İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Okay Yokuşlu
Daraltma
X
-
İspanya'da hiç maçını izlemedim. Ama bizde oynadığı futbolu hiç beğenmiyordum. Evet fizikli, tekniği fena değil ama inanılmaz derecede hantal ve çok yavaş düşünüyor. Tam bir el freni idi. Karakter olarak düzgün birisi ama. Para kazandırarak da gitti. Umarım başarılı olur fakat pek umudum yok.Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
(Dozer) Cemil UstaTrabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..
Yorum
-
o golü Batuhan bile atardiİlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOkay taktı Sevillaya...
*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
Batuhan o noktaya gitmezdi bileİlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo golü Batuhan bile atardi
Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
Şu sıralar devam eden maçta leş gibi oynuyor gerçi takım halinde berbatlar.
Kendini teknik direktör sanan herifi acilen kovmaları lazım şu kadroya yazık ediyor. Aspas gibi adamı içerde oynanan bir maçta yedek bırakmak beni lütfen kovun demek anlamına geliyor.DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
As oynayıp futbolumuzu baltalayacağı için bu ihtimali kafamda canlandıramadım.İlk olarak kadirgazioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[MENTION=51294]castillo61[/MENTION] öne geçip puan kaybettiğimiz maçlarda, oyuna giren oyuncu Okay olsaydı? : )
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum