Açık söylüyorum, Waris 100 metre yarışında beni geçer... Ki Trabzonspor'da oynamak için yeterli bir kriter...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Abdul Majeed Waris
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
DEEP BLUE
Yok sadece sazan avına çıkmıştım. Şükür ki olta hareketlenmeye başladı. Üstelik kanca boş... Ülkemizin suları çok verimli gerçekten... Seviyorum yani...İlk olarak miynat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSn. Deep Blue amacınız nedir?
Birilerini tahrik edip polemik oluşturmak mı yoksa sadece boş boş konuşuyor musunuz?En son Misafir tarafından düzenlendi; 05.12.2014, 17:24.
Yorum
-
Waris uzun mesafede cok hizli degil... ozelligi zaten kisa mesafede patlayici ozelligi ha bunu topla yapmaz ama sizin istediginiz gibi ; topsuz sekilde yapar kim gibi mesela Kazma Burak
Obafemi Martins de ornek verilebilir...
Zaten onceki sayfalarda da arkadaslar aciklamis durumu daha neyin tartismasini yapiyoruz
Bruma gibi alip topla 2 3 adam gecip sonunda sacma sapan hareketler yapamaz. Cardozo nun ara paslarina kacacak karambollerde seken toplara hamle yapip skor yapacak bu adamin esprisi bu ..Vahid amca adami kanat oynatinca sizde kanat zannettiniz tabi adami dogal, alanzinho denen sirk topcusu sanmis da olabilirisiniz
Ha 6 milyon eder mi bence de etmez ama adama ptt ligi topcusu muamelesi de cekilmez ayip 
Ben yine de kendini gosterecegine inaniyorum gosteremezse nolur , her turlu satariz Katar a ...Adamlarin Ganali topculara karsi bir zaaflari var Asamoahh Gyan saolsun , kaybimiz olmaz yani telasa mahal yok
En son Nihat Güneş tarafından düzenlendi; 05.12.2014, 17:30.
Yorum
-
haber sorumlusu böyle bisey demek ki.İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleingiliz basini her hafta üzerine haber yapiyor
inanmayanlar güvendigi feed sitesine aratsin
artik tüm adanin izledigi bir isim oldu
carsambanin mirror haberi
The Red Devils have been keeping tabs on the Trabzonspor forward but they aren't the only ones as an unnamed Qatari-club makes a move
sali fox sportsdaydi
Stay updated with the latest soccer news, match highlights, live scores, and in-depth coverage of your favorite teams and players on FOXSports.com.
pazartesi daily star
bunlar secdigim büyük kuruluslarin haberleri
ufaklara hic bakmiyorum
3 haftadir waris üzerine cikan her haber adada bütün sitelerden yayinlaniyor
mirorda bugünün haberi
özel afrika kupasi icin
warisi özel tanitiyorlar
kupanin stari olabilir deniyor
Reigning champions Nigeria did not qualify for the competition in Equatorial Guinea opening the door for Algeria to win their first AFCON since 1990
dün alman basinin waris icin yaptigi haber
trabzonspor trabzonspor olali bukadar futbol dünyasinda haber edilmedi
warisin bizim icin yarattigi rating
fikirden önce bilgi sahibi olmak gerekiyormus hakkaten.
Yorum
-
Uzun mesafede sandığımız kadar hızlı olmadığı açık. Ama sorun çabukluk ya da hız değil bence. Sorun, topla olan koordinasyonu, top sürme becerisi. Topa sahipken olması gerekenden fazla yavaşlıyor, savruluyor. Hareketleri esnek değil. Tak tak gidemiyor, pasları yavaşlatıyor. Kendi doğru oyunu ne bilmiyoruz. Belki adam sadece araya atılan toplarla iş yapıyordu.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
DEEP BLUE
Meşhur olmak isteyen tazeleri, rahle-i tedrisattan geçiriyorum... Şu an kalıp çıkarıyoruz, dökme, soğutma, yararak açma ve raf ömrünü belirleyerek penetre etme safhalarına da geçeceğiz yavaş yavaş... Çabuk öğrenir bu, yetenekli çocuk...İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildiAbi naptin

Yorum
-
DEEP BLUE
Samimi olarak söylüyorum, inşallah haklı çıkarsın kardeşim. Ki, itirazım bu tarz sıradan birini istihdam ediyor olmamıza değil... Ne olacak, 25 kişilik kadroda bir kişiyi her halukarda taşır Trabzonspor... Ama bu adama 6 milyon avro verilerek bir Robben çıkmasını beklemek, ahmaklığın dik alası...Yazık yani...İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleWaris çok şaşırtacak hepinizi ekleyin. Şaşırtmazsa tanımıyosunuz beni
Ümitliyim
Yorum
-
Şuana kadar olan performansı hayal kırıklığı olsa dahi bu kadar çabuk silinip atılmayı da hak etmiyor.
Bonservisi altında ezilecek mi zaman gösterecek.
6 milyona Robben de transfer etmedik lakin.Performansının üstüne koyup takıma katkı yaptıktan sonra avrupada kalbur üstü bir takıma alınan bonservisten fazlasına satılması kafii.
En kötü ihtimalle benzer bi fiyatla Uzak Doğu yada Katar'a pazarlanabilir zarar edilmeden.Biz ki Waris gibi pazarı olmayan Henrique'nin satışından kar ettik sezon başı.En son must61 tarafından düzenlendi; 06.12.2014, 00:41.#Dik oyna
Yorum
-
DEEP BLUE
Avrupa'nın hiç bir kalburüstü kulübü, Waris'e 7,5 milyon avro vermez bence. (7,5 milyon diyorum, çünkü satıldığı taktirde bedelin % 20'si eski kulübüne verilecek diye biliyorum)
Katar, BAE gibi ülkelere pazarlanabilir belki. Ama ben 12 milyonluk bir teklif yapıldığı haberini gerçekçi bulmuyorum. Sıfır katkısına rağmen bu parayı veren bir enayi varsa, bu sezon 10 gol atsa Trabzonspor'un bütün borcunu kapatır herhalde... Yattara'nın Yattara olduğu dönemde bile 10 milyonu vermeyen Araplar, bu çocuğa o parayı zor verir. En azından bu performansla...
Soru şu:
Başkan olsanız, bu Waris'e 12 milyonluk teklif gelse, satar mısınız, turşusunu mu kurarsınız?En son Misafir tarafından düzenlendi; 06.12.2014, 00:54.
Yorum
-
Ynt: Abdul Majeed Waris
Umit Abi;İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSamimi olarak söylüyorum, inşallah haklı çıkarsın kardeşim. Ki, itirazım bu tarz sıradan birini istihdam ediyor olmamıza değil... Ne olacak, 25 kişilik kadroda bir kişiyi her halukarda taşır Trabzonspor... Ama bu adama 6 milyon avro verilerek bir Robben çıkmasını beklemek, ahmaklığın dik alası...Yazık yani...
Genç ve gelişimini henüz tamamlanmamış futbolcular sürekli oynayarak maç temposunu ve devamlılığını kazanırsa ancak beklentilere cevap verebilir. fb maçındaki Waris ile dünkü Waris arasındaki farkı buna bagliyorum ben. Mevcut takımda lig maçlarında oynayamaz zaten, ancak 3. Tercih olur ama Avrupa da oynatıp güzel performans sergilerse alıcısı çıkar.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum