              İsmail Köybaşı: 0,6

Orta ile oynuyor .
                              En son Tayfun tarafından düzenlendi; 14.03.2016, 13:12.
                              .

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Aynen öyle, veriler ile kanıtlayacak olursak maç başına orta;

Cavanda: 0,8
                                Gökhan Gönül: 0,8
                                Caner : 2,2
                                Beck: 0,2
                                İsmail Köybaşı: 0,6

Orta ile oynuyor .
                                Dün bende ayni istatistigi palyasacaktim, ama bu veriler isabetli ortalari göstermiyor

https://twitter.com/umit1461

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim