Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süleyman Hurma | Sportif Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• IHO ile beraber ettiler TSnin icine....yazik....Lawrence'in evlatlari.

Insallah ikinizde beter olursunuz. Hakkim varsa haram, verem olsun. Allah sizi pisman ettirir insallah.

Yorum

• defol git ya hurmamisin ne karin agrisi geldigindne beri az olan huzuru kacirdin Onuru satamadin simdi ekiciyi harcatmaya calisiyorsun
      Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Gideceksin.

Yorum

• Sen tanrı mısın beni öldürdün eşime dostuma beni güldürdün...
          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Aldığın para yanına kar kaldı hadi yine iyisin sanıyorum ki bu gece Trabzona dönmezsin
            ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Eserinle gurur duy.

Yorum

• Hainsin.Seni Allaha havale ediyorum.
                Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Takımı bu kadar sabote edip içini boşaltacağını tahmin etmiyordum yazıklar olsun be hale geldi güzelim takım
                  ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Küçük enişteye söyle de istifa etsin.

Yorum

• Dozerin şoför mahaline kendisi geçmiş. Bas gaza Hurma!
                      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İHO ile birlikte kulübün en büyük hainlerindendir kendisi.

Yorum

• Adama takımı batırması için para veriyoruz o aldığın paralar bir gün ..... tırmalar inşaAllah
                          ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• Bu gibi durumlar ilk sayfalara geri dönüp yazılarınları okumak gerçekten çok hoş oluyor.

Yorum

• cek git

Yorum

• IKulubun ustunden gecen dozerin koltugunda oturuyor. Yani dozer yoluna devam ediyor, ezilen Trabzonspor.

Takimin teknik direktoru, kaptanini resmen takimi sabote etmekle sucluyor. O zaman kadrodisi birakin. Demek ki oyuncuya dayali duzen devam ediyor.

Arkadasina yumruk atana yaptirim uygulanmiyor, dozerin koltugundaki uyuyor.

Baskani, yoneticileri, menajeri, teknik direktoru, menfaatci taraftari, hain futbolculariyla Trabzonspor yetetince siradanlasmisti, simdi tukeniyor. Sucu oncekilere atmak, hedef saptirmaktir. Zaman istemek ise beyhudedir, cunku zaman aleyhimize islemektedir.

Hepsini gectim, bir ay once sampiyonluk turkuleri doyleniyordu. Cavanda Boeing'ti, M'Bia bu topraklarin gordugu ikinci Kara Boga idi. Ondan bir ay once ise yine kriz ve Avrupa'dan elenme sokuna bahane araniyordu. Bu zigzaglar bizi bir ay sonra tekrar "Her sey ne kadar da muhtesem"e gotururse sasirmam.
                                En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 20.10.2015, 13:16.
                                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim