Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süleyman Hurma | Sportif Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gi-de-cek-sin!

Yorum

• İlk olarak DarkBlooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hangi takımın 3 bölgeye net transfer ihtiyacı var ?
      Menemen Belediyespor
      Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
      (Dozer) Cemil Usta
      Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• İlk olarak Gökhan Uzun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Menemen Belediyespor
        Doğrudur, Trabzonspor u kastetseydiniz komik olurdu , henüz takım olamamış bir kadro hakkında , birde istekde bulunmak ödullük bir performans olurdu .
        Taraftarı olduğunuz menemen belediyesinin durumu nasıl bari 3 transferle bir üst lige çikarmi ?

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

Doğrudur, Trabzonspor u kastetseydiniz komik olurdu , henüz takım olamamış bir kadro hakkında , birde istekde bulunmak ödullük bir performans olurdu .
          Taraftarı olduğunuz menemen belediyesinin durumu nasıl bari 3 transferle bir üst lige çikarmi ?
          Bakış açısı diyelim. Kadronun zamana ihtiyacı olduğunun ben de farkındayım fakat 3 adet bölge işlemiyor bu takım oyunundan ziyade oyuncu performansları ile alakalı bir şey bence. Kaldı ki sol bek gibi bazı bölgelerde de alternatifsiz durumdayız.

Menemen Belediyesine gelince, umarım çıkarlar
          (Dozer) Cemil Usta
          Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• İlk olarak Gökhan Uzun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bakış açısı diyelim. Kadronun zamana ihtiyacı olduğunun ben de farkındayım fakat 3 adet bölge işlemiyor bu takım oyunundan ziyade oyuncu performansları ile alakalı bir şey bence. Kaldı ki sol bek gibi bazı bölgelerde de alternatifsiz durumdayız.

Menemen Belediyesine gelince, umarım çıkarlar
            Doğrudur ne diyeyim , herkesin beklentisi farklı tabi , siz oyunculardan performans bekliyorsunuz , bende iyi bir sistem ve takım oyunu bekliyorum , ya bakalım nasip umarım 2 si de olur .

Menemen belediye içinde hayırlısı diyelim

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

Doğrudur ne diyeyim , herkesin beklentisi farklı tabi , siz oyunculardan performans bekliyorsunuz , bende iyi bir sistem ve takım oyunu bekliyorum , ya bakalım nasip umarım 2 si de olur .

Menemen belediye içinde hayırlısı diyelim
              Bireysel performansları takım oyunu ile birleştirmelerini bekliyorum demek daha doğru fakat kısa vadede beklentim haliyle performanslarının yüksek olması. Zaten klasiktir ki iyi oynamayan oyuncu takım oyununa da hizmet edemez. Yin-yang ilişkisi gibi birbiri içinde fakat zıtlık dengesinde bu kavramlar.

İyi forumlar dilerim
              (Dozer) Cemil Usta

Yorum

• Git artık düş yakamizdan!

Yorum

• Kayseriden sonra sıra bizde..İzle Trabzon sadece izle.Seversin izlemeyi.
                  Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Takımda guruplasma var demesinin sebebi anlaşıldı , kendisi , tetikcileri ve Trabzonspor futbolcuları , Erkan zibidisinin kadro dışı kalmaması ne demektir ? sen nasıl yoneticisin, Ekici yi bu durumda bırakmak ne demektir , sanıyormusunuz ki yaptıklarınızı anlamayacak kadar safiz, Aralığa çok kalmadı sendende ekibinden de seni tetikçi olarak kullanan yönetimdende en ağır şekilde hesap sorulacak , hadi bakalım 2 ayin var , hesaplasmaya.

Nietzsche

Yorum

• Takımın üstünden dozer geçiyor dozeeer ! Başında da aha bu 800 bin Euro'luk Sülüman oturuyor.
                      www.x.com/zykmda

Yorum

• Kaybettigimiz her puanin ve küstürülen her futbolcunun bas sorumlusu sensin.
                        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Yaktın bizi hurma
                          ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                          Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Kendisini pek sevmem, hatta hiç sevmem, ama şu an kulüpte futboldan anlayan iki kişi varsa biri Şota, diğeri Hurma.

Yönetim değişene kadar kesinlikle kalması taraftarıyım.

Sonrası Allah kerim.
                            "Trabzonspor bir çember gibi,
                            her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
                            - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

• Haram yiyorsun.Bu kadar net...
                              Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Kızmamak lazım verilen görevi yapmaya çalışıyor. Sonuçta kapalı kutu değildi, biliniyordu yönetim şekli.
                                Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim