Eğer şu adamı da elimizde tutamaz saçma sapan takımlara satarsak, daha da gitmem avni aker e.. Demek ki bu takım şampiyonluk falan istemiyor.. Her sene yeni kadro kurulur mu yeter da.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mehmet Ekici
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Yakup Aslan, "Mehmet sözleşmesi gereği 11 milyon euro'ya gidebilir. Keşke bu rakamı sezon başında 15-20 yapsaydık" ifadelerini kullandı.
http://www.ligtv.com.tr/haber/mehmet...roya-gidebilir
Yakup Aslan saçma açıklamalar vol.1461yattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
-
İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYakup Aslan, "Mehmet sözleşmesi gereği 11 milyon euro'ya gidebilir. Keşke bu rakamı sezon başında 15-20 yapsaydık" ifadelerini kullandı.
http://www.ligtv.com.tr/haber/mehmet...roya-gidebilir
Yakup Aslan saçma açıklamalar vol.1461
Yorum
-
-
İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTabi ki vermez. Türkiye'de kimse Messi olamaz da o yüzden.
Ribery geçti bu ülkeden, Türkiye'de kalsa Ribery olabilecek miydi?
Basını,çevreyi hiç kale almayan bir tip olur çıkar takır,takır futbolunu oynar adamın ayaklarını bağlayacak halimiz yok
Ben bu piyasa hikayesine zaten oldum olası inanmamışımdır. Avrupan'ın gözde kulüpleri yeter ki o yeteneğin kokusunu duysun 60-70 neyse basar parayı alır piyasayı falan takmaz kimse
Biz altyapı ve futbol kültürü eksikli yüzünden öyle bir yetenek çıkartamadık çoğu yetenekte kayboldu gitti.
Ama diyelim ki 4 büyükleri geçtim Karabükspor'un alt yapısından bir oyuncu çıktı her maç 4-5 kişiyi ipe dizerek golleri sıraladı sezon sonuna kadar 50-60 gol attı yönetim de bonservisini atıyorum 60 milyon euro olarak belirledi.
Real,Barça vs büyük kulüpler sizin piyasanız düşük 10 milyon dan fazla vermeyiz mi diyecek bence havada kaparlar
Şimdiye kadar bir sezonda 50 gol atmış süper bir yetenek çıkmadı o yüzden o paraları verip vermeyeceklerini bilemeyiz.Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
Komünar..
Yorum
-
İyi ki adam birkaç maç üst üste gol attı. Geçen sene Onur'un başlığı da böyleydi. "Kaça gider", "kime gider", "bari İstanbul'a gitmesin", "Avrupa'nın büyük kulüpleri, Avrupa'daki piyasası", hatta Avrupa'ya yollayıp da "uyum sorununu" tartışanlar da vardı. Şimdi o tarihlerde Onur için yazılanları kopyala-yapıştır, neredeyse pek fark yok.
Burak, Selçuk, Egemen ve Olcan mevzularında ağzımız yanmış olabilir, ama birkaç ay form tutmuş adamı yine nereye yollayacağımızı şaşırdık. Adamın bundan başka 1 yıl daha kontratı var, takır takır da oynuyor.
Oynarsa başımızın üstünde yeri var, gitmek isterse de babamızın uşağı değil, hatta Trabzonsporlu da değil. Neticede bu işten ekmek yiyen ve son zamanlarda hakkını ziyadesiyle veren bir profesyonel oyuncudan bahsediyoruz. Böyle bir yeteneğin tadını çıkarmak varken daha neyi tartışıyoruz ???BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?
Yorum
-
İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi ki adam birkaç maç üst üste gol attı. Geçen sene Onur'un başlığı da böyleydi. "Kaça gider", "kime gider", "bari İstanbul'a gitmesin", "Avrupa'nın büyük kulüpleri, Avrupa'daki piyasası", hatta Avrupa'ya yollayıp da "uyum sorununu" tartışanlar da vardı. Şimdi o tarihlerde Onur için yazılanları kopyala-yapıştır, neredeyse pek fark yok.
Burak, Selçuk, Egemen ve Olcan mevzularında ağzımız yanmış olabilir, ama birkaç ay form tutmuş adamı yine nereye yollayacağımızı şaşırdık. Adamın bundan başka 1 yıl daha kontratı var, takır takır da oynuyor.
Oynarsa başımızın üstünde yeri var, gitmek isterse de babamızın uşağı değil, hatta Trabzonsporlu da değil. Neticede bu işten ekmek yiyen ve son zamanlarda hakkını ziyadesiyle veren bir profesyonel oyuncudan bahsediyoruz. Böyle bir yeteneğin tadını çıkarmak varken daha neyi tartışıyoruz ???yattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
-
İlk olarak Muhteva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlamaz demek bence önyargı olur, bal gibi olabilir illa 4 büyükten çıkacak değil küçük bir kulüpten çıkar daha az baskı olduğu için kendini rahatça gösterebilir.
Basını,çevreyi hiç kale almayan bir tip olur çıkar takır,takır futbolunu oynar adamın ayaklarını bağlayacak halimiz yok
Ben bu piyasa hikayesine zaten oldum olası inanmamışımdır. Avrupan'ın gözde kulüpleri yeter ki o yeteneğin kokusunu duysun 60-70 neyse basar parayı alır piyasayı falan takmaz kimse
Biz altyapı ve futbol kültürü eksikli yüzünden öyle bir yetenek çıkartamadık çoğu yetenekte kayboldu gitti.
Ama diyelim ki 4 büyükleri geçtim Karabükspor'un alt yapısından bir oyuncu çıktı her maç 4-5 kişiyi ipe dizerek golleri sıraladı sezon sonuna kadar 50-60 gol attı yönetim de bonservisini atıyorum 60 milyon euro olarak belirledi.
Real,Barça vs büyük kulüpler sizin piyasanız düşük 10 milyon dan fazla vermeyiz mi diyecek bence havada kaparlar
Şimdiye kadar bir sezonda 50 gol atmış süper bir yetenek çıkmadı o yüzden o paraları verip vermeyeceklerini bilemeyiz.Hayır, işler hiç de öyle olmuyor maalesef.
1-Bu iş kalite işi. Futbol denen şey doğuştan öğrenilmiyor. O yüzden Türkiye'den yetişen birisi yine Türkiye'de futbolun seviyesi neyse ancak o kadar bilir. Fizik, teknik, taktik, mental her açıdan düşünün. Bir yerleri mutlaka eksik kalır. Türkiye'den çıkmış genç yaştaki bir oyuncu çok yüksek para etmez, çünkü daha öğreneceği pek çok şey vardır. Sonrasında gider avrupaya, orada daha iyi şeyler öğrenebilirse öğrenir, o zaman değeri artar.
2- Bu iş vitrin işi. Mehmet Ekici'nin o frikikleri Erciyes'e Kasımpaşa'ya atması başka bir şey, Villareal'e Malaga'ya atması bambaşka bir şey. Rakiplerin seviyesi üst düzey olacak ki senin futbolcun da üst düzey mi değil mi anlayabilelim.
Tekrarlayalım, futbol doğuştan gelen bir yetenek işi değil; genetik özellikler işin sadece çok çok çok çok...... çok küçük bir parçası. Dünyada milyonlarca insan vardır, doğru yollardan geçse, doğru şansları yakalasa Messi olabilecek; ama bütün bu denklemler sadece Messi için bir araya gelmiş ki o olmuş.
Tüm kariyer kollarında durum böyledir. Sen istersen işinde Türkiye'nin en iyisi ol, Avrupa'da bir firmaya girmek için yine bir taraflarını yırtman gerekir.En son atomantcum tarafından düzenlendi; 12.03.2015, 22:47.yattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
-
Mehmet Ekici
Yemin ediyorum artik takindi oldu bizde, yaa adam geleli daha 6 ay oldu, 3 senelik sözlesmesi var biz simdiden senaryolar üretiyoruz. Yapmayalim derim biraz rahat olalim bu konulari konusmanin bize zarardan baska bisey verdigi yok. Yönetici bile simdiden aciklamalar yapiyosa mehmetim bilinc altina birgün gidecegini kendi kendimize yerlestirmis bulunuyoruz. Gecmis olsun.
Gesendet von iPhone mit TapatalkEn son Colakoglu tarafından düzenlendi; 12.03.2015, 23:09.keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
Mehmet Ekici
İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHa ha, hiç güleceğim yoktuHayır, işler hiç de öyle olmuyor maalesef.
1-Bu iş kalite işi. Futbol denen şey doğuştan öğrenilmiyor. O yüzden Türkiye'den yetişen birisi yine Türkiye'de futbolun seviyesi neyse ancak o kadar bilir. Fizik, teknik, taktik, mental her açıdan düşünün. Bir yerleri mutlaka eksik kalır. Türkiye'den çıkmış genç yaştaki bir oyuncu çok yüksek para etmez, çünkü daha öğreneceği pek çok şey vardır. Sonrasında gider avrupaya, orada daha iyi şeyler öğrenebilirse öğrenir, o zaman değeri artar.
2- Bu iş vitrin işi. Mehmet Ekici'nin o frikikleri Erciyes'e Kasımpaşa'ya atması başka bir şey, Villareal'e Malaga'ya atması bambaşka bir şey. Rakiplerin seviyesi üst düzey olacak ki senin futbolcun da üst düzey mi değil mi anlayabilelim.
Tekrarlayalım, futbol doğuştan gelen bir yetenek işi değil; genetik özellikler işin sadece çok çok çok çok...... çok küçük bir parçası. Dünyada milyonlarca insan vardır, doğru yollardan geçse, doğru şansları yakalasa Messi olabilecek; ama bütün bu denklemler sadece Messi için bir araya gelmiş ki o olmuş.
Tüm kariyer kollarında durum böyledir. Sen istersen işinde Türkiye'nin en iyisi ol, Avrupa'da bir firmaya girmek için yine bir taraflarını yırtman gerekir.Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
Yorum