Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mehmet Ekici

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Seni hiç övmicem zaten öve öve bitiremem
    Ey Türk Gençliği!
    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• onlarin snyder i varmis
      bizimde sniperimiz var iste
      En son selcuk tarafından düzenlendi; 16.02.2015, 10:58.
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Frikiği kullanırken kale arkasının yarısının elinde kamera vardı galiba (Ben dahil)

Allah nazarlardan saklasın seni.. Saha içinde tam bir lider gibi oynuyor..
        www.x.com/zykmda

Yorum

• Türkiye'de mevkisinin en iyisi şu an. Bjk ve şb maçında yoğun baskı altında kayboldu takımla birlikte. Bunu çözecek olan hocadır. Çok daha iyi olacak inşallah...
          Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Rabbim nazarlardan sakatlıklardan seni korusun sana her yapılan faule oturup kalkıyoruz

Yorum

• Mehmet Ekici

Adam efsane.

Yorum

• Allah getirenden razi olsun sakatlik kaza bela vermesin insallah.

Yorum

• Topa gideceği yeri fısıldayan adam .
                  .

Yorum

• Fizik olarak ezildiği maçlarda ve üst üste 2-3 pas hatası yaptığında mental açıdan diri kalmayı da öğrenebilirse eksiksiz bir maestro olur.

Sana overrated demek hayatımın en büyük yanlışlarından biriymiş, özür dilerim.
                    En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 16.02.2015, 15:12.
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• M.Denizli attığı golde kaleci hatasından,barajı kurduramamasından falan bahsetti.Ulen Dürlülü Mustafa oynattığın takımları gazla çalıştırdığını zaten biliyorduk ta elalemin kalecisine,hocasına niye TV stüdyosundan olmayan aklın ile fikir veriyorsun.İn sahaya kurdur barajı.Mehmet kardeş böyle jeneriklik şutlarına ve gollerine devam ta ki Mustafa Denizli baraj kurana kadar !
                      Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Fizik olarak ezildiği maçlarda ve üst üste 2-3 pas hatası yaptığında mental açıdan diri kalmayı da öğrenebilirse eksiksiz bir maestro olur.

Sana overrated demek hayatımın en büyük yanlışlarından biriymiş, özür dilerim.
                        Katililyorum sana yigit kardes.
                        Haftalarca alinmasin 2 yildir yatiyor, hic bir menfaat göremeyiz diyordum Ekici hakkinda.

Utandirmaya devam ediyor benim gibileri.....
                        En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 16.02.2015, 15:11.
                        *
                        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• takimin beyni

Yorum

• mustafa denızlı gıbı yalakaların ısı budur zaten yıllardır da gorevlerını yerıne getırıyorlar... turkıyede alex fırıkıkden en cok gol atan oyunculardan bırısıdır hıc duydunuzmu attıgı golun arkasından bu sekılde yorum yapan bırısını ???? kuduruyorlar, delırıyorlar resmen ıclerı gıdıyor ne yapsınlar ?? bıraz daha sabredıp bekleyelım aytac, mehmet ve cardozo uyumu bır yakalasın eyvah eyvah dıyorum sıze
                            Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• duran top diye yazılır mehmet ekici gol diye okunur mehmet sahadayken yeter ki duran top olsun aykut hala gollerini göremedik ekici gibi bir duran top ustası daha bulamazsın kariyer rekoru kırabilirsin
                              UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tamam da bu adamin Cardozo gibi bir golcüye daha alda at denilen bir pasi yok Adrian denilen pinokyo bile Henrique ve Olcani, her mac kaleciyle 1-2 defa karsi karsiya birakan paslar atiyordu, anlatmak istedigimi tam olarak anlatamadim galiba.
                                şu ana kadar 5 gol 5 asist i var.ceza alanına daha yakın oynaması gerektiğini söylüyor şu istatistik.

ilk bundesliga deneyiminde de 3 gol 9 asistle oynamış.

Das sind die Leistungsdaten von Mehmet Ekici vom Verein Karriereende. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.
                                TEKKEBALL

Yorum

Yükleniyor...
                                X