Gi-de-cek-sin!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süleyman Hurma | Sportif Direktör
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Menemen Belediyesporİlk olarak DarkBlooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHangi takımın 3 bölgeye net transfer ihtiyacı var ?Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
(Dozer) Cemil UstaTrabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..
Yorum
-
Doğrudur, Trabzonspor u kastetseydiniz komik olurdu , henüz takım olamamış bir kadro hakkında , birde istekde bulunmak ödullük bir performans olurdu .İlk olarak Gökhan Uzun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMenemen Belediyespor
Taraftarı olduğunuz menemen belediyesinin durumu nasıl bari 3 transferle bir üst lige çikarmi ?
Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...
Nietzsche
Yorum
-
Bakış açısı diyelim. Kadronun zamana ihtiyacı olduğunun ben de farkındayım fakat 3 adet bölge işlemiyor bu takım oyunundan ziyade oyuncu performansları ile alakalı bir şey bence. Kaldı ki sol bek gibi bazı bölgelerde de alternatifsiz durumdayız.İlk olarak DarkBlooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğrudur, Trabzonspor u kastetseydiniz komik olurdu , henüz takım olamamış bir kadro hakkında , birde istekde bulunmak ödullük bir performans olurdu .
Taraftarı olduğunuz menemen belediyesinin durumu nasıl bari 3 transferle bir üst lige çikarmi ?
Menemen Belediyesine gelince, umarım çıkarlar
Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
(Dozer) Cemil UstaTrabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..
Yorum
-
Doğrudur ne diyeyim , herkesin beklentisi farklı tabi , siz oyunculardan performans bekliyorsunuz , bende iyi bir sistem ve takım oyunu bekliyorum , ya bakalım nasip umarım 2 si de olur .İlk olarak Gökhan Uzun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBakış açısı diyelim. Kadronun zamana ihtiyacı olduğunun ben de farkındayım fakat 3 adet bölge işlemiyor bu takım oyunundan ziyade oyuncu performansları ile alakalı bir şey bence. Kaldı ki sol bek gibi bazı bölgelerde de alternatifsiz durumdayız.
Menemen Belediyesine gelince, umarım çıkarlar
Menemen belediye içinde hayırlısı diyelim
Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...
Nietzsche
Yorum
-
Bireysel performansları takım oyunu ile birleştirmelerini bekliyorum demek daha doğru fakat kısa vadede beklentim haliyle performanslarının yüksek olması. Zaten klasiktir ki iyi oynamayan oyuncu takım oyununa da hizmet edemez. Yin-yang ilişkisi gibi birbiri içinde fakat zıtlık dengesinde bu kavramlar.İlk olarak DarkBlooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğrudur ne diyeyim , herkesin beklentisi farklı tabi , siz oyunculardan performans bekliyorsunuz , bende iyi bir sistem ve takım oyunu bekliyorum , ya bakalım nasip umarım 2 si de olur .
Menemen belediye içinde hayırlısı diyelim
İyi forumlar dilerim
Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
Yorum
-
Takımda guruplasma var demesinin sebebi anlaşıldı , kendisi , tetikcileri ve Trabzonspor futbolcuları , Erkan zibidisinin kadro dışı kalmaması ne demektir ? sen nasıl yoneticisin, Ekici yi bu durumda bırakmak ne demektir , sanıyormusunuz ki yaptıklarınızı anlamayacak kadar safiz, Aralığa çok kalmadı sendende ekibinden de seni tetikçi olarak kullanan yönetimdende en ağır şekilde hesap sorulacak , hadi bakalım 2 ayin var , hesaplasmaya.
Nietzsche
Yorum
-
Kendisini pek sevmem, hatta hiç sevmem, ama şu an kulüpte futboldan anlayan iki kişi varsa biri Şota, diğeri Hurma.
Yönetim değişene kadar kesinlikle kalması taraftarıyım.
Sonrası Allah kerim."Trabzonspor bir çember gibi,
her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..." - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum