Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Abdul Majeed Waris

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sezon sonuna kadar

yusuf--cardozo---waris hucum hattını deneyelim derim.

Bu form durumlarıyla erkan ve sefa 11 de baslamamalı.
    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Rahmetli babaannemin varislerinin bile dünyaya bir faydası vardı. Bu Waris'in kendine faydası yok... Belediyeye bağışlayalım, postacı olsun...

Yorum

• Bu adamda iş var.. Takım uyumsuz top oynuyor.. Kaç mac pes pese oynadı? Henriqueye verilen şans verilmeli
        Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna

Yorum

• Bu takımın yediği en büyük kazıklardan. Bu futbolcunun transferi aydınlatılması lazım. Çok büyük paralar döndü ve döne döne kimlerin cebine girdi kim bilir? Yiyiciler, akbaba gibi çöktü kulübün üstüne, Allah tez zamanda kurtarsın bizi bu şahsiyetlerden.

Yorum

• Ynt: Abdul Majeed Waris

Son maçta iyi oynadı. Risk almasina rağmen top kaybettiğini görmedim. Ve bu oyuncu hakkında ümidim arttı.

Yorum

• Oynamayı hak ediyor.
              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Kalan maçlarda oynamalı. Şu haliyle Erkan'dan daha fazla katkı verir. Bu adamı ilerle hayran hayran izleriz, kullanmak lazım.
                ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• Suç sende değil, seni oynat(a)mayanlarda!
                  Forvette 6m € verip aldığımız adamı değil, takımı alt lige düşen adamı oynatıyoruz. İşte bu kadar büyük bir takımız!
                  Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Kalan maçların tamamında ya 11 ya sonradan oynasın artık. Bizim ligde hızlı adamın doğru kullanıldığında iş yapmama olasılığı yok. En kötü arkadan indirmek zorunda kalır rakipler ki hızı 16 gücü 5 olan alanzinho bile dribblinge başladığı zaman iki kişi birden faul yapıyordu.
                    ( ゚д゚)

Yorum

• Artık oynar diye düşünüyorum
                      KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• ´deniz iyidir hasdir ama bu adami kesecek adam degildir
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ´deniz iyidir hasdir ama bu adami kesecek adam degildir
                          İnanın Waris 2 maç oynasa bu sefer aynı lafları Deniz için söyleyeceğiz , bir süre sonra Sefa nerede bunların hepsinden iyidir diyeceğiz sonra döngü tekrar başa dönecek.

Sorunu çözmemizin ilk adımı elimizdekilerin hiç birinin bir halta yaramadığını ve hepsinin aynı .okun laciverti olduğunu kabul etmektir.
                          En son gabriel omar tarafından düzenlendi; 05.05.2015, 03:46.

Yorum

• İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İnanın Waris 2 maç oynasa bu sefer aynı lafları Deniz için söyleyeceğiz , bir süre sonra Sefa nerede bunların hepsinden iyidir diyeceğiz sonra döngü tekrar başa dönecek.

Sorunu çözmemizin ilk adımı elimizdekilerin hiç birinin bir halta yaramadığını ve hepsinin aynı .okun laciverti olduğunu kabul etmektir.
                            ben deniz golünü attigi hafta, kahraman oldugu hatada bu dedigimi savundum, simdide savunuyorum

warisden cok sey bekliyenlerdenim
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bir menejer kazigi daha, alistik artik.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ben deniz golünü attigi hafta, kahraman oldugu hatada bu dedigimi savundum, simdide savunuyorum

warisden cok sey bekliyenlerdenim
                                Görüşünüze saygım var ,futbolu da benden iyi bildiğiniz aşikar.Ancak ben Wariste umut vaad edecek bir özellik göremiyorum açıkçası.Ne yeterince teknik ,ne hızlı,ne güçlü,ne de zeki. Ortalama bir futbolcu bence.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim