Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Okay Yokuşlu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adam king

Yorum

• [emoji108]

Yorum

• Umarım sözleşme uzatılır, daha çok faydalanmamız lazım. Giderse de Avrupa'ya gider herhalde.
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Okay'ın Konya kupa eşleşmesinden sonraki hırsı mücadelesini es geçemem ama stil olarak oynadığı bölgeyi çekip çevreleyecek, orta sahanın lideri olacak oyuncu değil. Oyun tarzını Krychowiak'a çok benzetiyorum, teknik olarak ise aman aman tekniği olmayan Krychowiak'ın gerisinde.

Şimdi Avrupa'da belli popülaritesi ve marka değeri olan Sevilla'da defansif açıdan özellikle 15-16 sezonunda inanılmaz istatistikler yakalayan Krychowiak PSG'nin müsrifliği ve eski hocasının aşırı isteği sayesinde anca 27 milyona gidiyorsa 10-15 nedir Sevilla için 10'u biz verelim sussunlar abes bir ironi olmuş. 10 milyonu getiren hayrını görsün.

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Okay'ın Konya kupa eşleşmesinden sonraki hırsı mücadelesini es geçemem ama stil olarak oynadığı bölgeyi çekip çevreleyecek, orta sahanın lideri olacak oyuncu değil. Oyun tarzını Krychowiak'a çok benzetiyorum, teknik olarak ise aman aman tekniği olmayan Krychowiak'ın gerisinde.

Şimdi Avrupa'da belli popülaritesi ve marka değeri olan Sevilla'da defansif açıdan özellikle 15-16 sezonunda inanılmaz istatistikler yakalayan Krychowiak PSG'nin müsrifliği ve eski hocasının aşırı isteği sayesinde anca 27 milyona gidiyorsa 10-15 nedir Sevilla için 10'u biz verelim sussunlar abes bir ironi olmuş. 10 milyonu getiren hayrını görsün.
            ben 40 verdiler diye hatırlıyorum, transfermarkt'de 27 yazıyor ama yanlışlık olabilir.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ben 40 verdiler diye hatırlıyorum, transfermarkt'de 27 yazıyor ama yanlışlık olabilir.
              Şimdi birkaç eski habere baktım kulüplerden bonservisi için resmi bir açıklama yapılmamış. Yaklaşık olarak 30-35 civarı ödeme tahmin ediliyormuş.

Yorum

• Bir ara Okay-Abdüş göbeği yapalım bakalım neler olacak?
                Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                FIRTINAİHTİLALEFSANE
                we the north

Yorum

• Ünal Karaman'dan sonrası ancak Okay olabilirdi. Geldiği günden beridir söylüyorum bu ligin en kaliteli oyuncusudur ve ligin üzerindedir. Bahtı açık olsun, nice başarı öyküleri yazsın tarihe altın harflerle.
                  Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Yolun açık olsun..
                    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Sarılasım var sana
                      ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                      Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• 7,5 milyona serbest kalma madden doğrumu paşam
                        Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Vukcevic ile karşı karşıya oynayacak bugün. Benzer özellikte oyuncular seviyesini ölçmek için iyi maç olur.

Yorum

• Ben olsam kaptan yaparım.

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Golünü attı bizim çocuk.

Yorum

• Üst düzey oynuyor gerçekten elimizde tutamayız sene sonu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim