Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Okay Yokuşlu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    BC bedeli sadece yurtdışını kapsıyorsa bence çok da abartılacak bir durum yok. Tarihinde kaç kez bu ücretle oyuncu sattık onu da düşünmek lazım. Kaldı ki Okay da tam anlamıyla bu sene pik yaptı. Devir artık futbolcunun söz sahibi olduğu bir noktada. Okay'a zam yapmadan ve bu bedeli koymadan zaten sözleşme yenileyemezdin. Eskiden kadro dışı bırak bak nasıl imzalıyorlar tezi vardı. Ekici örneğinden sonra onun da çözüm olmadığı ortaya çıktı. Ha Okay gene GS'den gelen teklife rağmen insaflı davranıp geçen sene sözleşmesini uzattı yoksa bu sene bedavaya gidecekti. Hacıosmanoğlu'nun 3 yıllık sözleşme imzalatmasına değinmeyip, Usta niye fesih bedeline razı oldu demek adil değil...

Ekici'nin durumu farklı, 4 ay sonra sözleşmesi bitiyordu. Sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalan oyuncuyla çok önceden masaya oturmak lazım. Kabul etmiyorsa orada ipler kulüpte olur, 1 yıl top oynamamayı göze alamaz. Okay geçen yıl bu seviyede değildi, bizim takım için bile yetersiz görülüyordu hatta kulübede iyi alternatif olur yorumları yapılıyordu.

Çok rahat 15-16 milyon civarına satabileceğimiz bir oyuncuydu. İho 3 yıl imzalattıysa Usta da ederinin yarısına kaçıp gideceği maddeyi koydurdu. İho'nun hatası telafi edilebilirdi ama Usta'nın hatası çok büyük maddi kayıp ile sonuçlanacak. Bjk ve Gs 7.5 milyondan bu fırsatı kaçırmaz, özellikle Fiko bu tarz transferleri seviyor. Basar 7.5 milyonu Atiba'nın yerine alır oynatır, 1 sene sonra 20 milyona satar.
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Trabzonspor yönetimi, Okay Yokuşlu'nun sözleşmesinde 7.5 Milyon Euro'luk serbest kalma maddesi olmadığını açıkladı. (GoalBien)
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Daha once de defalarca soyledik. Takimin en degerli ismi.

Yarin yapilacak guzel bir teklif, ozellikle Okay'in gelecek planlamasi icin kabul edilmeli. Kulubun kasasina girecek rakam da tesellimiz olur.

Keske daha uzun sureler kalsa ve Avrupa kupalarinda vitrine cikarabilseydik kendisini. Ama gelecek karanlik.

Kalmasi ne ona ne de bize fayda saglar. Bu kulup kendisini öğütmeden, vakti gelmişken gitmesi en dogrusu.

10 milyon seviyesinde bir rakam tatmin edici olur.
        #Dik oyna

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ekici'nin durumu farklı, 4 ay sonra sözleşmesi bitiyordu. Sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalan oyuncuyla çok önceden masaya oturmak lazım. Kabul etmiyorsa orada ipler kulüpte olur, 1 yıl top oynamamayı göze alamaz. Okay geçen yıl bu seviyede değildi, bizim takım için bile yetersiz görülüyordu hatta kulübede iyi alternatif olur yorumları yapılıyordu.

Çok rahat 15-16 milyon civarına satabileceğimiz bir oyuncuydu. İho 3 yıl imzalattıysa Usta da ederinin yarısına kaçıp gideceği maddeyi koydurdu. İho'nun hatası telafi edilebilirdi ama Usta'nın hatası çok büyük maddi kayıp ile sonuçlanacak. Bjk ve Gs 7.5 milyondan bu fırsatı kaçırmaz, özellikle Fiko bu tarz transferleri seviyor. Basar 7.5 milyonu Atiba'nın yerine alır oynatır, 1 sene sonra 20 milyona satar.
          Bana kalırsa futbolcuya köle muamelesi yapmamak lazım.
          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            sevilla'ya giderse büyük futbolcu olma şansı yakalar.
            N'Zonzi gidecek yerine Okay'ı alacaklar. Bence Sevilla için güzel bir hamle olur.
            DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
            ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Mevcut piyasada Okay'ı 15 m €'dan aşağı satarsak başarısızlıktır..
              #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Okay'ı 15'e satacağımıza 10'a satıp bir sonraki satıştan %20-%25 gibi pay istemeliyiz. Bizden gittikten sonra yine büyük transfer yapabilecek potansiyelde. Doğru adamların elinde Avrupa'nın baş altı takımlarında forma giyebilir.

7,5 Milyona giderse yine Allah bereket versin diyeceğiz.
                FxY

Yorum

• sözlesmesinde madde varsa tutamayız okayı gider.

Yorum

• Sevilla bize futbol hayatı bitmiş adamları 5'erden kakaladı, biz 24 yaşındaki adam için 3 kuruşa razı olcaz öyle mi? 10 milyonu biz verelim de sussunlar. Şu yoklukta 10-15 nedir ya? Akhisarspor çekiyor o fiyatları şimdi
                    En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 17.03.2018, 21:53.

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• bugün iyi oynamadı konsantre olamadı ama sol tarafa doğru havadan pasları malatya'yı presten soğuttu, ikinci yarı da biraz hareketlendi. çok ağır tempoda oynadığımız için herhangi bir fark yaratmadı stoperde oynaması. ben zannediyorum önde basacağız, tempo yapacağız. böyle olunca çok manası yok, kucka da gına getirdi zaten.

orta sahada oynasın ama rıza okay'ı önliberoya alıp onazi'yi ileri gönderiyor hiçbir fark olmuyor, nereden tutsak elimizde kalıyor sonra.

Yorum

• stoperin en önemli görevi pozisyon sadakati

tuzaga düsüp cikarsan böyle arkana sizarlar, 2 kez olmasi dahada üzücü
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Yaygaralar bir kenara adam 10 numaradan merkeze sonrada ön liberoya evrildi. Nasıl olsa her yeri kotarabiliyor diye stoperde de mevcut stoperlerin hepsinden daha iyi işler çıkarıyor.
                            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Bugün ben de beğenmedim. Konsantrasyon eksikliği var gibiydi.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Olur öyle arada.
                                2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim