Adam king
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Okay Yokuşlu
Daraltma
X
-
Okay'ın Konya kupa eşleşmesinden sonraki hırsı mücadelesini es geçemem ama stil olarak oynadığı bölgeyi çekip çevreleyecek, orta sahanın lideri olacak oyuncu değil. Oyun tarzını Krychowiak'a çok benzetiyorum, teknik olarak ise aman aman tekniği olmayan Krychowiak'ın gerisinde.
Şimdi Avrupa'da belli popülaritesi ve marka değeri olan Sevilla'da defansif açıdan özellikle 15-16 sezonunda inanılmaz istatistikler yakalayan Krychowiak PSG'nin müsrifliği ve eski hocasının aşırı isteği sayesinde anca 27 milyona gidiyorsa 10-15 nedir Sevilla için 10'u biz verelim sussunlar abes bir ironi olmuş. 10 milyonu getiren hayrını görsün.
Yorum
-
ben 40 verdiler diye hatırlıyorum, transfermarkt'de 27 yazıyor ama yanlışlık olabilir.İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOkay'ın Konya kupa eşleşmesinden sonraki hırsı mücadelesini es geçemem ama stil olarak oynadığı bölgeyi çekip çevreleyecek, orta sahanın lideri olacak oyuncu değil. Oyun tarzını Krychowiak'a çok benzetiyorum, teknik olarak ise aman aman tekniği olmayan Krychowiak'ın gerisinde.
Şimdi Avrupa'da belli popülaritesi ve marka değeri olan Sevilla'da defansif açıdan özellikle 15-16 sezonunda inanılmaz istatistikler yakalayan Krychowiak PSG'nin müsrifliği ve eski hocasının aşırı isteği sayesinde anca 27 milyona gidiyorsa 10-15 nedir Sevilla için 10'u biz verelim sussunlar abes bir ironi olmuş. 10 milyonu getiren hayrını görsün.
Yorum
-
Şimdi birkaç eski habere baktım kulüplerden bonservisi için resmi bir açıklama yapılmamış. Yaklaşık olarak 30-35 civarı ödeme tahmin ediliyormuş.İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben 40 verdiler diye hatırlıyorum, transfermarkt'de 27 yazıyor ama yanlışlık olabilir.
Yorum
-
Bir ara Okay-Abdüş göbeği yapalım bakalım neler olacak?Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum