İnşallah yanılıyorumdur ama galiba tarihimizin en büyük kazıklarından birini yedik
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Abdul Majeed Waris
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Geçen gün başkan açıklama yaptı. Waris için 12 m dolar transfer teklifi aldıklarını söyledi. Yanlış anlamadıysam satmayacağız gibi bir şey söyledi. Bu oyuncu bu halde bu takımda oynayamıyor. Ligin ilk yarısı bitmek üzere arkadaşlar ne zaman oynamaya başlayacak? Neyse... Demek istediğim takımda oynamıyor direk bir katkı sağlayamıyor. Yedekte bekliyor ve biz bu adamı satmayacağız diyoruz. Bence Trabzonsporun böyle bir lüksü yok. Ben oyuncuya kötü demiyorum. Kan uyuşmazlığı yaşanmış olabilir alışamamış olabilir. Ama bu teklif gelmişse bu oyuncu yollanmalıdır.
Yorum
-
Warise bu oynamasını baz alırsak 3 milyon € dan fazla edemez.Gerçi bu mebla bile çok fazla
Waris de hızı dışında birşey yok devre arasında fazla zarar etmeden satılmalı
Yorum
-
Bazı futbolcuları sadece kulüp takımındaki performans ile değerlendirmek yanlış olur. Bence Waris de öyle bir isim. Gana milli takımının as oyuncusu. Ve goller de atıyor. Gana da diğer Afrika ülkelerine oranla futbolcu pazarında bir adım önde olan ülkelerden. Sonuç olarak bu alım/satım işlerine çok fazla takılmayalım.
Waris'ten nasıl "verim alabiliriz"i tartışalım.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
Götürülmedi. Sakatmış.İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelegia maçında kevin den sonra dikkat edeceğim 2. futbolcu olacak.
Yorum
-
Ynt: Abdul Majeed Waris
Sanırım haklı çıkacaksınızİlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle6.hissime güvenerek diyorum ki bu adam satıldı.
Sakatlık bahane.
#7 Óscar René Cardozo Marin#28 Abdul Majeed Waris
#8 Mehmet Ekici
#11 Kévin Constant
Yorum
-
İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGötürülmedi. Sakatmış.
haydaaaaaaaaaaaaaa..... (rok misali)
3 ihtimal var ;
1) satıldı (düşük ihtimal, transfer dönemine epey var)
2) süper yıldız antrenmanda kendisini sakatladı (yüksek ihtimal)
3) hocaya 11 oynamak istiyorum dedi, hoca gana ya kadar yolun var dedi. (olabilitesi olan ihtimal ama ersun hoca kestirip atmaz öyle)
kaç haftalık sakatladı kendini acaba, 12 milyondan olduk durduk yere... yalnız eğer araplar çıkarıp 10 milyon ve üzeri bir rakam verirlerse waris için, iho ya helal olsun derim. direk devre arası bütçesi çıkar, tam ersun hocaya göre bir bütçe. üstelik bu transfer epey ses getirir, uzun zamandır bu rakamlara ülkeden dışarıya transfer gerçekleşmedi."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum