Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Okay Yokuşlu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Önde oynamalı. Stoperde görev alacak pozisyon bilgisine sahip değil. Bunu çok ağır şekilde tecrübe etmemize rağmen hala daha akıllanmadık. Her gelen bir saçmalık deniyor.

Ayrıca bana göre ligin en iyi orta saha oyuncusu.

Serbest kalma bedelinden (yurtdışı kulüpleri) için çok önceleri ilk ben bahsetmiştim. Burada çok fazla tepki ve hakaret olmuştu.

Utanıp özür dilemezler de

Geçin kelime oyunu yapmayı da iradeniz varsa bir an önce sözleşme revizesi yaparak serbest kalma maddesini güncelleyin.

Yorum

• Yıllar değişiyor
      Kitleler değişiyor
      Zihniyet değişmiyor

2010'lu yıllara kadar gs sempatizanı bir kitlemiz vardı.Trabzonspor'u yedirdiler gs'ye peşkeş çektiler devam eden süreçte şike mücadelesinden sarsılarak çıkan camianın leşini çıkartmak da bu camiaya nasip oldu

Ve 3 yıldır malum kişi sayesinde bir bjk sempatizanı kitle oluştu.Onun oradaki başarısını Trabzonspor'a sorumluluk bahşeden bu kitle manda ve himaye sisteminin yeni savunucuları oldular.Sadece kişiler ve kurumlar farklıydı

Şimdi yetiştirdiğimiz bu tehlike olgunlaştı sosyal medyada,kapalı kapılar arkasında Okay Yokuşlu hakkında ciddi bir talep ve algı operasyonu yürütüyorlar.

Bulunduğumuz maddi tabloda çok daha şaşırtıcı senaryolar ile karsilasacagimizdan da şüphem yok
      İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
      -------------
      Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yıllar değişiyor
        Kitleler değişiyor
        Zihniyet değişmiyor

2010'lu yıllara kadar gs sempatizanı bir kitlemiz vardı.Trabzonspor'u yedirdiler gs'ye peşkeş çektiler devam eden süreçte şike mücadelesinden sarsılarak çıkan camianın leşini çıkartmak da bu camiaya nasip oldu

Ve 3 yıldır malum kişi sayesinde bir bjk sempatizanı kitle oluştu.Onun oradaki başarısını Trabzonspor'a sorumluluk bahşeden bu kitle manda ve himaye sisteminin yeni savunucuları oldular.Sadece kişiler ve kurumlar farklıydı

Şimdi yetiştirdiğimiz bu tehlike olgunlaştı sosyal medyada,kapalı kapılar arkasında Okay Yokuşlu hakkında ciddi bir talep ve algı operasyonu yürütüyorlar.

Bulunduğumuz maddi tabloda çok daha şaşırtıcı senaryolar ile karsilasacagimizdan da şüphem yok
        Cok dikkatli olmaliyiz, bjk taraftarinin Atiba da yaslandi iyice sözlerinin altindaki anlam direk Okaydir aslinda, mevcut Baskan veya yeni Baskan özellikle Okayin sözlesmesini +2 uzatmali.
        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Cok dikkatli olmaliyiz, bjk taraftarinin Atiba da yaslandi iyice sözlerinin altindaki anlam direk Okaydir aslinda, mevcut Baskan veya yeni Baskan özellikle Okayin sözlesmesini +2 uzatmali.
          Yurtiçi için serbest kalma bedeli yok. Versinler 20 milyon alsınlar

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• beşiktaş galatasaray veya başkası 10 milyon veren varsa direkt satılabilir

Yorum

• Okay sağda solda söylenilene göre çok vefalı bir çocukmuş.Sözleşme yenilerken ayrılırsam yurtdışına giderim zaten Trabzonsporda oynayarak Türkiyedeki misyonumu tamamladım lafını kullanmış.

Yorum

• bir takımın yüzü olabilecek bir potansiyeli ve futbolda kabul etseniz etmeseniz de bir karizması var. her açıdan değerli bir futbolcu.
                7-8 milyon yurt dışı serbest kalma bedeli varsa acayip üzülürüm.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Okay sağda solda söylenilene göre çok vefalı bir çocukmuş.Sözleşme yenilerken ayrılırsam yurtdışına giderim zaten Trabzonsporda oynayarak Türkiyedeki misyonumu tamamladım lafını kullanmış.
                  Valla ben o laflara hiç inanmıyorum. Selçuk ve Burak da neler neler demişti.

Yorum

• bjk sevici baskan eger yurt içi olursa bjk ye verir.

Yorum

• yurt içine gitmek gibi bir salaklık yapacağını sanmıyorum....

Yorum

• İlk olarak falcon_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Valla ben o laflara hiç inanmıyorum. Selçuk ve Burak da neler neler demişti.

Okayda büyük farklar var, bütün ailesini Trabzona tasidi, kardesi altyapida...

bir insan kendini bir yere bu kadar baglamaz ihanet edecekse

İlk olarak Şanlı SanMarino tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Önde oynamalı. Stoperde görev alacak pozisyon bilgisine sahip değil. Bunu çok ağır şekilde tecrübe etmemize rağmen hala daha akıllanmadık. Her gelen bir saçmalık deniyor.

Ayrıca bana göre ligin en iyi orta saha oyuncusu.

Serbest kalma bedelinden (yurtdışı kulüpleri) için çok önceleri ilk ben bahsetmiştim. Burada çok fazla tepki ve hakaret olmuştu.

Utanıp özür dilemezler de

Geçin kelime oyunu yapmayı da iradeniz varsa bir an önce sözleşme revizesi yaparak serbest kalma maddesini güncelleyin.
                        opsiyon yok kimse demedi

opsiyon 6 milyon degil, bunu satildimida görecegiz ve o zaman hafizama yükledigim 20ye yakin mesajin var bu konuda

tak tak tak buraya yükleyecem

ayrica kontratta 1 opsiyonda yok, farkli vakitler icin farkli opsiyon cikislari var

7,5 milyonda hikaye
                        En son selcuk tarafından düzenlendi; 22.03.2018, 09:44.
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Aslında kaptan olabilecek yapısı var. Ünal gibi, Onur gibi yıllarca bizde kalmasını isterdim ama pek mümkün olmayacak gibi.

Peşinden Yusuf’u hazırlardı kaptanlığa.

Okay çok soğukkanlı, çok profesyonel, çok iyi bir sporcu.
                          10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Aslında kaptan olabilecek yapısı var. Ünal gibi, Onur gibi yıllarca bizde kalmasını isterdim ama pek mümkün olmayacak gibi.

Peşinden Yusuf’u hazırlardı kaptanlığa.

Okay çok soğukkanlı, çok profesyonel, çok iyi bir sporcu.
                            kesinlikle

ama bence oyun yapisi geregi satilmasi takim hakkindada hayirlisi

sezon basi okay bizzat demisti aciklarini. oyunu öne tasimak, asist ve gol üretmek.

bu konuda malesef gelisemedi, defansiv anlamda ne kadar canavar olursa olsun oyunu önde tutacak hamleleri yapamadiktan sonra bizim gibi takimda hak ettigi degeri bulamaz.

en büyük hayrani pulis, 3 kez de bizzat gelip izlemisligi var okayi, ondan umarim middlesborogh premier lige cikar, pulisde okayina kavusur...
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• yeni okaylar bulmalıyız.

Yorum

• stoperleri tamamlayıp bir tane kanat alarak bir sene daha bu takımla şampiyonluğu zorlamamız gerekiyordu. okay da bir sene kalmaya ikna olurdu. defalarca tartıştık, kadroyu kontrollü büyütmezsek dağılma süreci çok sert oluyor diye. zaman çabuk geçiyor. okay, yusuf abdülkadir çok daha sağlıklı bir oyunun parçası olarak bu seneyi bitirebilirdi. daha kadro oluşumu bitmeden dağılma sürecine girdik yine.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim