5 kurusun hesabını yap, gelecekte 10 milyon eurodan et Schaub da oyle Papy de
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süleyman Hurma | Sportif Direktör
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Türk futbolunun dinamikleri farklı işliyor bence. Fazla rasyone olmamak lazım. Takım planlaması kötüydü ama transferlerin hiç birirne kötü diyemedik geçen sene de. Sadece bizi Halilhodzic in Ligue 1 Cezayir karışımı ekolünün tumayacağı açıktı. Hem taktik hem oyuncu yapısı olarak. Haricinde ise elbet kimi nedenlerden transferler olmayabilir sorun değil. Daha garanti bakardık geleceğe sadece. Şampiyonluk zihinsel bir iş çoğunlukla bir oyuncuda o ışık yandığı an önünü almak bayağı zor oluyor.İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleson hamle mi biter bu takımda? Öyle bozmuşlar ki bu kadar toparlanıyor.parayı da harcamışlar.para yok ama bütün eksiklerimizi gider deniyor resmen adama.ön taraftaki eksiklik daha belirgin bana göre.stoper olarak hızlı bir adamı kamp başında ayarlamak gerekiyordu.
Bu sene oturur seneye tam anlamıyla yarışır bu kadro.eğer rakiplerin avrupadan dönüşleri çok sıkıntılı olursa bişeyler yapabiliriz.takım oturmadan baskıyı kaldırmak zor."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
Onur olayın da da haklıydı adam...
Traftar anlamadan bilmeden üzerine gitti...
Sonuç itibari ile eleme ve lig maçlarında yediği hatalı goller var...
Galiba hem morali bozuk hem de formsuz...
Bu arada gs ile anlaşılmış galiba Onur olayı.....Yakında patlak verecektir bu duyumda...
Muslerayı 15 e gönerip Onur'u 5 e kapatmaya çalışmış gs.....
Onur'da bbunun için birşeyler yapmış olabilir....
Bu arada Hurma'yı tebri etmek gerekir..
Aldığı ve yaptığı transferler gerçekten kaliteli ve faydalı...
Hepsi direk 11 oyuncusu olur.....
Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.
Yorum
-
Cavanda'yı menajerler getirdi. Aynı zamanda ismi forum, Arif abi yardımıyla yönetime iletilmişti.İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCavanda'yi getiren Hurma'ya özel tesekkür.
Yorum
-
İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCavanda'yı menajerler getirdi. Aynı zamanda ismi forum, Arif abi yardımıyla yönetime iletilmişti.
beyenmediğiniz metin korkmaz getirdi cavandayı
Yorum
-
Bildiğim kadarıyla Batur Altıparmak getirdi. Hatta önce Bjk'ye önermiş ama scout ekibi olumsuz rapor verip biz kendi listemize bakalım demiş. Sonra bize öneriyor ve bizimkiler alıyor. Metin Korkmaz'ı bilmiyorum ama belki yine aracılık yapıp kulübün paralarını indirmiştir cebine.İlk olarak SiNo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeyenmediğiniz metin korkmaz getirdi cavandayı
Yorum
-
durum şöyle sezon başlamadan bizim takıma bravo menejerlik ve danışma dan bize çok topcu oneriliyor ama klup kafasına göre seçmece gidiyor trabzonun transferlerinin %90 nı bravo menejerlik yapıyor..İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBildiğim kadarıyla Batur Altıparmak getirdi. Hatta önce Bjk'ye önermiş ama scout ekibi olumsuz rapor verip biz kendi listemize bakalım demiş. Sonra bize öneriyor ve bizimkiler alıyor. Metin Korkmaz'ı bilmiyorum ama belki yine aracılık yapıp kulübün paralarını indirmiştir cebine.
Yorum
-
Geldiğinden beri aynı şeyi söylüyorum. Umarım görev süresi mevcut yönetimle sınırlı olmaz. Kulübün profesyonellerinin değişmesinden yana değilim. Eğer bi insan pazarlama direktörü ya da sportif sorumluysa ve işini iyi yapıyorsa kalmalı. Yönetim kurulu yöneticiler değişebilir ama profesyonellerin devamlı olması lazım.
Trabzonspor'da o pozisyonda Terraneo tarzı yabancı birinin tutunması çok zor. E bu işi yapabilecek yerli biri zaten yok. Çalışan makineyi bozmamak lazım.
Daha iyi, daha efektif bi yönetimle çok daha iyi işler çıkartacaktır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum