Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Okay Yokuşlu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 3 yıldır şampiyonluğa 20 küsür puan uzakta kalacağına Okay'ın da içinde bulunabileceği bir şampiyonluk kadrosu kursaydın da etinden sütünden yararlansaydın. Adam kariyer planlamasını yapmak zorunda. Kimse Trabzonsporun keyfini bekleyecek değil.
    En son B61 tarafından düzenlendi; 16.03.2018, 01:10.
    And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• yetenegini erken gördüm ve en kötü gününde bile destekcisiydim, hatta forumda kurulan okay fan olusumunada üye oldum...

cok yetenekli, olaganüstü bir önlibero oldugu ortada, ama stili hic bir zaman büyük bir takimi sampiyonluga tasiyacak türden degil

okayin gitmesi hayrimiza olacaktir, konusulan bonservisde saglam rakam

elimizde kucka, cafer var...
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        3 yıldır şampiyonluğa 20 küsür puan uzakta kalacağına Okay'ın da içinde bulunabileceği bir şampiyonluk kadrosu kursaydın da etinden sütünden yararlansaydın. Adam kariyer planlamasını yapmak zorunda. Kimse Trabzonsporun keyfini bekleyecek değil.
        Aslında Usta Okay'i ikna edebilir: Biliyorsun bizim 50.yılımız bu seneydi ancak ben 50. Yılda şampiyonluğa derken Süper Lig'e çıkışınızın 50. Yılını kastetmiştim
        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Yetiştirdin, değerini buldu hemen satacaksın. 15 milyon € falan müthiş rakamlar. Tabi biz gidip o parayı çarçur ederiz, orası kesin. En güzeli Okay'ı gönderip, Cafer'i hemen o bölgeye adapte etmek.
          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• A Milli Takımımızın 23 Mart'ta Antalya'da İrlanda Cumhuriyeti ve 27 Kasım'da Podgorica kentinde Karadağ ile oynayacağı özel maçların aday kadrosuna çağrıldı.
            BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Serbest kalma bedeli 7.500.000 Euro.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Serbest kalma bedeli 7.500.000 Euro.
                hafız ozaman bjk alır.

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Biz demiyoruz yıllardan beri olan bu. Tüm kanunlar da oyuncudan yana. Ekici'ye yaptık ne geçti elimize. Millet Barça'dan yıldızını alıyor sen kimsin...
                  Trabzonspor'a ve şehre aidiyet duymayan,sıçrama tahtası olarak gören bunu da kariyer planlaması olarak bize yutturmaya çalışan tüm futbolculara ders olacak bir olayı işin sonunda başkanlık düzeyinde kapı kapı dolaşıp,pazarlamayı sanki marifet gibi anlatan Muharrem Usta doğru başladığı işi eline yüzüne bulaştırmasa bugün daha farklı şeyler konuşabilirdik.

Barca'dan yıldızı alınabilir,biz Trabzonspor'uz kardeşim,bu tür şeyleri normalleştirirsek sonumuz felaket olur.

Okay da haddini bilsin,taraftar da kendi çapsızlığı ile Trabzonspor'u karıştırmasın,mümkünse o ezik kafasını alıp,defolup gitsin,öyle ezik taraftar mı olur?
                  • Memento mori

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Trabzonspor'a ve şehre aidiyet duymayan,sıçrama tahtası olarak gören bunu da kariyer planlaması olarak bize yutturmaya çalışan tüm futbolculara ders olacak bir olayı işin sonunda başkanlık düzeyinde kapı kapı dolaşıp,pazarlamayı sanki marifet gibi anlatan Muharrem Usta doğru başladığı işi eline yüzüne bulaştırmasa bugün daha farklı şeyler konuşabilirdik.

Barca'dan yıldızı alınabilir,biz Trabzonspor'uz kardeşim,bu tür şeyleri normalleştirirsek sonumuz felaket olur.

Okay da haddini bilsin,taraftar da kendi çapsızlığı ile Trabzonspor'u karıştırmasın,mümkünse o ezik kafasını alıp,defolup gitsin,öyle ezik taraftar mı olur?
                    Bu eziklik değil. Siz hala Trabzonspor'u 1980lerin usulleri ile bu konuda çözüm bulacağını düşünüyorsunuz.
                    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

genel olarak dusuncelerine katiliyorum ama burak yilmaz geri geldiginde sicrama tahtasi oldugumuzu coktan kabullendik zaten..bugun burak'a kral ceken adamlar yarin okay istanbula gidince ses bir zahmet ses etmesin.
                      her zaman derim, bu takimin sadece yonetim bazinda degil taraftar bazindada buyuk sikintilari var.90lardaki taraftar olsa bugun iho ve usta trabzon il sinirindan iceri giremezlerdi.burak'a hic girmiyorum, gordukleri ilk yerde tekme tokat doverlerdi..

Yorum

• okay 7,5 milyon euro ise baskanimizin cok sevdigi takım ve baskan fikoya verir okayı.

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          okay 7,5 milyon euro ise baskanimizin cok sevdigi takım ve baskan fikoya verir okayı.
                          Yukarıyada aynı mesajı yazmissin. Işin gücün milletin sinirlerini bozmak

Yorum

• BC bedeli sadece yurtdışını kapsıyorsa bence çok da abartılacak bir durum yok. Tarihinde kaç kez bu ücretle oyuncu sattık onu da düşünmek lazım. Kaldı ki Okay da tam anlamıyla bu sene pik yaptı. Devir artık futbolcunun söz sahibi olduğu bir noktada. Okay'a zam yapmadan ve bu bedeli koymadan zaten sözleşme yenileyemezdin. Eskiden kadro dışı bırak bak nasıl imzalıyorlar tezi vardı. Ekici örneğinden sonra onun da çözüm olmadığı ortaya çıktı. Ha Okay gene GS'den gelen teklife rağmen insaflı davranıp geçen sene sözleşmesini uzattı yoksa bu sene bedavaya gidecekti. Hacıosmanoğlu'nun 3 yıllık sözleşme imzalatmasına değinmeyip, Usta niye fesih bedeline razı oldu demek adil değil...
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Seni keşke Şenol Hoca'nın kadrosunda seyredebilseydik.

Ceyhun Gülselam'ı bile adam etmişti Şenol Hoca. Okay'ı yerli Busqets yapardı kesin.

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu eziklik değil. Siz hala Trabzonspor'u 1980lerin usulleri ile bu konuda çözüm bulacağını düşünüyorsunuz.
                                Bazı şeyler eğer temel yapın,genetik kodun ise bununla oynayamazsın,geçmişin geri kalmış köhne bir alışkanlığı gibi yaklaşarak varacağın yer sıradan bir futbol takımı olmaktır.Bunu normalleştiren taraftar burayı sıçrama tahtası olarak gören futbolcudan daha tehlikeli,içten çürütür.

İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                genel olarak dusuncelerine katiliyorum ama burak yilmaz geri geldiginde sicrama tahtasi oldugumuzu coktan kabullendik zaten..bugun burak'a kral ceken adamlar yarin okay istanbula gidince ses bir zahmet ses etmesin.
                                her zaman derim, bu takimin sadece yonetim bazinda degil taraftar bazindada buyuk sikintilari var.90lardaki taraftar olsa bugun iho ve usta trabzon il sinirindan iceri giremezlerdi.burak'a hic girmiyorum, gordukleri ilk yerde tekme tokat doverlerdi..
                                Burak olayı için de çok karşı çıktık ama insanlar popülerite ve ismin etkisinde kalıyor,değerler ve gelenekler o haz duygusu içinde kaybolup,gidiyor.İşin garip tarafı da bunları hatırlatınca sana uzaylı muamelesi çekilmesi.

Taraftar konusuna gelince,çok şey söylenir de çocuk yaşta hırsızlık için girdiği evde eski kalecimiz tarafından affedilen birinin en tepede olması da garip geliyor insana.
                                Sorun çok derin,etkisi çok fazla ama kime anlatabilirsin,herkes başarı peşinde,nasıl olursa olsun hakim.
                                • Memento mori

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim