Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mehmet Ekici

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Korner + gol..

Özlemiştik..
    Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
    FIRTINAİHTİLALEFSANE
    we the north

Yorum

• İlk yarı çok iyiyken 2. yarı hiç yoktu. Devamlılığını arttırmalı. Yeteneği ve oyununu tutturduğunda neler yapabildiği zaten ortada. Böyle devam.
      "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İlk yarı çok iyiyken 2. yarı hiç yoktu. Devamlılığını arttırmalı. Yeteneği ve oyununu tutturduğunda neler yapabildiği zaten ortada. Böyle devam.
        Maça hafif bir sakatlıkla çıktı. 2. yarı performansının düşmüş olması gayet normal.
        And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Ynt: Mehmet Ekici

Kayseride olsaydi sezon sonu hemen 9-10 milyona satarlardi. (cunku bi hedefleri bi amaclari yok. Satildiktan sonra Ekicinin mevkisi bos kalmis umurlarinda degil)

Biz ise 2 bucuk yil kullanip devre arasinda "sozlesmesi bitiyor eyvah" deyip max. 4.5 milyona anca satariz .
          61

Yorum

• Maşallah diyelim nazar değmesin

Yorum

• takıma katkısı üst düzey.. (daha önceki tanımlamamla futbolu bilen iki yerli:erkan ve mehmet)
              yalnız mehmet'in gol atmasını özellikle jeneriklik gol atmasını çok istemiyorum (sürekli asist yapsın)
              gol attığı haftaların ertesinde 1-2 maç egosu yüksek halde oynarken saçmalayabiliyor.
              Olcan'ın ilk zamanları ve sonrası gibi..umarım sadece benim yanlış anlamamdır.
              Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• Fotoğraf ekliycektim ekleyemedim yahu
                En son iyattara tarafından düzenlendi; 17.02.2015, 22:23.

Bazen Sevinç Bazen Keder
                YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• Ynt: Mehmet Ekici

Basaksehir macinda sakatligi sebebiyle aslinda oynamayacakmis .
                  hocaya demiski napoli macinda cezali oldugum icin zaten oynayamicam bari bu macta oynayayim demis . Ve igne ile maca cikmis .
                  1 gol 1 asist
                  61

Yorum

• Bazen Sevinç Bazen Keder
                    YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• bknz: Futbolcuyum diye bağırmak.

Son yıllarda Trabzonsporda beni heyecanlandıran, izlemekten keyif aldığım bir kaç futbolcudan biri. Ve daha bu başlangıç.
                      "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

• Mehmet Ekici

Reis Kroos senin stilini calmis 😁

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                        "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Senin ağzını yerim ben bu dakikaya kadar nerelerdeydinn seeen?
                          Milli Takımım TRABZONSPOR
                          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• 2 haftadır freekik gollerine kaleyi bulsa gol olur diyorum..yine beni yanıltmadı. müthiş bir silah..
                            #GelsinGörelimÇocuklar

Yorum

• Adama atılan tekmelerin haddi hesabı yok. Ağrılarla ancak bu kadar oynuyor...
                              Trabzon bir sevda,
                              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Biçtiler adamı biçtiler!
                                Gol için teşekkürler frikik senin işin.

Yorum

Yükleniyor...
                                X