Tolga Ciğerciyide aldıkmı tamamdır.Hatta almanya görmüş gurbetçileri dolduralım ya hepsi iyiler.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mehmet Ekici
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma
-
klas adam, çok klas hem de.
bakın bu adamın çok güzel bir özelliği var, karşı takımdaki muadili selçuk üzerinden anlatayım:
selçuk mesela sıkıştığında çalım falan atamadığı için, beklere falan topu atıyor birazcık müsaitlerse. sonra o bekleri köşede sıkıştırıyorsun ve bir şekilde saçmalıyorlar. oyun çizgide sıkışıyor genelde. bugün defalarca oldu.
ama ekici, eğer pas vereceği kanat oyuncusu ümit verici bir koşu veya pas alışverişine müsait bir konuma yönelmemişse, hiç oralı olmuyor topu ayağında saklıyor, gerekirse çalım atıyor, ortadaki diğer arkadaşları ile kısa pas alışverişine giriyor, kısacası sorumluluk alıyor.
top benden çıksın da kaptıran ben olmayayım kafasında değil. özgüvenli ve dahi özverili. tabi buna imkan veren çok üst düzey bir tekniği de var.
allah takımdan eksik etmesin, nazar da değmesin
Yorum
-
İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBasarili olacaktir...Kalitesi ligin üzerinde.
Mühim olan saglikli olmasi.
Ligin üstünde bir oyuncu......TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
gereksiz ve fazladan hiçbir hareketi yok. makine düzeninde oynuyor. kendisiyle ilgili çok yanılmışım. avcı'nın milli takımındaki halinden, şişirilmiş bir oyuncu izlenimi edinmiştim. sonrasında kariyeri de düşüşe geçmişti ve bu şekilde bize transfer olduğunda da gayet olumsuz bakıyordum. hakkını yemişim. şimdi söyleyeceğim biraz abartılı gelebilir ama ben bu yaşıma kadar bu kadar net, bu kadar basit (olumlu anlamda) ve bir o kadar da hedefe odaklı top oynayan türk futbolcusu görmedim. ha bu özellikleri taşıyan futbolcu gördüm. ama barcelonadabir de şu var: adam 10 numara, hemi de koşuyor
Yorum
-
AW: Mehmet Ekici
Adını ilk duyduğumda "adamım" yakıştırmasını yaptım. Tamda beklediğim gibi patlama yaptı. Bundan sonra yavrumsun. Heriffff.
Gesendet.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
Yorum