Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mehmet Ekici

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bence hastr Mehmet. Hakkını vermek lazım.
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, devre arasında kadro dışı bırakılan Mehmet Ekici ile yollarının ayrıldığını açıkladı.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, CNN Türk'e açıklamalarda bulundu. Usta, devre arasında Fenerbahçe ve Beşiktaş ile transfer için adı geçen ve bordo-mavili takımda kadro dışı kalan Mehmet Ekici hakkında konuştu.

Usta, "Mehmet Ekici ile yolculuğumuz tamamlandı. Zannediyorum hem takımı hem o kendi aralarında nikah kıymışlardır. Hayırlı uğurlu olsun. Bizim, onunla devre arasında yapmamız gerekenler vardı ama bir şekilde bu noktalara geldi. Ben de ona başarılar diliyorum. Herhalde yeri yurdu bellidir" dedi.
      #50 Jackson Avelino Coelho
      #7Miroslaw Szymkowiak
      #61 İbrahima Yattara

Yorum

• Başlık kapansın ki şu fukara için gereksiz yere hakaret edip millet ceza yemesin.

Yorum

• Kadıköy de yeni ev yakışır

Yorum

• offf offfff ne sövecekler sana
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Haydut

Yorum

• Cakal

Yorum

• Şu hıyarın başlığını kapatsak artık
                  İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                  Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• emre olmayınca o kaosu alamıyordum fb maçlarında artık o boşluğu doldurcaksın tabi oynarsan

Yorum

• ey gidi sığır Mehmet. başlığına 1 aydır kimse yazmıyor, aşağılarda kalmış pek. seni seven ve saygı duyan taraftara ve bu takıma yaptığın muameleyi ben unutmam. olcan salağının yaptığı gibi attığın golden sonra yüzünün aldığı o gerzekçe tavırlardan belliydi. bi bok değilsiniz oğlum siz. defolup git şimdi istanbula maksimum 2 yıl sonra düşük sınıf bir türkiye ya da alman takımına geri döneceksin. ufkun ve karakterin bozuk çünkü.

hakaretler için üzgünüm ama bu şahsa bence bunlar denmeli.

Yorum

• Başlık kapansın artık bence.

Yorum

Yükleniyor...
                        X