Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Abdul Majeed Waris

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Açık söylüyorum, Waris 100 metre yarışında beni geçer... Ki Trabzonspor'da oynamak için yeterli bir kriter...

Yorum

• ahmet musa daha iyi. neden onu almadık...
      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Sn. Deep Blue amacınız nedir?

Birilerini tahrik edip polemik oluşturmak mı yoksa sadece boş boş konuşuyor musunuz?

Yorum

• Ahmet Musa Avrupanın baş takımlarından birine gider .

Yorum

• İlk olarak miynat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sn. Deep Blue amacınız nedir?

Birilerini tahrik edip polemik oluşturmak mı yoksa sadece boş boş konuşuyor musunuz?
            Yok sadece sazan avına çıkmıştım. Şükür ki olta hareketlenmeye başladı. Üstelik kanca boş... Ülkemizin suları çok verimli gerçekten... Seviyorum yani...
            En son Misafir tarafından düzenlendi; 05.12.2014, 17:24.

Yorum

• Waris uzun mesafede cok hizli degil... ozelligi zaten kisa mesafede patlayici ozelligi ha bunu topla yapmaz ama sizin istediginiz gibi ; topsuz sekilde yapar kim gibi mesela Kazma Burak Obafemi Martins de ornek verilebilir...

Zaten onceki sayfalarda da arkadaslar aciklamis durumu daha neyin tartismasini yapiyoruz

Bruma gibi alip topla 2 3 adam gecip sonunda sacma sapan hareketler yapamaz. Cardozo nun ara paslarina kacacak karambollerde seken toplara hamle yapip skor yapacak bu adamin esprisi bu ..Vahid amca adami kanat oynatinca sizde kanat zannettiniz tabi adami dogal, alanzinho denen sirk topcusu sanmis da olabilirisiniz Ha 6 milyon eder mi bence de etmez ama adama ptt ligi topcusu muamelesi de cekilmez ayip

Ben yine de kendini gosterecegine inaniyorum gosteremezse nolur , her turlu satariz Katar a ...Adamlarin Ganali topculara karsi bir zaaflari var Asamoahh Gyan saolsun , kaybimiz olmaz yani telasa mahal yok
              En son Nihat Güneş tarafından düzenlendi; 05.12.2014, 17:30.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ingiliz basini her hafta üzerine haber yapiyor
                inanmayanlar güvendigi feed sitesine aratsin
                artik tüm adanin izledigi bir isim oldu

carsambanin mirror haberi

sali fox sportsdaydi
                Stay updated with the latest soccer news, match highlights, live scores, and in-depth coverage of your favorite teams and players on FOXSports.com.

pazartesi daily star

bunlar secdigim büyük kuruluslarin haberleri
                ufaklara hic bakmiyorum
                3 haftadir waris üzerine cikan her haber adada bütün sitelerden yayinlaniyor

mirorda bugünün haberi
                özel afrika kupasi icin
                warisi özel tanitiyorlar
                kupanin stari olabilir deniyor
                Reigning champions Nigeria did not qualify for the competition in Equatorial Guinea opening the door for Algeria to win their first AFCON since 1990

dün alman basinin waris icin yaptigi haber

trabzonspor trabzonspor olali bukadar futbol dünyasinda haber edilmedi
                warisin bizim icin yarattigi rating
                haber sorumlusu böyle bisey demek ki.
                fikirden önce bilgi sahibi olmak gerekiyormus hakkaten.

Yorum

• Uzun mesafede sandığımız kadar hızlı olmadığı açık. Ama sorun çabukluk ya da hız değil bence. Sorun, topla olan koordinasyonu, top sürme becerisi. Topa sahipken olması gerekenden fazla yavaşlıyor, savruluyor. Hareketleri esnek değil. Tak tak gidemiyor, pasları yavaşlatıyor. Kendi doğru oyunu ne bilmiyoruz. Belki adam sadece araya atılan toplarla iş yapıyordu.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Waris çok şaşırtacak hepinizi ekleyin. Şaşırtmazsa tanımıyosunuz beni

Ümitliyim

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi
                      Abi naptin
                      Meşhur olmak isteyen tazeleri, rahle-i tedrisattan geçiriyorum... Şu an kalıp çıkarıyoruz, dökme, soğutma, yararak açma ve raf ömrünü belirleyerek penetre etme safhalarına da geçeceğiz yavaş yavaş... Çabuk öğrenir bu, yetenekli çocuk...

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Waris çok şaşırtacak hepinizi ekleyin. Şaşırtmazsa tanımıyosunuz beni

Ümitliyim
                        Samimi olarak söylüyorum, inşallah haklı çıkarsın kardeşim. Ki, itirazım bu tarz sıradan birini istihdam ediyor olmamıza değil... Ne olacak, 25 kişilik kadroda bir kişiyi her halukarda taşır Trabzonspor... Ama bu adama 6 milyon avro verilerek bir Robben çıkmasını beklemek, ahmaklığın dik alası...Yazık yani...

Yorum

• Şuana kadar olan performansı hayal kırıklığı olsa dahi bu kadar çabuk silinip atılmayı da hak etmiyor.

Bonservisi altında ezilecek mi zaman gösterecek.

6 milyona Robben de transfer etmedik lakin.Performansının üstüne koyup takıma katkı yaptıktan sonra avrupada kalbur üstü bir takıma alınan bonservisten fazlasına satılması kafii.

En kötü ihtimalle benzer bi fiyatla Uzak Doğu yada Katar'a pazarlanabilir zarar edilmeden.Biz ki Waris gibi pazarı olmayan Henrique'nin satışından kar ettik sezon başı.
                          En son must61 tarafından düzenlendi; 06.12.2014, 00:41.
                          #Dik oyna

Yorum

• Ne espriler döndü bugün sayfada. Hep böyle neşeli insanlar yazsa da forum panayıra dönse.

Yorum

• Avrupa'nın hiç bir kalburüstü kulübü, Waris'e 7,5 milyon avro vermez bence. (7,5 milyon diyorum, çünkü satıldığı taktirde bedelin % 20'si eski kulübüne verilecek diye biliyorum)

Katar, BAE gibi ülkelere pazarlanabilir belki. Ama ben 12 milyonluk bir teklif yapıldığı haberini gerçekçi bulmuyorum. Sıfır katkısına rağmen bu parayı veren bir enayi varsa, bu sezon 10 gol atsa Trabzonspor'un bütün borcunu kapatır herhalde... Yattara'nın Yattara olduğu dönemde bile 10 milyonu vermeyen Araplar, bu çocuğa o parayı zor verir. En azından bu performansla...

Soru şu:

Başkan olsanız, bu Waris'e 12 milyonluk teklif gelse, satar mısınız, turşusunu mu kurarsınız?
                              En son Misafir tarafından düzenlendi; 06.12.2014, 00:54.

Yorum

• Ynt: Abdul Majeed Waris

İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Samimi olarak söylüyorum, inşallah haklı çıkarsın kardeşim. Ki, itirazım bu tarz sıradan birini istihdam ediyor olmamıza değil... Ne olacak, 25 kişilik kadroda bir kişiyi her halukarda taşır Trabzonspor... Ama bu adama 6 milyon avro verilerek bir Robben çıkmasını beklemek, ahmaklığın dik alası...Yazık yani...
                                Umit Abi;
                                Genç ve gelişimini henüz tamamlanmamış futbolcular sürekli oynayarak maç temposunu ve devamlılığını kazanırsa ancak beklentilere cevap verebilir. fb maçındaki Waris ile dünkü Waris arasındaki farkı buna bagliyorum ben. Mevcut takımda lig maçlarında oynayamaz zaten, ancak 3. Tercih olur ama Avrupa da oynatıp güzel performans sergilerse alıcısı çıkar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim