Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Abdul Majeed Waris

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ya bırakın Allah aşkına. Waris kötü futbolcudur, yeteneksizin tekidir.
    Ona sabret buna sabret, yeter artık

Yorum

• Abdul Majeed Waris

İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ya bırakın Allah aşkına. Waris kötü futbolcudur, yeteneksizin tekidir.
      Ona sabret buna sabret, yeter artık

Size sabir ediyoruz madem bu cocugada sabir gosterelim. Siz eminim Teofiloyada gereken ilgi ve alakayi vermissinizdir ilk geldigi donemde.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Waris mi iyi değil, benim ondan beklentim mi yüksek ilişkiyi kuramıyorum

Daha iyi olacağını düşünüyorum.
        .

Yorum

• şimdiye kadar beklentilere cevap veremedi...
          TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Maçı izlemedim sadece attığı golü gördüm. Çok seri bir şekilde hareket etmiş. Ben hala umutluyum kendisinden

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Uçlarda yaşıyoruz.

Futbolcu kötü oynar: "Hemen sat gitsin"
              Futbolcu iyi oynar: "10 yıllık sözleşme imzalayalım"

Waris'e araplar teklif yaptı dendi, fener maçında iyi oynadı diye hemen coştular, 10 milyon da verseler satmayın, 20'ye ancak filan diyolardı. Şimdi baktım hemen bi maçta piyasası 1-2 milyona düşmüş bizim forumda
              Bazı istisnalar hariç tüm futbolcuların sayfasında görürüz bunu. Hele Yusuf'un sayfasını bi okusak, ülke tarihi gibi, bi batıyor bi çıkıyor. 1461'de parladığı zaman hemen sözleşme imzalatıyorlardı gs'ye kaptırmamak için, sonra bizde kötü zamanlarda tükaka oldu, şimdi yine gs'ye kaptırmama derdine düştük. Ekici bi maç oynadı hemen güçsüz müçsüz bişeyler dendi, şimdi bakıyorsun adamın sözleşme süresi bitmesine 3 yıl varken 5 yıla çıkaralım diye panik yapıyorlar

Bi ayarınız bi ortanız olsun be kardeşim. Bakkal gibi kulüp yönetilsin istiyorlar. Al bunu sat şunu. Ne kolaymış yahu! İyi ki siz yönetici olmamışsınız.
              Tam aklimdakileri yazmissin helal olsun.

Yorum

• warise teklif olmadan önce ve 12 milyon teklif geldiğini duyan taraftar (temsili değil )

Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Waris bos oyuncu degil, biraz futbol sansina da ihtiyaci oldugunu düsünüyorum.
                  No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    warise teklif olmadan önce ve 12 milyon teklif geldiğini duyan taraftar (temsili değil )

İyi hoş da aynı video ve aynı espri yüzüncü kez filan yapılıyor sanırım baydı artık.
                    yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İyi hoş da aynı video ve aynı espri yüzüncü kez filan yapılıyor sanırım baydı artık.
                      valla ne yalan söylim ben hiç görmedim
                      Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                      Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        valla ne yalan söylim ben hiç görmedim
                        İyi bakalım canın sağolsun
                        yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• Valla çoğu kişi tarafından beğenilmiyor fakat ben Waris'i doğru kullanmadığımızı düşünüyorum.

Yattara gibi ard arda 5 kişiyi çalımlayıp kenara inmesini bekliyoruz, bunu yapabilcek bir oyuncu değil kendisi. Savunma arkasına atacağımız toplarla daha çok pozisyona sokmaya çalışmalıyız Waris'i.

Yorum

• Manchester United bunu izletiyorsa, bakalım hala Trabzon'da mı, aman bizden uzak olsun diyedir. Adrian denen halı saha topçusundan sonra, nur topu gibi yeni bir konumuz var artık...

Bizi yıllardır kandırdığını zanneder birileri... Potansiyel, genç, gelişime açık gibi sahte apoletlerle süsleyip, futbolu yumurtanın dna formülü gibi sunar, bu yetenek fukaralarını gazlarlar... İçimizde bunu yiyenler de çıkar tabi...

Neyse, sözün özü şu ki, bu Waris yerine, babaannemin varisleri oynasa saha faydalı olurdu. Bu adam ne uzar, ne kısalır. Bu işten ekmek yer mi, yer... Ama ya Akhisar'da, ya da Katar'da... Gömün gitsin...
                            En son Misafir tarafından düzenlendi; 05.12.2014, 11:58.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Manchester United bunu izletiyorsa, bakalım hala Trabzon'da mı, aman bizden uzak olsun diyedir. Adrian denen halı saha topçusundan sonra, nur topu gibi yeni bir konumuz var artık...

Bizi yıllardır kandırdığını zanneder birileri... Potansiyel, genç, gelişime açık gibi sahte apoletlerle süsleyip, futbolu yumurtanın dna formülü gibi sunar, bu yetenek fukaralarını gazlarlar... İçimizde bunu yiyenler de çıkar tabi...

Neyse, sözün özü şu ki, bu Waris yerine, babaannemin varisleri oynasa saha faydalı olurdu. Bu adam ne uzar, ne kısalır. Bu işten ekmek yer mi, yer... Ama ya Akhisar'da, ya da Katar'da... Gömün gitsin...
                              Abi adamin süper bir menejeri var, yani Adrian vakasi yasamayiz, illaki bir yere okuturuz, manu olayida yalan degil, baskanin 12 milyon dolar olayida.
                              No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• ingiliz basini her hafta üzerine haber yapiyor
                                inanmayanlar güvendigi feed sitesine aratsin
                                artik tüm adanin izledigi bir isim oldu

carsambanin mirror haberi

sali fox sportsdaydi
                                Stay updated with the latest soccer news, match highlights, live scores, and in-depth coverage of your favorite teams and players on FOXSports.com.

pazartesi daily star

bunlar secdigim büyük kuruluslarin haberleri
                                ufaklara hic bakmiyorum
                                3 haftadir waris üzerine cikan her haber adada bütün sitelerden yayinlaniyor

mirorda bugünün haberi
                                özel afrika kupasi icin
                                warisi özel tanitiyorlar
                                kupanin stari olabilir deniyor
                                Reigning champions Nigeria did not qualify for the competition in Equatorial Guinea opening the door for Algeria to win their first AFCON since 1990

dün alman basinin waris icin yaptigi haber

trabzonspor trabzonspor olali bukadar futbol dünyasinda haber edilmedi
                                warisin bizim icin yarattigi rating
                                En son selcuk tarafından düzenlendi; 05.12.2014, 12:33.
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim