Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süleyman Hurma | Sportif Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• CEbi doldu zaten, giderse sorun etmez

Yorum

• Allah versin belanı. Senin yüzünden boş yere bir hafta içerde yattım. Hattaaa
      Allah inşAllah bin bir türlü belanı verir.

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Allah versin belanı. Senin yüzünden boş yere bir hafta içerde yattım. Hattaaa
        Allah inşAllah bin bir türlü belanı verir.
        Olay nedir renktaş?

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Olay nedir renktaş?
          Öyle yeni bir olay yok renktaş. Geldiğinden beri yaptığı şeyler işte. Onur'un durumunu gördükçe daha da sinirleniyorum bu herife.

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Öyle yeni bir olay yok renktaş. Geldiğinden beri yaptığı şeyler işte. Onur'un durumunu gördükçe daha da sinirleniyorum bu herife.
            Onu değil içerde 1 hafta niye yattığınızı soruyor
            Mustafa Yumlu.

Yorum

• oyuncu satışı konusunda sınıfta kaldı resmen.waris i manageri aldı götürdü.piyasası olan bir oyuncuydu ve kolayca kulüp buldu.
              TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Onu değil içerde 1 hafta niye yattığınızı soruyor
                Yanlış anlamışım Onu da açıklayayım. Hurma'ya beddua etmiştim. Eskiden beri beddualara hakaret adı altında ceza verilirmiş forumda. Biz de yedik cezamızı. Ama ben yöneticilere bedduanın hakaret olmadığını açıkladım, beddua etmenin de forum kurallarında yasak olarak yazmadığını söyledim. Onlarda bana hak verdiler. Cezam kalkıcaktı ama sistem bozukluğundan kalkamadı işte.

Yorum

• Konuşsana ulan çıkıp ? Ersun u amatörün birini getireceksin diye göndermek zorunda kaldık, geldin dünyanın parasını harcadın ne stoper ne kanat ne golcü getirebildin konuşsana lan bjk maçından sonra göklerdeydin ne oldu ?
                  "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Tunus hurmasına sebep Ersun Yanal'ın gonderildigini de gördü bu takım.

Yorum

• Yardımcı antrenörlüğe başlamış...
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Ara transfer döneminde getireceği futbolcuları merakla bekliyorum. Takımın şu an 3 bölgeye net futbolcu ihtiyacı var.
                        Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                        (Dozer) Cemil Usta
                        Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• Gideceksin.

Yorum

• İlk olarak Gökhan Uzun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ara transfer döneminde getireceği futbolcuları merakla bekliyorum. Takımın şu an 3 bölgeye net futbolcu ihtiyacı var.
                            Hangi takımın 3 bölgeye net transfer ihtiyacı var ?

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

• hurma hakkında soru işaretleri doğmaya başladı.ersun yanal ı kovup kankası şotayı getirmesi enteresan.yapılan transferler kağıt üzerinde kötü olmasada maliyetlerine baktığımızda sıkıntı var.

kayserispor da iken çok oyuncu satmakla meşhur oldu.lakin atlanılan bişey var. sattığı oyunculardan kim ne hayır gördü? amiyane tabirle diğer kulüpleri kazıkladığı için hurma yu över duruma düştük.topuz un gökhan ünalın amrabatın salihin durumları ortada.

ayrıca futboldan gelmeyen birinin kulübede olmasını doğru bulmuyorum.münihte sportif direktör sammer kulübede.lakin futbolun içinden çıkmış.

sanırım kongreyle birlikte iho ve onun getirdikleri ile yollar ayrılır.ayrılmalı
                              TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Gökhan Uzun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ara transfer döneminde getireceği futbolcuları merakla bekliyorum. Takımın şu an 3 bölgeye net futbolcu ihtiyacı var.
                                Ara transfer dönemine kadar kalmaz insallah.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim