arkasinda saglam bir ön libero olsaydi bugün cok iyi olurdu. acil aytac kara takima monte edilmeli
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mehmet Ekici
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkasinda saglam bir ön libero olsaydi bugün cok iyi olurdu. acil aytac kara takima monte edilmeli
Yorum
-
mehmet saf temiz cocuk.daha ligin şeytanlığını bilmiyor.zaman lazim.seneye görün mehmet i.hem özer hem konstant cok uzak oynadi.kimle pas yapacakti.En son Berat Akçay tarafından düzenlendi; 08.02.2015, 21:15.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk yarı neyse de ikinci yarı silindi gitti.
Yorum
-
burada çok abartıldığını bir kez daha gösterdi.
özer-mehmet ikilisi ile hiçbir büyük maçı domine edemezsin. birini çıkarıp yerine fizik kalite olarak üst düzey bir oyuncu koymalısın ki bu kişi özerdir.
sonra mehmetin olup olmayacağina tekrar bakarız
Yorum
-
arkadaş bilerek mi yazıyorsunuz anlamadım gitti, dünden beri forum fena arıza yaptı çok enteresan yorumlar okuyorum, hakikaten ibretlik yani. ilber ortaylı ya bağlamakta istemiyorum ama forum futbol cahilliğinden ölüyor son günlerde..."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Yine müthiş bir vuruş yaptı ama olmadı. Canın sağolsun.. Çalışmaya devam..Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
Yorum